Fler streamingtips:

 
How to train a dragon

Draktränaren

Drakar och människor har länge varit fiender i vikingabyn som Hicke bor i. När hans pappa inte låter honom vara med i kampen mot dessa eldsprutande odjur tar Hicke saken i egna händer. Men istället för att slåss med sin fiende börjar en oväntad vänskap gro och tillsammans med sin nya kamrat Tandlöse beslutar Hicke sig för att avsluta denna konflikt en gång för alla och skapa fred mellan de två lägren.

Genre: Animerat, äventyr
Betyg IMDB: 8,1

Se Draktränaren på Viaplay här


Dumma mej

Dumma mej

Det är inte lätt att vara ond! Gru är en proffesionell superskurk som tillsammans med sina oemotståndligt söta Minioner planerar diverse småskaliga kupper, som att stjäla månen till exempel. Men allt vänds upp och ner när han bestämmer sig för att ta hand om tre fosterbarn, som kommer i vägen av hans ondskefulla planer.

Genre: Animerat, äventyr
Betyg IMDB: 7,6

Se Dumma mej på Viaplay här


Shrek

Shrek

Vem hade kunnat tro att ett träsktroll, en talande åsna och en förhäxad prinsessa skulle kunna bilda en sån oförglömlig trio? Åk tillbaka till Långt, långt borta och återupplev en av 2000-talets populäraste filmserier med Shrek, Åsnan, Fiona, och många fler.

Se alla Shrek-filmer på Viaplay här


Spiderman

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Miles Morales är inte en vanlig tonåring. En dag blir han biten av en radioaktiv spindel och får oväntade superkrafter. Känns det här igen? Samtidigt, i ett alternativt universum, är Peter Parker med om samma sak. Hur går det här ihop och hur många spindelmän (och kvinnor) finns det egentligen? Den här animerade filmen presenterar en hel bakgrundshistoria till den Queen-baserade superhjälte vi alla älskar. En actionfylld film med en helt unik stil som är precis lika underhållande för såväl barn som föräldrar.

Betyg IMDB: 8,4
Genre: Animerat

Se Spider-Man: Into the Spider-Verse på Viaplay här!


Viaplay

Wallace & Gromit – Varulvskaninens förbannelse

Wallace och hans alltför trogna, fyrfota vän Gromit har gett sig in i skadedjursbekämpningsbranschen. Med en stor grönsaksutställning i antågande är de trädgårdsintresserade i staden på högspänn. Vad är det egentligen som hemsöker deras rabatter? En mysig skrattfest för både små och vuxna!

Genre: Komedi
Betyg IMDB: 7,5

Se Wallace & Gromit på Viaplay här!