Dagarna blir allt kallare och kvällarna allt mörkare. Det här kan bara betyda en sak: Det börjar närma sig Halloween, högtiden där vi svidar om från tråkiga kläder till avancerade utstyrslar och möblerar om våra tråkiga bostäder till riktiga skräckhus. I år infaller Halloween onsdagen den 31 oktober. Här är prylarna du behöver för att fixa en riktigt kuslig Halloween!

Rökmaskiner

Rök till såväl rum som kittel
Ingenting sätter en så kuslig atmosfär som en dimma som rullar fram över golvet. Därför är en rökmaskin ett måste för festfixaren som vill maxa Halloweenfirandet! Här finns lite olika varianter att välja mellan, beroende på om du vill ha rök som kryper ut över gästernas fötter eller om du vill att det ska välla upp över valfri skål.

Rökmaskin (till gryta)
Pris: 399 kronor hos Patrykungen.

Rökmaskin 400W
Pris: 500 kronor hos Kjell och Company.

Candy Bowl Hand

Skräm bort gottegrisarna
Less på sötsugna festgäster som stjäl ditt lösgodis? Den här skålen lär hålla klåfingriga snasktjuvar borta. Så fort någon sträcker sig efter dina hallon och lagrits-skaller får de en obehaglig överraskningde sent ska glömma.

Candy Bowl Hand
Pris: 279 kronor hos Roliga prylar.


Banshee

Skikande Banshee
Vad är 180 cm långt, har lysande ögon och aktiveras via infraröd sensor? Den här skrikande Bansheen! En Banshee, för den som inte är uppdaterad på keltisk mytologi, betyder kvinnlig fe på gaeliska och är en obehaglig gestalt som bär med sig dödsbud. Även om det här obehaliga spektaklet är helt artificiellt (hoppas vi i alla fall) skrämmer med all sannolikhet även den modigaste av gäster genom att skrika och vrida på sig i olika rörelsemönster.

Twitching Banshee Animerad Prop
Pris: 1 995 kronor hos Partykungen.


It

Självkrypande hand

Nu kan du äntligen få tag på din eget It från Familjen Adams! Den här Frankenstein-liknande handen kryper omkring av sig själv. Den här handen är röstaktiverad och kan även placeras i till exempel en godisskål för att skapa lite tumult.

Crawling Zombie Hand
Pris: 230 kronor (22,99 euro) på Amazon.se.Megafon

Förvräng rösten

Inget halloweenparty är komplett utan lite läskiga ljud! Den här megafonen låter dig förvränga din röst, till exempel till en varg eller ett hiskeligt skrik.

Infactory Voice Changer Halloween Megaphones
Pris: 90 kronor (8,90 euro) på Amazon.de.