Dagarna blir allt kallare och kvällarna allt mörkare. Det här kan bara betyda en sak: det börjar närma sig Halloween – högtiden då vi svidar om från tråkiga kläder till avancerade utstyrslar och möblerar om våra tråkiga bostäder till riktiga skräckhus. I år infaller Halloween torsdagen den 31 oktober. Här är prylarna du behöver för att fixa en riktigt kuslig Halloween!


Ljusslinga

Ändamålsriktig ljusslinga

Ljusslingor är bland de enklaste och effektivaste inredsdetaljerna för att skapa rätt atmosfär. Det finns massor av alternativ på temat Halloween att köpa på nätet. Här listar vi några som vi tycker är roligast just nu:

LED Ljusslinga Halloween Pumpor
Pris
: 99 kronor hos Partykungen.

Ljusslinga ögonglober
Pris
: 59,92 kronor hos Clas Ohlson.

Ljusslinga Halloween med ljud
Pris
: 199 kronor hos Partykungen.


Rökmaskiner

Rök till såväl rum som kittel

Ingenting sätter en så kuslig atmosfär som en dimma som rullar fram över golvet. Därför är en rökmaskin ett måste för festfixaren som vill maxa Halloweenfirandet! Här finns lite olika varianter att välja mellan, beroende på om du vill ha rök som kryper ut över gästernas fötter eller om du vill att det ska välla upp över valfri skål.

Rökmaskin (till gryta)
Pris: 399 kronor hos Partykungen.

Rökmaskin 400W
Pris: 500 kronor hos Kjell och Company.


Spindlar

Spindlarna anfaller

Spindlar är läskiga som de är, så vad kan vara mer stressande än en sprängfylld nätkokong med dessa åttabeningar som bara väntar på att ta sig ut? Denna dekoration lyser i mörkret och ger dessutom ifrån sig illavarslande ljud och rörelser.

Animerad Spindelkokong
Pris
: 299 kronor hos Coolstuff.


Godisskål

Skräm bort gottegrisarna

Less på sötsugna festgäster som stjäl ditt lösgodis? Den här skålen lär hålla klåfingriga snasktjuvar borta. Så fort någon sträcker sig efter dina hallon och lakritsskallar får de en obehaglig överraskning de sent ska glömma.

Godisskål Skelett
Pris: 249 kronor hos Roliga prylar.


Banshee

Skrikande Banshee

Vad är 180 centimeter långt, har lysande ögon och aktiveras via infraröd sensor? Den här skrikande Bansheen! En Banshee, för den som inte är uppdaterad på keltisk mytologi, betyder kvinnlig fe på gaeliska och är en obehaglig gestalt som bär med sig dödsbud. Även om det här obehagliga spektaklet är helt artificiellt (hoppas vi i alla fall) skrämmer det med all sannolikhet även den modigaste av gäster genom att skrika och vrida på sig i olika rörelsemönster.

Twitching Banshee Animerad Prop
Pris: 2 995 kronor hos Partykungen.


It

Självkrypande hand

Nu kan du äntligen få tag på din eget It från Familjen Adams! Den här Frankenstein-liknande handen kryper omkring av sig själv. Den här handen är röstaktiverad och kan även placeras i till exempel en godisskål för att skapa lite tumult.

Crawling Zombie Hand
Pris: 239 kronor hos Roliga prylar.Megafon

Förvräng rösten

Inget halloweenparty är komplett utan lite läskiga ljud! Den här megafonen låter dig förvränga din röst, till exempel till en varg eller ett hiskeligt skrik.

Voice Changer
Pris: 200 kronor hos Teknikmagasinet.


Skräm buset på flykt

Bus eller godis? Eller livet i behåll? Med en videoskärm på din dörr som visar hur en galen yxmördare kommer ut ur ditt hus ser du till att bara den värdigaste (eller mest korkade) av trick-or-treatarna får tag i ditt godis. Så hala fram någon form av skärm och fyll den med innehåll från Hi-rezdesigns skumma arkiv. Förutom redan nämnda yxmördare finns också paranormala porträtt, zombieoffer, hajar och läskiga sjuksköterskor.

Hi-rezdesigns VFX-film
Cirkapris:
700 kronor hos Hi-rezdesigns


Svävande häxa

Varför inte hänga upp en svävande, grön häxa med blinkande ögon och obehagligt skratt i farstun? Bonus: Den kan återanvändas till påsk när hon ska tillbaka till Blåkulla.

Ljudaktiverad Animerad Flygande Häxa Prop
Pris: 1 195 kronor hos Partykungen.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning