Fler streaming-tips:

Har du inte Viaplay? Testa gratis i 2 veckor här!

Bond

Alla Bond-filmer

Nästa Bond-film, No Time to Die, har som bekant fått sin premiär uppskjuten. Men misströsta inte, nu kan du maratontitta på alla filmer som kommit tidigare hemma från soffan på Viaplay! Oavsett vilken av skådespelarna som är din favorit finns filmerna att se här.

Se samtliga Bond-filmer på Viaplay här


About Time

About Time

Av en slump upptäcker Tim vid 21 års ålder att han kan resa bakåt i tiden genom att gå in i trånga utrymmen. Men även om förmågan visar sig användbar när det kommer till att få kvinnan i hans liv, uppstår massor av intriger och komplikationer i och med tidsresorna. En riktig feel good film som definitivt kommer få den känsligare att fälla en tår.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 7,8

Se About Time på Viaplay här


Booksmart

Booksmart

Dunderduon Amy och Molly har lagt allt fokus på att få bra betyg och totalt negligerat att njuta av det sociala liv som high school-livet har att erbjuda. Under sista kvällen innan studenten bestämmer de sig därför att gå all-in och festa järnet.

Genre: Drama/Komedi
Betyg IMDB: 7,2

Se Booksmart på Viaplay här


Marie Antoinette

Marie Antoinette

Sophia Coppolas färgsprakande skildring av legendariska och kontroversiella Marie Antoinettes liv, från okänd prinsessa till hatad drottning. Så här vi aldrig sett renässansen innan, där vi får följa dessa kungligheter som levde som dåtidens rockstjärnor.

Betyg IMDB: 6,4
Genre: Drama

Se Marie Antoinette på Viaplay här


Alla Vet

Alla vet

Laura åker tillbaka till byn hon växte upp i för att gå på sin systers bröllop. På kvällen försvinner hennes äldsta dotter spårlöst och kidnapparna begär en gigantisk summa pengar för att få henne tillbaka. I jakten på att hitta sin dotter nystas diverse intriger och hemligheter från hennes förflutna upp, inte minst när det kommer till hennes ungdoms kärlek Pedro. Giganterna Penelope Cruz och Javier Bardem möts i detta välgjorda men ack så ångestladdade drama.

Betyg IMDB: 6,9
Genre: Drama

Se Alla vet på Viaplay här


Fargo

Fargo

Kultklassikern signerad bröderna Coen. Jerry försöker på alla möjliga, taffliga sätt få fram en stor summa pengar, och beslutar sig till slut för att det bästa sättet helt enkelt är att kidnappa sin egen fru. Det hela leder till den ena mer dråpliga situationen efter den andra för honom in i allt mer invecklade, illegala händelseförlopp. Hack i hälarna är den observanta kommisarien Marge, som inte låter någonting stoppa henne.

Betyg IMDB: 8,1
Genre: Komedi/Thriller

Se Fargo på Viaplay här!


Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody

Flerfaldigt prisbelönade skildringen av Queen-sångaren Freddie Mercurys liv. Här får vi till tonerna av de största moderna klassikerna se hur denna numera legend går från att vara en ambitiös hobbysångare till att sjunga i världens största rockband.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 8,6

Se Bohemian Rhapsody på Viaplay här


Viaplau

The Favourite

Mångfaldigt prisbelönta dramat som ger en minst sagt udda skildring av drottning Annes liv i 1700-talets England. När Abigail, en enkel tjänsteflicka, dyker upp på hovet vänds allt upp och ner då Lady Sarahs plats som drottningens högra hand och närmsta väninna, plötsligt blir hotad. Signerat Yorgos Lanthimos vars udda stil kan kännas igen från hans tidigare verk Lobster och Death of a Sacred Dear.

Genre: Drama/komedi
Betyg IMDB: 7,6

Se The Favourite på Viaplay här


Three billboards

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Två Oscars, ett skyhögt Imdb-betyg och en rollista innehållandes Frances McDormand och Woody Harrelson borde vara tillräckligt för att övertyga vem som helst att se denna superhit från i fjol. Här får vi följa Mildred som i sin frustration för att hennes dotters mördare aldrig har hittats tar saken i egna händer.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 8,2

Se Three Billboards Outside Ebbing, Missouri på Viaplay här


Hobbit

Alla Hobbit-filmer

Tillbaka till Midgård och Fylke där en oanande hobbit vid namn Bilbo Bagger står inför sitt livs äventyr. I den här trilogin får vi följa vad som egentligen hände på Bilbos äventyr innan han överlämnade den omtalade Ringen till Frodo.

Se Hobbit: En oväntad resa på Viaplay här
Se Hobbit: Smaugs ödemark på Viaplay här
Se Hobbit: Femhäradslaget på Viaplay här

Även Sagan om ringen-filmerna finns att streama på Viaplay här!


First Man

First Man

”Ett litet steg för mannen, men ett stort steg för mänskligheten!” Ryan Gosling spelar Neil Armstrong under åren som leder upp till att han blir den första astronauten någonsin att sätta en fot på månens yta 1969. Här får vi följa vilken beslutsamhet och vilka kompromisser som krävs för att utföra ett så avlägset och livsfarligt uppdrag.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 7,3

Se First Man på Viaplay här


Lara Croft

Tomb Raider

Äntligen får vi se hur Lara Croft blev den orädda Tomb Raider vi känner henne som idag! Nu är det svenska Alicia Vikander som axlar rollen som den brittiska arvtagaren, den här gången i jakt på att lösa gåtan om vart hennes pappa tagit vägen. Hennes sökande tar henne över havet och till en okänd ö utanför Japan, men där upptäcker hon att hon inte är första personen på plats...

Genre: Action
Betyg IMDB: 6,3

Se Tomb Raider på Viaplay här


Colette

Colette

Gabrielle Colette är uppväxt på franska vyschan. När hon gifter sig med den framstående författaren Willy slängs hon in i Paris aristokratiska liv. När skrivkrampen slår till bestämmer sig Colette för att ge sig på skrivandet och ger under sin mans namn ut böcker om skolflickan Claudine. Böckerna blir en omedelbar succé, utan att någon vet vem den egentliga författaren är. En helt osannolik men sann historia om en kvinna som kämpar för att få den upprättelse hon förtjänar samtidigt som hon försöker navigera sig i en mansdominerad värld.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 6,7

Se Colette på Viaplay här


Her

Her

Theodore är nyskild och jobbar med att skriva personliga brev åt främlingar på beställning. När ett företag utvecklar ett gränssnitt helt och hållet drivet av artificiell intelligens, blir han successivt mer och mer fäst vid Samantha, som AI:n kallar sig. En melankolisk och väldigt fin film som får oss att ställa oss frågan var gränsen till ett medvetande egentligen går?

Genre: Drama
Betyg IMDB: 8,0

Se Her på Viaplay här

Google Chromecast (3rd Generation)

Bästa pris just nu: 390 kr