Skräm buset på flykt

Bus eller godis? Eller livet i behåll? Med en videoskärmen på din dörr som visar hur en galen yxmördare kommer ut ur ditt hus ser du till att bara den värdigaste (eller mest korkade) av trick-or-treatarna får tag i ditt godis. Så hala fram någon form av skärm och fyll den med innehåll från Hi-rezdesigns skumma arkiv. Förutom redan nämnda yxmördare finns också paranormala porträtt, zombieoffer, hajar och läskiga sjuksköterskor.

Hi-rezdesigns VFX-film
Cirkapris:
700 kronor hos Hi-rezdesigns


Svävande häxa

Varför inte hänga upp en svävande, grön häxa med blinkande ögon och obehagligt skratt i farstun? Bonus: Den kan återanvändas till påsk när hon ska tillbaka till Blåkulla.

Ljudaktiverad Animerad Flygande Häxa Prop
Pris: 1 195 kronor hos Partykungen.


Vortex
Foto: Haunted Props

Egen vortextunnel

För den som har allt och vill tävla i samma liga som Hotell Gasten och Blå Tåget duger det förstås inte med mindre än en alldeles egen roterande vortextunnel. Du vet en sådan där det känns som att gravitationen har satts ur spel? Tänk vilken grej att ha det innanför dörren! Magsjukan som däremot lär uppstå när förfriskade Halloween-gäster istället skall försöka lämna festen tar vi inget ansvar för. Går även att få med genomskinligt golv för den som är riktigt sadistisk mot både vänner och plånbok.

Vortex Tunnel
Cirkapris:
100 000 kronor hos Haunted Props


Baketan Ghost Radar

Spökradar

Vill du ha pejl på poltergeisten är bästa sättet att införskaffa det här smartphonesmycket som kan upptäcka spöken genom trycket av en knapp. Finns ett spöke i närheten lyser den rött så att du kan springa för livet, alternativt lägga ut ditt hem för försäljning. För den som är modigare innehåller smycket en frekvensavläsare som kan avläsa de paranormala energierna i rummet och översätta dem till mänskligt tal. Och för den som undrar: Ja, den är från Japan.

Baketan Ghost Radar
Cirkapris:
180 kronor hos Strapya-world


Bodyguard
Foto: Bodyguard

Idiotskydd

Med tanke på senare tidens utveckling kan det finnas en del korkade clowner där ute som skall göra sig lustiga. Folk som inte förstår att Halloween är något vackert och roligt. En stund då vi i en trygg och säker miljö kan utmana oss själva och våra egna rädslor i goda vänners lag. Personer som vill hota detta för eget nöjes skull förtjänar pepparspray i näsan. Och Bodyguard Knock Out levererar på den punkten. Godkänd av polisen och allt. Vi vill verkligen inte hetsa upp någon orolig stämning här men det kan vara tryggt att veta att man har prylsvar på tal om så skulle behövas.

Bodyguard Knock Out v.2
Cirkapris:
229 kronor hos Bodyguard