Thermacell Mr 300 – portabelt myggskydd ger goda resultat

Ett portabelt myggskydd är perfekt för dig som har en så kallad aktiv fritid. Inuti Thermacell Mr 300 finns en butangaspatron som i sin tur värmer upp en slags matta som frigör ett medel som myggorna enligt uppgift skyr som pesten. Ämnet är luktlöst och apparaten ger inget ljud ifrån sig.

Thermacell Mr 300

Vi fick direkt goda resultat med Thermacell Mr 300 som definitivt levererar de 20 myggfria kvadratmetrarna utomhus som den utlovar. Detta med normal till riklig mängd med myggor.

Produkten är miljövänlig på så sätt att myggen inte kommer till skada, de håller sig bara undan. Men butangasen gäller det att vara lite försiktig med och inte ställa myggskyddaren för nära en öppen eld, för att ett exempel.

Omdöme

På det stora hela är vi nöjda med lösningen och den får ett extra plus just för att den är så portabel och lätta att packa ned i exempelvis en ryggsäck. Det finns även hölster att köpa till för dig som vill vara myggfri när du förflyttar dig i skog och mark. Den medföljande gasen och myggmedlen räcker till cirka tolv timmars drifttid.

Specifikationer

M3 rekommenderarTeknik: Gasuppvärmning och myggmedel
Testad: Juni 2019
Vikt: 181 gram
Rek.pris: 359 kronor hos Netonnet.

plus

Effektiv.
Miljövänlig.
Portabel.

minus

Ganska kort drifttid.
Rätt dyr i längden.
Endast utomhus.

Betyg: 5 av 5