Bra vibrationer när du vaknar

iluv

Trött på att vakna till ljudet av ett världskrig och känna kortisolnivåerna skjuta i höjden? Trött på att vakna när det egentligen är din partners väckarklocka som ringer? Skaffa en Iluv Smart Shaker, så kan du fortsätta din dvala och göra alla glada. Den trådlösa sängvibratorn placeras enkelt under kudden, och när det är dags beter den sig likt en schysst kompis och ger dig en uppmanande knuff som ingen annan behöver märka.

Iluv Smart Shaker

Läs mer: iluv.com
Pris: 34,75 euro (cirka 350 kronor) hos Amazon.de
 


Lys upp tillvaron

Philips Somneo

Väckarklockorna som väcker dig med ett successivt starkare sken är många. En av dem är Philips Somneo Wake-Up Light som sakta men säkert ökar ljusstyrkan tills du vaknar. Det här är uppföljaren till succén Philips Wake-Up Light, men med extra funktioner för att få dig att somna såsom insomningsguide och andningsövningar.

Philips Somneo Wake-Up Light
Läs mer: 
philips.se
Pris: 1 549 kronor hos Netonnet.


Vakna med valfri doft

Olfactory

Aromer ska inte bara kunna hjälpa oss få en god natts sömn, de ska även kunna väcka oss på bästa sätt. The Olfactory Alarm Clock laddas med valfri doft, som sedan fyller ditt rum när det är dags att stiga upp. Du kan bland annat välja mellan choklad, nybakad croissant eller nyklippt gräs.

The Olfactory Alarm Clock
Pris: 699 kronor hos Tretti.se.
Läs merus.sensorwake.com

Sida 3 / 3

Innehållsförteckning