Fler streaming-tips:

 
Nalle Puh

Christopher Robin och Nalle Puh

Vad hände egentligen efter sist vi hälsade på i sjumilaskogen? I den här filmen får vi följa Christopher Robin som vuxen, nu med en egen dotter och fullt upp i arbetslivet. Plötsligt dyker en välbekant, honungsälskande liten björn i röd tröja upp för att be om hjälp med heffaklumpar.

Genre: Familjefilm
Betyg IMDB: 7,3

Se Christopher Robin och Nalle Puh på Viaplay här


Viaplay

Wallace & Gromit – Varulvskaninens förbannelse

Wallace och hans alltför trogna, fyrfota vän Gromit har gett sig in i skadedjursbekämpningsbranschen. Med en stor grönsaksutställning i antågande är de trädgårdsintresserade i staden på högspänn. Vad är det egentligen som hemsöker deras rabatter? En mysig skrattfest för både små och vuxna!

Genre: Komedi
Betyg IMDB: 7,5

Se Wallace & Gromit på Viaplay här!


Viaplay

Jumanji

Kommer du ihåg klassiska filmen med Robbin Williams från 1995? Denna odödliga klassiker har nu fått en remake, den här gången med bland annat Dwayne ”The Rock” Johnson och Jack Black i huvudrollerna. I denna moderna tolkning är det såklart ett tv-spel som är i farten, istället för ett brädspel. Enda sättet att ta sig ut är att klara spelet.

Genre: Äventyr
Betyg IMDB: 7,0

Se Jumanji på Viaplay här


Wonder

Wonder

Auggie Pullman är som vilken kille som helst, förutom att han ser lite annorlunda ut till följd av diverse operationer. När han med bristande självförtroende går till skolan för första gången tvingas han navigera bland vilka klasskompisar han kan lita på, samtidigt som resten av hans familj går igenom egna personliga problem. En riktigt hjärtvärmande film som definitivt kittlar i tårkanalerna.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 8

Se Wonder på Viaplay här


Mary Poppins

Mary Poppins (originalet)

Är det dags att visa kidsen hur barnfilmer såg ut förr i tiden? Klassiska Mary Poppins från 1964 med Julie Andrews i huvudrollen är en tidlös klassiker som håller än i dag. En nostalgitripp för de vuxna och allmänbildning för de yngre, helt enkelt!

Genre: Musikal
Betyg IMDB: 7,8

Se Mary Poppins på Viaplay här