Stopp-å-Zzznark

Snorestopper

Är din partner trött på att du låter som en motorcykel natten lång? Är du trött på att din partner går igång som ett sågverk så fort kvällen kallar? Då är förmodligen Beurers Snore Stopper förmodligen något för dig. Stoppa den i örat och den analyserar dina snarkningar, för att sedan minska dem genom en kombination av ljud och vibrationer. En potentiell livräddare för många relationer.

Beurer - Snore Stopper SL 70
Läs mer: beurer.com
Pris: 1 699 kronor hos CDON.


Smart kudde

Zeeq

En kudde som inte bara är bekväm, utan dessutom riktigt smart. Zeeq Smart Pillow kan både spela musik och övervaka din sömn. Dessutom kan den hålla extra koll på dina snarkningar och till och med väcka dig om så behövs. Kudden lär sig allt om dina sovvanor och hjälper dig att förbättra dem. Supersmidigt och på sätt och vis även jätteläskigt.

Zeeq Smart Pillow
Läs mer: shop.rem-fit.co.uk
Pris: 199,99 dollar (cirka 1 800 kronor) exkl. tull och fraktkostnader hos Amazon.com.


Sovmask med bluetooth

Sovmask med bluetooth

Sovmasken är en återkommande räddning på såväl flygplan som under årets ljusa månad. Synd bara att den inte kan göra något åt alla ljud - eller? Den här sovmasken har faktiskt bluetooth och kan trådlöst spela upp musik från din smartphone eller dator. Du kan alltså enkelt skapa din egna lilla sov-igloo, oavsett om det är läge att gå i ide eller bara ta en tupplur.

Sovmask med bluetooth-hörlurar
Läs mer: coolstuff.se
Pris: 399 kronor hos Coolstuff. 


Pannband med bluetooth

Sleepphones

Tycker du det är obekvämt att sova med hörlurar eller öronproppar i öronen? Då är det här sovprylen för dig! Sleepphones har inbyggda, mjuka hörlurar som kopplas med slapp eller bluetooth till valfri enhet. Med fullt batteri ska pannbandet räcka i 13 timmar, med andra ord mer än tillräckligt för att hålla dig sällskap hela natten.

Sleepphones
Läs mer: www.coolstuff.se
Pris: 349 kronor hos Coolstuff.


AromaCare

AromaCare

De hajpade aromatiska oljorna sägs bota såväl depression som förkylningar. Enligt AromaCare ska även sömnen kunna förbättras av rätt dofter i rummet. Du laddar den lilla högtalarliknande prylen med valfri doftkapsel, för att sedan njuta av ett väldoftande och - förhoppningsvis - sövande rum.

AromaCare
Läs mer: 
aroma-care.fr/en/


Kudden som stoppar snarkningarna

Smart Nora

Trött på näsplåster och diverse olika nässprayer? Här är kudden som säger sig lösa alla snarkproblem. Smart Nora-kudden består av en sensor som placeras på nattduksbordet och en kudde med tillhörande luftpump. När snarkningar uppstår blåser kudden försiktigt upp sig för att frigöra luftvägarna och därmed avbryta snarkandet.

Smart Nora
Läs mer: smartnora.com

Sida 1 / 3

Innehållsförteckning