Breaking News, Paradise Hotell, Love Island, Wahlgrens värld – listan med svenska serier som måste följas blir bara längre och längre! De som reser mycket eller bor utomlands kan däremot stöta på patrull då många av de svenskproducerade programmen enbart går att streama från Sverige.

Missa inte: Här är bästa 55-tummarna

Det finns som tur är ett sätt att fortfarande få tillgång till dessa program. Genom att använda en vpn-tjänst kan du låtsas befinna dig hemma i Sverige, oavsett var du är i världen.

Vi har testat massor av vpn-tjänster. Alla har dock inte servrar i Sverige, vilket krävs för att du ska kunna komma åt svenska tjänster. Här är några av de som låter dig se på SVT och TV4 utomlands:

Private VPN

Private VPN

PC för Alla Bäst i testVår favorit! Private VPN är den snabbaste tjänsten vi har testat och är dessutom billigast för dig som bara vill ha tjänsten under sommarmånaderna. Har inbyggd killswitch och kommer åt amerikanska Netflix. Enda nackdelen är att Private VPN inte fungerar lika bra till Mac. Läs hela testet här!

Pris: 8,21 dollar/mån (cirka 73 kr) i 1 månad, 5,63 dollar (cirka 50 kr) i 3 månader eller 4,15 dollar/mån (cirka 37 kr) i 13 månader.

Ladda ner Private VPN här!


Nord VPN

Bra valNord VPN

Nord VPN var en av tjänsterna som imponerade oss mest när vi testade olika tjänster. Den har massor av inbyggda funktioner och för dig som kan tänka dig att köpa ett abonnemang över lite längre tid blir det riktigt prisvärt. Dessutom låter den dig komma åt Amerikanska Netflix. Läs hela testet här!

Pris: 11,95 dollar/mån (cirka 100 kr) i 1 månad, 9 dollar/mån (cirka 81 kronor) i 6 månader, 6,99 dollar/mån (cirka 63 kr) i 1 år.

Ladda ner NordVPN här!


Ovpn

Bra valOvpn

Ovpn var en av tjänsterna som hade högst säkerhet när vi testade olika tjänster och hade dessutom riktigt snabb svarstid, och det sista man vill är ju att sändningen laggar mitt under en straff. Dessutom finns kill switch, dns-kryptering, och massor av andra bra tilläggstjänster. Ovpn är relativt dyrt och har enbart servrar i sju länder, men som tur är är en av dem Sverige. Läs hela testet här!

Pris: 89 kr i en månad, 59 kr/mån i 3 månader eller 49 kr/mån i ett år. Ladda ner Ovpn här!


Cyberghost

Bra valCyberghost

Cyberghost har massor av servrar, bland annat i Sverige. Förutom det är det även riktigt prisvärt om du köper ett abonnemang under längre tid och har en inbyggd killswitch. Läs hela testet här!

Pris: En vecka gratis. Sedan 12,99 dollar/mån (cirka 110 kr) i 1 månad, 7,99 dollar/halvår (cirka 70 kr) och 3,50 dollar/mån (cirka 32 kronor) i 18 månader.

Testa Cyberghost gratis här!


Tunnelbear

Tunnelbear

Tunnelbear finns både som gratis- och premiumversion. I gratisversionen får du ett begränsat antal MB i månaden, men inga funktionella begräsningar. Tjänsten är enkel att använda och finns som webbläsartillägg till Chrome och Opera. Läs hela testet här!

Pris: Gratis eller 9,99 dollar/mån (cirka 90 kronor), eller 49,99 dollar/år (cirka 454 kronor).

Testa Tunnelbear gratis här!


Hotspotshield

Hotspotshield

Hotspotshield är den tjänst som vi gav bäst betyg när vi testade gratis vpn-tjänster. Däremot gäller enbart gratisversionen i en vecka. Här får du med gratis virusskydd på köpet. Läs hela testet här!

Pris: Gratis en vecka. Sedan 12,99 dollar/månad (cirka 116 kronor), 8,99 dollar/månad (cirka 80 kronor) i ett halvår, 5,99 dollar/månad (cirka 53 kronor) i ett år eller 3,49 dollar/månad (cirka 30 kronor) i tre år.

Testa Hotspotshield gratis här!


Dold.se

Dold.se

Dold.se är ett hyfsat prisvärt alternativ. De har dock bara servrar i två länder: Storbritannien och Sverige. Men mer behövs ju inte när tjänsten enbart ska användas för att komma åt svenska tv-kanaler från utlandet. Läs hela testet här!

Pris: 49 kr i en månad, 129 kr i tre månader eller 449 kr i ett år.

Ladda ner Dold.se här!