Stopp-å-Zzznark

Snorestopper

Är din partner trött på att du låter som en motorcykel natten lång? Är du trött på att din partner går igång som ett sågverk så fort kvällen kallar? Då är förmodligen Beurers Snore Stopper förmodligen något för dig. Stoppa den i örat och den analyserar dina snarkningar, för att sedan minska dem genom en kombination av ljud och vibrationer. En potentiell livräddare för många relationer.

Beurer - Snore Stopper SL 70
Läs mer: beurer.com


Smarta öronproppar

I en värld där allt ska vara uppkopplat och ha smarta funktioner har det såklart även uppfunnits smarta öronproppar. Hush Smart Earplugs kopplas till din mobil med hjälp av Bluetooth. Du kan sedan välja vilka notiser du ska ta del av i hörlurarna och vilka som ska tystas ner, så du slipper väckas av jobbiga Facebook-notiser, men lägger märke till om någon familjemedlem ringer mitt i natten.

Hush Smart Earplugs
Läs mer: hush.technology
Klicka här för att köpa från Amazon.com


Kudden som stoppar snarkningarna

Smart Nora

Trött på näsplåster och diverse olika nässprayer? Här är kudden som säger sig lösa alla snarkproblem. Smart Nora-kudden består av en sensor som placeras på nattduksbordet och en kudde med tillhörande luftpump. När snarkningar uppstår blåser kudden försiktigt upp sig för att frigöra luftvägarna och därmed avbryta snarkandet.

Smart Nora
Läs mer: smartnora.com