Mer om streaming:


This must be the place

This Must be the Place

Sean Penn gör en fantastisk prestation som den före detta rockstjärnan Cheyenne. En dag ger han sig ut fast besluten att avsluta det han far en gång påbörjade: Att hitta en nazistisk krigsbrottsling som gömmer sig i USA. En melankolisk, stillsam och vacker film.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 6,7

Se This Must be the Place på HBO Nordic här!


Contagion

Contagion

Filmen som minst sagt fått sig ett uppsving under dessa pandemitider. Beth blir sjuk och dör efter en affärsresa till Hong Kong. Snart sprids sjukdommen som en löpeld över världen, och mänskligheten måste hantera detta nya, dödliga hot. Rollistan är minst sagt stjärnprydd med namn som bland annat Gwyneth Palthrow, Jude Law och Matt Damon.

Genre: Thriller/Drama
Betyg IMDB: 6,7

Se Contagion på HBO här!


Silver linig

Du gör mig galen! / Silver Linings Playbook

Pat bor hemma hos sina föräldrar efter ett mentalt sammanbrott. På en joggingtur träffar han grannen Tiffany, och tillsammans börjar bestämmer de sig för att ställa upp i en tävling i pardans. En fin och smula bisarr berättelse om en minst sagt udda duo. I rollerna ser vi Jennifer Lawrence, Bradley Cooper och Robert De Niro.

Genre: Drama/Komedi
Betyg IMDB: 7,7

Se Du gör mig galen! på HBO här!


Looper

Looper

Året år 2074 och maffian har utvecklat en ny metod för att göra sig av med motståndare: genom att skicka tillbaka dem i tiden och låta en lönnmördare slutföra det hela där istället. Joe är en av dem som utför dessa uppdrag, men inser en dag att maffian är ute efter att sluta hans egen loop...

Genre: Sci-fi
Betyg IMDB: 7,4

See Looper på HBO här!


Brexit

Brexit

Att säga att Brexit dominerar i nyhetsflödet just nu är knappast en underdrift. Var dag tycks det dyka upp någonting nytt för parlamentet att ta ställning till eller en ny konflikt att lösa. Hur hamnade vi här egentligen? I den här spelfilmen ser vi Benedict Cumberbatch i rollen som Dominic Cummings, hjärnan bakom "lämna"-kampanjen i Storbritanniens ödesdigra val där medborgarna fick rösta om de ville stanna i EU eller inte.

Genre: Biografi
Betyg IMDB: 7,0

Se Brexit på HBO Nordic här!