Thermacell Halo Mini – vädertåligt myggskydd 

Den här burken är ett slags storesyskon till nyss nämnda Thermacell Mr 300, men är istället tänkt för dig som glampar med husvagn eller vill ha den bofasta uteplatsen fri från myggor och knott.

Thermacell Halo Mini

Följaktligen finns produkten i flera färger att matcha mot sittdynor och dukar. Det aktiva myggmedlet är ofarligt i luften och rensar närmiljön bra när det gäller små, blodsugande, flygfän. Vid normalt användande räckte en gaspatron till tio-tolv timmars konstant drift.

Eftersom apparatens effekt märks på några minuter stängde vi av och på den beroende på om vi var ute eller inne. Av/på sköts smidigt genom att vrida på hela burken.

Thermacell Halo Mini medföljer en gaspatron och tre kemikaliedukar att byta med. Refill finns till Thermacell myggskydd. Varje matta med myggmedel ger cirka fyra timmar skydd. Ett refill-paket kostar 299 kronor vilken kan bli lite dyrt i längden.

Omdöme

Ett hedersomnämnande utdelas för att produkten är vädertålig. Vi lärde oss det den hårda vägen genom att glömma den ute under ett riktigt skyfall.

Specifikationer

Teknik: Gasuppvärmning och myggmedel
Testad: Juni 2019
Vikt: 235 gram
Rek. pris: 395 kronor hos Gardenstore.

plus

Effektiv.
Miljövänlig.
Fin design.

minus

Ganska kort drifttid.
Rätt dyr i längden.
Endast utomhus.

Betyg: 4 av 5