Mer om streaming:


Looper

Looper

Året år 2074 och maffian har utvecklat en ny metod för att göra sig av med motståndare: genom att skicka tillbaka dem i tiden och låta en lönnmördare slutföra det hela där istället. Joe är en av dem som utför dessa uppdrag, men inser en dag att maffian är ute efter att sluta hans egen loop...

Genre: Sci-fi
Betyg IMDB: 7,4

See Looper på HBO här!


Still Alice

Still Alice

Alice lever en lycklig tillvaro som lingvistikprofessor när hon plötsligt får allt svårare att komma ihåg saker. När hon får reda på att det beror på Alzheimers sjukdom börjar kampen för att hålla kvar i hennes minnen, och henne själv. Julianne Moores belönades med en Oscar för bästa kvinnliga skådespelare för sin prestation som Alice.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 7,5

Se Still Alice på HBO här!


Ove

En man som heter Ove

Filmatiseringen av svenska boksuccén. Ove är 59 år och har själv tagit på sig ansvaret att hålla ordning på kvarteret. När en sprudlande familj som är allt annat än organiserad flyttar in i radhuset mittemot vänds hans vresiga tillvaro upp och ner.

Genre: Drama/Komedi
Betyg IMDB: 7,7

Se En man som heter Ove på HBO här!


Hungerspelen

Hela Hungerspelen-serien

Nu kan du följa hela Katniss resa när hon kämpar sig fram i Panem! Dessa filmerna, baserade på böckerna med samma namn, utspelar sig i en dystopisk framtid där unga tvingas mörda för sin överlevnad varje år i de så kallade Hungerspelen.

Se Hungerspelen, Catching Fire och Mockingjay del 1 och del 2 på HBO här!


Bortspolad

Bortspolad

Roddy är en storstadsråtta av rang som är van vid det bekväma livet hemma hos sin ägare. När han får en ovälkommen inneboende går det hela utför och istället för sin vackra lägenhet får han upptäcka livet i kloakerna. Om de som tittar på filmen med dig är tillräckligt bra på engelska rekommenderas den odubbade versionen, där Hugh Jackman och Kate Winslet gör röster till huvudkaraktärerna.

Genre: Animerat
Betyg IMDB: 6,6

Se Bortspolad på HBO Nordic här!


Beginners

Beginners

När Olivers pappa Hal fyller 80 år får han två insikter som skakar hans tillvaro: att han har dödlig cancer och att han är homosexuell. Samtidigt som hans far anpassar sig till sin nya livsstil genomgår Oliver själv en stor förändring i sitt liv, när han träffar den äventyrliga fransyskan Anna.

Genre: Romantik/Drama
Betyg IMDB: 7,2

Se Beginners på HBO Nordic här!


Brexit

Brexit

Att säga att Brexit dominerar i nyhetsflödet just nu är knappast en underdrift. Var dag tycks det dyka upp någonting nytt för parlamentet att ta ställning till eller en ny konflikt att lösa. Hur hamnade vi här egentligen? I den här spelfilmen ser vi Benedict Cumberbatch i rollen som Dominic Cummings, hjärnan bakom "lämna"-kampanjen i Storbritanniens ödesdigra val där medborgarna fick rösta om de ville stanna i EU eller inte.

Genre: Biografi
Betyg IMDB: 7,0

Se Brexit på HBO Nordic här!

Google Chromecast (3rd Generation)

Bästa pris just nu: 390 kr