Ska du på maskerad men har helt slut på inspiration för vad du ska klä ut dig till? Ingen fara, vi hjälper dig hitta ultimata kostymen baserat på nördintresse!

Mario

Super Mario

Letar du efter en bra vision för att återuppleva din barndom? Vad kan vara bättre än att gå iklädda världens populäraste rörmokare! Nördigt och samtidigt tillräckligt känd karaktär för att även ickegamers ska förstå referensen.

Rörmokare Maskeraddräkt
Pris: 399 kronor hos Partykungen.


La Casa de Papel maskeraddräkt

Låt La Casa de Papel ta över

Här har vi en utklädnad för alla La Casa de Papel-fans som vill känna sig som en hänsynslös kriminell för en kväll. Masken ingår och går du ihop med några vänner kan ni stjäla all uppmärksamhet på festen med er respektingivande närvaro.

La Casa de Papel-dräkt
Pris: 499 kronor Partykungen

Chewbacca maskeraddträkt

Star Wars-fansens håriga dröm

Har du alltid älskat Star Wars? Har du drömt om att få vara Chewbacca om än för en dag? Vi har hittat en exklusiv dräkt för dig som vill gå all-in under årets Halloween. Dräkten består av den pälsklädda helkroppsdräkten och latexmasken tillsammans med en axelväska.

Chewbacca Star Wars-dräkt
Pris:
 6 999 kronor hos Buttericks. 

Blodspray

För den blodtörstiga

Att fixa en värdig halloween-look behöver inte vara mer avancerat än såhär – spraya blod där du önskar, ansikte, armar, ben – du sätter gränserna för hur obehaglig du vill framstå. Kombinera till exempel med mörka kläder och en peruk och du har en färdig maskeradstil!

Blodspray
Pris: 
29 kronor hos Partyhallen. 


Jawa Star Wars

Bara för äkta Star Wars-fans

Som Star Wars-nörd har du massor av legendariska karaktärer att klä ut dig till, men varför välja någonting uppenbart som Darth Vader eller Leia när du kan ta någonting helt otippat som en Jawa? En Jawa, för den som inte minns, är en varelse som stryker omkring i Tatooines öken. Perfekt för dig som letar efter någonting bekvämt och förmodligen unikt till Halloween-festen!

Jawa maskeraddräkt
Pris: 499 kronor hos Roliga prylar.


Svart peruk familjen Addams

Mångfunktionell peruk

Tjejen i The Ring, Morticia i Familjen Addams, The Grudge... Listan över populära skräckfilmskaraktärer med långt, mörkt hår är till synes oändlig. Men alla av oss har inte denna frisyr till vardags. En peruk är därför en riktigt bra början på många maskeradkostymer.

Lång Svart Peruk
Pris: 129 kronor hos Roliga prylar.


Spock

May you live long and prosper

Letar du efter en utstyrsel som kräver minimal uppoffringi form av pengar och tid? Inga problem, klä dig i en blå, långärmad tröja, svarta byxor och den här peruken så är saken biff. Vips kan ingen ta miste på att du har klätt ut dig till vår favoritkapten!

Spock vuxen peruk
Pris: 199 kronor hos Partykungen.

Sida 2 / 2

Innehållsförteckning