Ibland rusar dagarna förbi för snabbt för att vi ska hinna fixa en present till vår bästa pappa. Här listar vi klockrena presenter som går att klicka hem på några sekunder. Ingen behöver veta att du glömde!

Cmore

Mer film till pappa!

En prenumeration på valfri filmtjänst har ingen leveranstid och förgyller de flestas tillvaro. Dessutom har få fäder samtliga abonnemang, så du kan förmodligen hitta en av dem som han inte har hunnit signa upp sig på än. Här är några tjänster att välja mellan:

 
>> Här hittar du bästa skräckfilmerna på Netflix, Viaplay, Cmore, och HBO
 
 
Ljudbok

Förgyll transportsträckorna med en ljudbok

Många har svårt att hitta tid och ro för att sätta sig ner och läsa en bok i vardagen. Fler och fler har därför upptäckt glädjen med ljudböcker, som låter dig lyssna på en riktigt bra bok så fort det finns en minut över på till exempel vägen hem från jobbet. Oavsett om din pappa inte är ljudboksfrälst än eller redan har en favorittjänst är ett presentkort på en av de stora ljudboksbiblioteken en uppskattad present. Och bäst av allt – ingen leveranstid!
  
Fars dag

Vadå glömt köpa present, pappa? Med ett digitalt presentkort kan du ju välja själv vad du vill ha!
Digitala presentkort är en ypperlig sista minuten-present. Till exempel har sajten Presentkorttorget presentkort som funkar hos ett tretttiotal olika butiker. Du väljer bara hur stort belopp, anger pappas e-postadress och bestämmer vilken dag det ska skickas. När du har betalat får din pappa ett mejl och kan sedan skriva ut sitt presentkort. En annan tjänst för digitala presentkort heter Gifttoday. Här kan pappa välja mellan cirka 250 olika presenter.
 

flyg

Far och flyg!

Om du vill skicka pappa utomlands kan du gå in på någon av sajterna som säljer presentkort, betala in en valfri summa pengar och skriv ut eller mejla presentkortet. Sedan får pappa själv välja vart han vill resa.
 


Språk

Grattis pappa, nu kan du dra dina rövarhistorier utomlands också!

Om din far ska åka utomlands skadar det inte att kunna lite överlevnadsfraser, eller mer. På Univerb kan du köpa kurser i exempelvis franska, italienska eller spanska i mp3-format. Du laddar alltså hem dem till datorn och kan sedan bränna dem på cd och slå in i ett fint paket. Ja, du kan även mejla kursen till honom om ni inte ses.
En annan tjänst är Innovative Language där får du tillgång till podcasts, appar videos och andra verktyg för att lära dig mängder av språk.
 


spotify

För den musikintresserade pappan
Om din pappa har en smartphone eller en dator, varför inte ge honom ett presentkort på musik? Både Apples tjänst Itunes Store och Spotify har digitala presentkort. Du laddar dem med ett förutbestämt belopp – och sedan kan pappa själv välja vad han ska köpa.
 Blommor

Inget säger "kolla, jag kom ihåg fars dag" som en bukett blommor
Blommor funkar i alla lägen och att beställa på nätet är enkelt. Kompilera en egen kreation eller välj en färdig bukett.

Blombuketterna skickas från den affär som ligger närmast din pappas bostad. För att hinna i tid måste du göra din beställning senast lördag klockan 11. Vissa butiker kan inte leverera på söndagar, men i så fall kommer buketten redan på lördag.