Går du också runt och känner dig trött hela tiden? Numera finns det massor av prylar som kan hjälpa dig få till sömnen. Här är tekniken som hjälper dig somna, sova och vakna optimalt!

Dodow

Skippa fåren – räkna ljuspulser
Finns det någonting mer frustrerande än att ligga i sängen och se klockan ticka utan att kunna somna? Om du har tröttnat på att gå till jobbet lika trött som alltid kanske den här insomningslampan är någonting för dig. Andas i takt med att lampans sken tänds och släcks långsamt i taket och känn hur sömnen långsamt kommer krypande.

Dodow Insomningslampa
Pris
: 590 kronor hos Coolstuff.


Snorestopper

Stopp-å-Zzznark

Är du trött på att din partner går igång som ett sågverk så fort kvällen kallar? Då är förmodligen Beurers Snore Stopper förmodligen något för dig. Stoppa den i örat och den analyserar dina snarkningar, för att sedan minska dem genom en kombination av ljud och vibrationer. En potentiell livräddare för många relationer.

Beurer - Snore Stopper SL 70
Läs mer: beurer.com
Pris: 1 699 kronor hos CDON.


Zeeq

Smart kudde

En kudde som inte bara är bekväm, utan dessutom riktigt smart. Zeeq Smart Pillow kan både spela musik och övervaka din sömn. Dessutom kan den hålla extra koll på dina snarkningar och till och med väcka dig om så behövs. Kudden lär sig allt om dina sovvanor och hjälper dig att förbättra dem. Supersmidigt och på sätt och vis även jätteläskigt.

Zeeq Smart Pillow
Läs mer: shop.rem-fit.co.uk
Pris: 199,99 dollar (cirka 1 800 kronor) exkl. tull och fraktkostnader hos Amazon.com.


Sovmask med bluetooth

Sovmask med bluetooth

Sovmasken är en återkommande räddning på såväl flygplan som under årets ljusa månad. Synd bara att den inte kan göra något åt alla ljud - eller? Den här sovmasken har faktiskt bluetooth och kan trådlöst spela upp musik från din smartphone eller dator. Du kan alltså enkelt skapa din egna lilla sov-igloo, oavsett om det är läge att gå i ide eller bara ta en tupplur.

Sovmask med bluetooth-hörlurar
Läs mer: coolstuff.se
Pris: 399 kronor hos Coolstuff. 


Sleepphones

Pannband med bluetooth

Tycker du det är obekvämt att sova med hörlurar eller öronproppar i öronen? Då är det här sovprylen för dig! Sleepphones har inbyggda, mjuka hörlurar som kopplas med slapp eller bluetooth till valfri enhet. Med fullt batteri ska pannbandet räcka i 13 timmar, med andra ord mer än tillräckligt för att hålla dig sällskap hela natten.

Sleepphones
Läs mer: www.coolstuff.se
Pris: 349 kronor hos Coolstuff.

Sida 1 / 3

Innehållsförteckning