Mer om streaming:


Kopps

Kopps

I en liten svensk by har det inte hänt något brott på tio år, vilket innebär att man planerar att lägga ner polisstationen. För att rädda sina jobb bestämmer sig poliserna att iscensätta brottsligheten. En svensk komediklassiker signerad Josef Fares.

Genre: Komedi
Betyg IMDB: 6,8

Se Kopps på HBO Nordic här


Amelie

Amélie från Montmartre

Fransk feelgood när den är som bäst! Här ser vi Audrey Tautou i huvudrollen som pillemariska kafébiträdet Amélie som inte kan låta bli att lägga sig i de flesta relationer hon ser runt omkring sig med målet att alla ska få ett lyckligt slut. Men hur kommer det att gå för hennes egen historia?

Genre: Drama/Komedi
Betyg IMDB: 8,3

Se Amélie från Montmartre hos HBO Nordic här!


Bortspolad

Bortspolad
Roddy är en storstadsråtta av rang som är van vid det bekväma livet hemma hos sin ägare. När han får en ovälkommen inneboende går det hela utför och istället för sin vackra lägenhet får han upptäcka livet i kloakerna. Om de som tittar på filmen med dig är tillräckligt bra på engelska rekommenderas den odubbade versionen, där Hugh Jackman och Kate Winslet är röster till huvudrollerna.

Genre: Animerat
Betyg IMDB: 6,6

Se Bortspolad på HBO Nordic här!


Beginners

Beginners

När Olivers pappa Hal fyller 80 år får han två insikter som skakar hans tillvaro: Att han har dödlig cancer och att han är homosexuell. Samtidigt som hans far anpassar sig till sin nya livsstil genomgår Oliver själv en stor förändring i sitt liv, när han träffar den äventyrliga fransyskan Anna.

Genre: Romantik/Drama
Betyg IMDB: 7,2

Se Beginners på HBO Nordic här!


Brexit

Brexit

Att säga att Brexit dominerar i nyhetsflödet just nu är knappast en underdrift. Var dag tycks det dyka upp någonting nytt för parlamentet att ta ställning till eller en ny konflikt att lösa. Hur hamnade vi här egentligen? I den här spelfilmen ser vi Benedict Cumberbatch i rollen som Dominic Cummings, hjärnan bakom "lämna"-kampanjen i Storbritanniens ödesdigra val där medborgarna fick rösta om de ville stanna i EU eller inte.

Genre: Biografi
Betyg IMDB: 7,0

Se Brexit på HBO Nordic här!


Swiss Army Man

Swiss Army Man

Det finns många situationer där man kan hitta meningen med livet och en vilja att leva. En av de mindre väntade ställena är på en öde ö när ett lik med superkrafter driver i land på stranden. Men det är just det som händer skeppsbrutne Hank. Tillsammans med sin nya, avlidna vän Manny ger de sig ut på ett äventyr där Hank återigen får tillbaka livsgnistan. En surrealistiskt men på något sätt ändå vacker komedi.

Genre: Komedi/Drama
Betyg IMDB: 7,0

Se Swiss Army Man på HBO Nordic här!


Wolf of wallstreet

The Wolf of Wallstreet

Den sanna historien om Jordan Belfort vars kometkarriär som börsmäklare kantades av svindleri, korruption, fiffel, fest och droger. I denna moderna klassiker av Martin Scorses får vi se Leonardo DiCaprio i huvudrollen med andra stora namn som Jonah Hill, Margor Robbie och Natthew McConaughey i rollistan.

Genre: Komedi/Drama
Betyg IMDB: 8,2

Se Wolf of Wallstreet hos HBO Nordic här!