Här listar vi klassiska och kultförklarade titlar som helt enkelt måste ses både en och två gånger.


Eternal SUnshine

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Joel och Clementine har ett stormigt förhållande och i ett förhastat ögonblick bestämmer sig Clementine för att radera alla minnen av deras relation. När Joel bestämmer sig för att göra detsamma reser han genom deras gemensamma liv tillsammans. En välgjord, smått surrealistisk och vacker film.

Genre: Drama
Betyg IMDB:

Se Eternal Sunshine of the Spotless Mind på HBO Nordic här


Indiana Jones

Alla Indiana Jones-filmer

Fram med cowboyhatten och piskan, det är ags att hänga med karismatiske arkeologen Indiana Jones ut på skattjakt efter några av historiens mest mytomspunna objekt. På HBO Nordic kan vi nu streama alla filmer, inklusive den nyaste från 2008 med Shia LaBeouf.

Se Raiders of the Lost Ark, The Temple Of Doom, The Last Crusade och The Kingdom of the Crystal Skull på HBO Nordic


Jalla

Jalla! Jalla!

Filmen som för första gången presenterade Fares och Josef Fares på våra biodukar runt om i landet. Roro försöker göra allt i sin väg för att inte bli bortgift. Roros kompis Måns har helt andra problem. En dråplig komedi som tagit sig till den svenska filmhistorien.

Genre: Drama/Komedi
Betyg IMDB: 6,7

Se Jalla! Jalla! på HBO Nordic här


Gudfadern

Gudfadern

Francis Ford Coppolas mästerverk om maffiafamiljen Corleone som tvingas där de hanterar intriger, förbjudna relationer och knarkhandel i 40-talets New York. Den åldrande Don Vito, gudfadern, måste snart lämna över tronen till sin efterträdare. Samtidigt blir kriget mellan de olika maffiafamiljerna allt grymmare och smutsigare. På HBO Nordic kan du även se de två följande filmerna i serien.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 9,2

Se Gudfadern på HBO Nordic här


Forrest Gump

Forrest Gump

Klassikern med Tom Hanks i huvudrollen som otroligt älskvärda Forrest Gump med en livshistoria som ingen annan. Om du mot all förmodan inte har sett den här klassiskern är det definitivt dags!

Genre: Drama
Betyg IMDB: 8,8

Se Forrest Gump på HBO Nordic här