Fler streamingtips:

  


Orientexpressen

Mordet på Orientexpressen

Odödliga deckarklassikern signerad Agatha Christie. Den mustaschprydde Hercule Poirot stegar av en händelse på ett tåg där ett mord sker under första natten. Samtliga medpassagerare verkar ha någonting att dölja. Vem har gjort det egentligen? En mer stjärnprydd rollista får man leta efter, med på det här tåget finns bland annat Kenneth Branagh, Daisy Ridley och Judy Dench, bara för att nämna några.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 6,5

Se Mordet på Orientexpressen på Viaplay här


Pirates

Pirates of the Caribbean-serien

Landkrabbor undanbedes för nu är det ut och åka på de sju haven som gäller. Pirates of the Caribbean är filmserien där vi får följa oförglömliga trion bestående av äventyrslystna adelskvinnan Elizabeth Swan, piratsonen William Turner och, så klart, berusade mästerpiraten Jack Sparrow. Tillsammans fäktar, seglar och super de sig igenom diverse havsintriger i vad som nu är hela fem filmer.

Genre: Äventyr

Se Pirates of the Caribbean-serien på Viaplay här


Frost

Frost

Den moderna Pixar-klassikern där stora hits såsom Let it Go kommer ifrån! Här får vi följa två prinsessystrar, Elsa och Anna, i ett snöigt konungadöme. När Elsa inte kan hantera sina magiska, isande superkrafter längre ger hon sig av och Anna måste tillsammans med Kristoff och en ren och en glad snögubbe vid namn Olaf ge sig av för att hitta henne.

Betyg IMDB: 7,5
Genre: Animerat

Se Frost på Viaplay här!


Spiderman

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Miles Morales är inte en vanlig tonåring. En dag blir han biten av en radioaktiv spindel och får oväntade superkrafter. Känns det här igen? Samtidigt, i ett alternativt universum, är Peter Parker med om samma sak. Hur går det här ihop och hur många spindelmän (och kvinnor) finns det egentligen? Den här animerade filmen presenterar en hel bakgrundshistoria till den Queen-baserade superhjälte vi alla älskar. En actionfylld film med en helt unik stil som är precis lika underhållande för såväl barn som föräldrar.

Betyg IMDB: 8,4
Genre: Animerat

Se Spider-Man: Into the Spider-Verse på Viaplay här!


Nalle Puh

Christopher Robin och Nalle Puh

Vad hände egentligen efter sist vi hälsade på i Sjumilaskogen? I den här filmen får vi följa Christopher Robin som vuxen, nu med en egen dotter och fullt upp i arbetslivet. Plötsligt dyker en välbekant, honungsälskande liten björn i röd tröja upp för att be om hjälp med heffaklumpar.

Genre: Familjefilm
Betyg IMDB: 7,3

Se Christopher Robin och Nalle Puh på Viaplay här


Viaplay

Wallace & Gromit – Varulvskaninens förbannelse

Wallace och hans alltför trogna, fyrfota vän Gromit har gett sig in i skadedjursbekämpningsbranschen. Med en stor grönsaksutställning i antågande är de trädgårdsintresserade i staden på högspänn. Vad är det egentligen som hemsöker deras rabatter? En mysig skrattfest för både små och vuxna!

Genre: Komedi
Betyg IMDB: 7,5

Se Wallace & Gromit på Viaplay här!