Här listar vi klassiska och kultförklarade titlar som helt enkelt måste ses både en och två gånger.


Leon

Léon: The Professional

Luc Bessons klassiker med Natalie Portman, Jean Reno och Gary Oldman i huvudrollerna. Mathilda är 12 år när hon blir ensam kvar efter att hennes familj blivit mördad. Hon blir därefter omhändertagen av lönnmördaren Léon. De två bildar en otippad duo på jakt efter mannen som ligger bakom dådet.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 8,5

Se Léon: The Proffesional på HBO här!


Indiana Jones

Alla Indiana Jones-filmer

Fram med cowboyhatten och piskan, det är ags att hänga med karismatiske arkeologen Indiana Jones ut på skattjakt efter några av historiens mest mytomspunna objekt. På HBO Nordic kan vi nu streama alla filmer, inklusive den nyaste från 2008 med Shia LaBeouf.

Se Raiders of the Lost Ark, The Temple Of Doom, The Last Crusade och The Kingdom of the Crystal Skull på HBO Nordic


Gudfadern

Gudfadern

Francis Ford Coppolas mästerverk om maffiafamiljen Corleone som tvingas där de hanterar intriger, förbjudna relationer och knarkhandel i 40-talets New York. Den åldrande Don Vito, gudfadern, måste snart lämna över tronen till sin efterträdare. Samtidigt blir kriget mellan de olika maffiafamiljerna allt grymmare och smutsigare. På HBO Nordic kan du även se de två följande filmerna i serien.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 9,2

Se Gudfadern på HBO Nordic här


Forrest Gump

Forrest Gump

Klassikern med Tom Hanks i huvudrollen som otroligt älskvärda Forrest Gump med en livshistoria som ingen annan. Om du mot all förmodan inte har sett den här klassiskern är det definitivt dags!

Genre: Drama
Betyg IMDB: 8,8

Se Forrest Gump på HBO Nordic här