Fler streaming-tips:

Har du inte Viaplay? Testa gratis i 2 veckor här!


Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody

Flerfaldigt prisbelönade skildringen av Queen-sångaren Freddie Mercurys liv. Här får vi till tonerna av de största moderna klassikerna se hur denna numera legend går från att vara en ambitiös hobbysångare till att sjunga i världens största rockband.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 8,6

Se Bohemian Rhapsody på Viaplay här


Viaplau

The Favourite

Mångfaldigt prisbelönta dramat som ger en minst sagt udda skildring av drottning Annes liv i 1700-talets England. När Abigail, en enkel tjänsteflicka, dyker upp på hovet vänds allt upp och ner då Lady Sarahs plats som drottningens högra hand och närmsta väninna, plötsligt blir hotad. Signerat Yorgos Lanthimos vars udda stil kan kännas igen från hans tidigare verk Lobster och Death of a Sacred Dear.

Genre: Drama/komedi
Betyg IMDB: 7,6

Se The Favourite på Viaplay här


Three billboards

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Två Oscars, ett skyhögt Imdb-betyg och en rollista innehållandes Frances McDormand och Woody Harrelson borde vara tillräckligt för att övertyga vem som helst att se denna superhit från i fjol. Här får vi följa Mildred som i sin frustration för att hennes dotters mördare aldrig har hittats tar saken i egna händer.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 8,2

Se Three Billboards Outside Ebbing, Missouri på Viaplay här


Hobbit

Alla Hobbit-filmer

Tillbaka till Midgård och Fylke där en oanande hobbit vid namn Bilbo Bagger står inför sitt livs äventyr. I den här trilogin får vi följa vad som egentligen hände på Bilbos äventyr innan han överlämnade den omtalade Ringen till Frodo.

Se Hobbit: En oväntad resa på Viaplay här
Se Hobbit: Smaugs ödemark på Viaplay här
Se Hobbit: Femhäradslaget på Viaplay här

Även Sagan om ringen-filmerna finns att streama på Viaplay här!


First Man

First Man

”Ett litet steg för mannen, men ett stort steg för mänskligheten!” Ryan Gosling spelar Neil Armstrong under åren som leder upp till att han blir den första astronauten någonsin att sätta en fot på månens yta 1969. Här får vi följa vilken beslutsamhet och vilka kompromisser som krävs för att utföra ett så avlägset och livsfarligt uppdrag.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 7,3

Se First Man på Viaplay här


Lara Croft

Tomb Raider

Äntligen får vi se hur Lara Croft blev den orädda Tomb Raider vi känner henne som idag! Nu är det svenska Alicia Vikander som axlar rollen som den brittiska arvtagaren, den här gången i jakt på att lösa gåtan om vart hennes pappa tagit vägen. Hennes sökande tar henne över havet och till en okänd ö utanför Japan, men där upptäcker hon att hon inte är första personen på plats...

Genre: Action
Betyg IMDB: 6,3

Se Tomb Raider på Viaplay här


Colette

Colette

Gabrielle Colette är uppväxt på franska vyschan. När hon gifter sig med den framstående författaren Willy slängs hon in i Paris aristokratiska liv. När skrivkrampen slår till bestämmer sig Colette för att ge sig på skrivandet och ger under sin mans namn ut böcker om skolflickan Claudine. Böckerna blir en omedelbar succé, utan att någon vet vem den egentliga författaren är. En helt osannolik men sann historia om en kvinna som kämpar för att få den upprättelse hon förtjänar samtidigt som hon försöker navigera sig i en mansdominerad värld.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 6,7

Se Colette på Viaplay här


Her

Her

Theodore är nyskild och jobbar med att skriva personliga brev åt främlingar på beställning. När ett företag utvecklar ett gränssnitt helt och hållet drivet av artificiell intelligens, blir han successivt mer och mer fäst vid Samantha, som AI:n kallar sig. En melankolisk och väldigt fin film som får oss att ställa oss frågan var gränsen till ett medvetande egentligen går?

Genre: Drama
Betyg IMDB: 8,0

Se Her på Viaplay här

Google Chromecast (3rd Generation)

Bästa pris just nu: 390 kr