Dagarna blir allt kallare och kvällarna allt mörkare. Det här kan bara betyda en sak: det börjar närma sig Halloween – högtiden då vi svidar om från tråkiga kläder till avancerade utstyrslar och möblerar om våra tråkiga bostäder till riktiga skräckhus. I år infaller Halloween torsdagen den 31 oktober. Här är prylarna du behöver för att fixa en riktigt kuslig Halloween!

Gungande docka

Barndomens skräck

Vem har inte varit skräckslagen på kvällen någon gång och oroat sig för att en docka ska komma till liv och döda dig i sömnen? Denna lekfulla men fasansfulla docka kommer garanterat skrämma både barn och vuxna när den plötsligt börjar gunga fram och tillbaka samtidigt som obehagliga cirkusljud börjar spela. Den har dessutom flera olika lägen och volymjustering för bästa effekt.

Gungande docka 
Pris: 
1 995 kronor hos Partykungen 


Ljusslinga

Ändamålsriktig ljusslinga

Ljusslingor är bland de enklaste och effektivaste inredsdetaljerna för att skapa rätt atmosfär. Det finns massor av alternativ på temat Halloween att köpa på nätet. Här listar vi några som vi tycker är roligast just nu:

LED Ljusslinga Halloween Pumpor
Pris
: 99 kronor hos Partykungen.

Ljusslinga ögonglober
Pris
: 30 kronor hos Dollarstore

Ljusslinga Halloween med ljud
Pris
: 199 kronor hos Partykungen.


Rökmaskiner

Rök till såväl rum som kittel

Ingenting sätter en så kuslig atmosfär som en dimma som rullar fram över golvet. Därför är en rökmaskin ett måste för festfixaren som vill maxa Halloweenfirandet! Här finns lite olika varianter att välja mellan, beroende på om du vill ha rök som kryper ut över gästernas fötter eller om du vill att det ska välla upp över valfri skål.

Rökmaskin (till gryta)
Pris: 399 kronor hos Partykungen.

Rökmaskin 400W
Pris: 500 kronor hos Kjell och Company.


Spindlar

Spindlarna anfaller

Spindlar är läskiga som de är, så vad kan vara mer stressande än en sprängfylld nätkokong med dessa åttabeningar som bara väntar på att ta sig ut? Denna dekoration lyser i mörkret och ger dessutom ifrån sig illavarslande ljud och rörelser.

Animerad Spindelkokong
Pris
: 89 kronor hos Coolstuff. (ordinarie pris 299 kronor)


Banshee

Skrikande Banshee

Vad är 180 centimeter långt, har lysande ögon och aktiveras via infraröd sensor? Den här skrikande Bansheen! En Banshee, för den som inte är uppdaterad på keltisk mytologi, betyder kvinnlig fe på gaeliska och är en obehaglig gestalt som bär med sig dödsbud. Även om det här obehagliga spektaklet är helt artificiellt (hoppas vi i alla fall) skrämmer det med all sannolikhet även den modigaste av gäster genom att skrika och vrida på sig i olika rörelsemönster.

Twitching Banshee Animerad Prop
Pris: 2 995 kronor hos Partykungen.Megafon

Förvräng rösten

Inget halloweenparty är komplett utan lite läskiga ljud! Den här megafonen låter dig förvränga din röst, till exempel till en varg eller ett hiskeligt skrik.

Voice Changer
Pris: 99 kronor hos Teknikmagasinet.(ordinarie pris 199 kronor).

Svävande häxa

Varför inte hänga upp en svävande, grön häxa med blinkande ögon och obehagligt skratt i farstun? Bonus: Den kan återanvändas till påsk när hon ska tillbaka till Blåkulla.

Ljudaktiverad Animerad Flygande Häxa Prop
Pris: 1 495 kronor hos Partykungen.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning