Fler streaming-tips:


Bladerunner 2048

Bladerunner 2049
Vi var många som föll pladask för sci-fi-succén Bladerunner som kom 1982. I fjol kom uppföljaren, Bladerunner 2049, och vi tycker att den är minst lika bra som den storslagna föregångaren. Den har allt som originalet hade, omöjligt bra effekter, oslagbart skådespel och ett riktigt stämningsfyllt soundtrack, men på något sätt är den här uppföljaren ändå lite mer spektakulär visuellt.

Vi råder dig starkt att se originalet om du inte redan sett det innan du tar dig an uppföljaren. Den finns såklart också att se på Itunes här.

Genre: Sci-fi
Betyg IMDB: 8,2

Se Bladerunner 2049 hos Viaplay här


Moonlight

Moonlight

I den här trefaldigt Oscarsbelönade filmen får vi följa Chiron under tre olika stadier i livet. Inledningsivs när han växer upp i ett tufft område i Miami, sedan hur han som tonåring försöker dölja sin sexualitet, och sist som vuxen där han fortfarande försöker hitta vem han egentligen är. En jobbig och viktig film.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 7,5

Se Moonlight hos Viaplay här!


LayerCake viaplay

Layer Cake

En brutal och välgjord actionfilm som hamnat något under radarn. Här spelar Daniel Craig en knarksmuglare som planerar att pensionera sig från brottsligheten. De här planerna går i kras när han får två uppdrag från en av de högsta pamparna inom maffian, bland annat att hitta hans väns dotter.

Genre: Action
Betyg IMDB: 7,4

Se Layer Cake på Viaplay här!


Moulin Rouge viaplay

Moulin Rouge!

Christian åker till Moulin Rouge för att leva ut sina författardrömmar. Han slängs bokstavligt talat in i en teaterproduktion och blir förälskad i huvudrollsinnehavaren och kurtisanen Satin. Deras passionerade kärlekshistoria blir dock problematisk då Hertigen, som finansierar det hela, också är förtjust i Satin. En storslagen musikal med välkända sånger i helt ny tappning med Nicole Kidman och Ewan McGregor i huvudrollerna.

Missa inte: Stort test – här är bästa streamingtjänsten 2018!

Genre: Musikal/Drama
Betyg IMDB: 7,6

Se Moulin Rouge! på Viaplay här!