Träningsarmband/klocka

Ett träningsarmband är med dig hela dagen och mäter numera inte bara hur mycket du rör dig, utan även sömn, puls, och så vidare. Det finns ganska precis en ziljard träningsarmband ute på marknaden, vi tänkte därför tipsa om två stycken olika modeller, beroende på vad du är ute efter.

Samsung Gear Sport
M3 rekommenderar

Om du vill kunna spåra dina framsteg i minsta detalj är Samsung Gear Sport ett utmärkt val. Den mäter aktivitet som sömn oc säger till dig när den tycker du har suttit ner för länge. All statistik kan så klart analyseras i minsta detalj senare. Den är dessutom vattentät upp till 50 meter. Läs vårt test av Samsung Gear Sport här!

Samsung Gear Sport
Pris
: 2 490 kronor hos CDON.

Versa
M3 rekommenderar

Letar du efter ett lite billigare alternativ kanske Fitbits Versa är någonting för dig? När vi testade detta kombinerade aktivitetsarmband och smartklocka blev vi imponerade över hur mycket funktioner och batteritid vi fick för pengarna. Läs hela testet här!

Fitbit Versa
Pris
: Från 1 689 kronor hos Prisjakt.


Jabra Sport

Lurar som inte är i vägen

M3 rekommenderarBra musik under ett träningspass får oss att orka mer. Det gäller därför att ha ett par riktigt bra lurar på plats som inte har en jobbig sladd i vägen. Så varför inte satsa på ett par äkta trådlösa in ear-hörlurar? Jabra Elite Sport 2.0 är optimerade för just dig som tränar. Inte nog med att de är ip67-klassade de har dessutom inbyggd pulsklocka. Läs vårt test av Jabra Elite Sport 2.0 här!

Jabra Elite Sport 2.0
Pris
: 2 190 kronor hos Netonnet.

Läs också! Stort test: Trådlösa lurar för träningspasset


Nokia Våg

Smart våg håller koll på allt

Självklart kan du inte nöja dig med en vanlig, dum våg som enbart visar kilon. Den här smarta vågen från Nokia håller koll på andel kroppsfett, vatten, muskelmassa och mycket mer. Självklart synkar den även trådlöst med din mobil så att du kan föra statistik på dina framsteg.

Nokia Body Cardio-våg
Pris: 1 450 kronor hos CDON.


Smartdisplay

Uppgradera snöglasögonen med smart display

Brukar du ge dig ut i backarna för att motionera? Självklart finns det träningsutrustning specialdesignad just för dina behov. Ett av de mer futuristiska alternativen är den här displayen som fästs i dina skidglasögon. I displayen kan du sedan navigera, se din hastighet, kontrollera musiken och se var dina vänner är.

Recon Instruments MOD Live Heads-Up Display for Goggles
Pris: 349 euro (cirka 3 550 kr) hos Amazon.de


UA Smart sko

Självsnörande skor fixar passformen

Att snöra skorna själv är så 2018. Nu är det självsnörande skkor för optimal passform som gäller. Nikes Hyper Adapt må kosta en mindre förmögenhet, men så är de utrustade med teknik som ska få dem att sitta perfekt varje gång, utan att du behöver röra en muskel.

Nike HyperAdapt 1.0
Pris: 6 999 kr hos Nike.


Skulpt Scanner

Få full koll på musklerna

Ibland kan det kännas som om du tränar och tränar men inte ser några resultat. Med den här muskelskannern kan du få full koll på hur det går för dina muskler. Använd det lilla blocket för att mäta muskelmassa, synka den med den tillhörande appen och få tips på hur du tränar mer effektivt.

Skulpt Scanner
Pris: 133,15 euro (cirka 1 350 kr) hos Amazon.de


Livall

Sluta vinka, börja blinka

Det är viktigt att vara skyddad när du är ute och cyklar. Den här hjälmen ger dig inte bara samma fysiska skydd som alla andra på marknaden, den är dessutom utrustad med smarta funktioner. Förutom led-ljus som visar var du ska svänga skickar den här automatiskt ett sms med cyklistens koordinater till nödkontakter om olyckan är framme.

Witt by Livall
Pris: 1 049 kronor hos Robotexperten.


Cykla virtuellt

Zwift

Zwift är den senaste prylen för alla spinningfantaster. Genom att montera din vanliga cykel på en ställning hemma hos dig slipper du köpa en dyr inomhuscykel. Zwift förvandlar istället din vanliga cykel till en spinningcykel.

Inte nog med det, Zwift gör det dessutom mycket roligare att träningscykla. Ställningen känner nämligen av hur snabbt du cyklar och synkar detta med ett cykelsimulatorprogram. Placera en skärm framför cykeln och se hur du trampar fram genom valfri miljö. Du kan dessutom tävla mot andra med Zwift online.

Läs mer och köp från Zwift.com

Om cykla inte är din grej har Zwift nu även en version för dig som springer på löpband hemma.


Smarta hantlar

Bowflex Hantelset

Bilden kring att folk som lyftar tunga saker inte har särskilt mycket mellan öronen kunde inte vara mer felaktig. Har du någon gång sett dessa personers träningsscheman? Eller än värre, har du sett deras kostscheman!? Det går inte att göra annat än känna beundran för sådan dedikation och investering i tid och engagemang.

För alla oss andra går det nu att åtminstone få lite hjälp på vägen med Bowflex smarta hantlar. Dessa registrerar din träningshistorik och kommer tillsammans med inbyggda program som ser till att du blir effektivt och jämt tränad. Kan nog även lära etablerade muskelknuttar ett och annat. Lyfta dem får du dock göra själv.

Bowflex Hantelset
Pris: 799 euro (cirka 8 200 kronor) hos Amazon.de.
Läs mer: www.bowflexinternational.com/