Ska du på maskerad men har helt slut på inspiration för vad du ska klä ut dig till? Ingen fara, vi hjälper dig hitta ultimata kostymen baserat på nördintresse!


Mario och Luigi

Mario och Luigi

Letar du efter en bra vision att utföra tillsammans med en vän? Vad kan vara bättre än att gå iklädda världens populäraste rörmokare och hans bästis! Nördigt och samtidigt tillräckligt kända karaktärer för att även ickegamers ska förstå referensen.

Rörmokare Maskeraddräkt
Pris: 299 kronor hos Coolstuff.

Rörmokares Kompis Maskeraddräkt
Pris: 299 kronor hos Coolstuff.


Link hoodie Zelda Nintendo

Snyggt och nördigt

Vem säger att man måste kompromissa med stilen bara för att ge sig hän till sitt favoritnördintresse? Den här hoodien förvandlar dig vips till Link från Zelda-spelen. Kombinera med lämpliga accessoarer, såsom Links svärd eller sköld, för att göra din outfit komplett.

Nintendo Zelda Hoodie
Pris: 399 kronor hos Roliga prylar.


Jawa Star Wars

Bara för äkta Star Wars-fans

Som Star Wars-nörd har du massor av legendariska karaktärer att klä ut dig till, men varför välja någonting uppenbart som Darth Vader eller Leia när du kan ta någonting helt otippat som en Jawa? En Jawa, för den som inte minns, är en varelse som stryker omkring i Tatooines öken. Perfekt för dig som letar efter någonting bekvämt och förmodligen unikt till Halloween-festen!

Jawa
Pris: 390 kronor hos Roliga prylar.


Venom

Allas nya favorit-antihjälte

I höst kan vi för första gången se Tom Hardy i rollen som Venom på biograferna. Vi misstänker därför att många Halloweenfirare kommer ta chansen att klä sig som just denna seriefigur i år. Med den här kostymen får du hela kostymen, inklusive det obehagliga gapet.

Venom Maskeraddräkt
Pris: 299 kronor hos Partykungen.


Svart peruk familjen Addams

Mångfunktionell peruk

Tjejen i The Ring, Morticia i Familjen Addams, The Grudge... Listan över populära skräckfilmskaraktärer med långt, mörkt hår är till synes oändlig. Men alla av oss har inte denna frisyr till vardags. En peruk är därför en riktigt bra början på många maskeradkostymer. Den här får du dessutom tag på för under hundralappen!

Lång Svart Peruk
Pris: 59 kronor hos Roliga prylar.


Spock

May you live long and prosper

Letar du efter en utstyrsel som kräver minimal uppoffringi form av pengar och tid? Inga problem, klä dig i en blå, långärmad tröja, svarta byxor och den här peruken så är saken biff. Vips kan ingen ta miste på att du har klätt ut dig till vår favoritkapten!

Spock vuxen peruk
Pris: 189 kronor hos Roliga prylar.