Det börjar bli dags att ta fram julpyntet. Är du less på dina gamla luggslitna tomtar, slitet glitter och trötta pappstjärnor? I tekniknördens hem är det såklart teknikfyllt pynt som gäller! Här listar vi prylarna som vi pryder vårt hem med så här i juletid.

Klättrande jultomtar

Klättrande jultomtar

Varför bara hänga upp kulor och glitter i granen när du kan ha klättrande jultomtar? Denna unika juldekoration gör din gran speciell och uppskattad av alla i familjen. Produkten inkluderar två tomtar på en stege som du enkelt hänger upp i granen.

Pris: 99 kronor hos Partykungen


Låt ljudet dekorera

Högtalare med dekoration

När du vill kombinera snygg dekoration med julmusik runt om i huset kan du addera denna bluetooth-högtalare med led-belysning till samlingen. Den smälter in fint med din övriga juldekoration och finns i olika färger. Den kopplas till din smartphone, dator eller surfplatta eller via en medföljande audio-kabel. Det finns även en inbyggd mikrofon som gör det möjligt att ta samtal när dina händer är upptagna med att förbereda julmaten.

Pris: 129 kronor (ord. pris 299 kronor) hos Cdon

Appstyrd julgransbelysning

Appstyrd julgransbelysning

Med denna appstyrda julgransbelysning behöver du aldrig tröttna på din julgran. Designa och kontrollera hur din gran lyser upp ditt hem helt efter eget tycke och smak. Du kan satsa på den klassiska röd-gröna stilen eller vara lite galen och blanda så många färger du vill. Genom att filma granen via appen kopplar den automatiskt till de enskilda lamporna och du kan styra vilken lampa som ska ha vilken färg. Ljusslingan kommer även med en inbyggd mikrofon som gör att den kan blinka i takt med Jingle Bells eller annan julmusik!

Pris: 1 295 kronor hor Coolstuff

Vattenkokare i lysande färger

Vattenkokare med LED

Denna tekokare har en temperaturkontroll med led-system som ändrar färg beroende på temperatur. Den går från blått till lila och rött. Den kan användas året runt, men passar extra bra under julen då den smälter in med resten av julpyntet. Dessutom blir det roligare att göra något så simpelt som att koka vatten.

Pris: 32,99 amerikanska dollar (ungefär 281 kronor) hos Amazon


Juliga masker

Juliga masker

När julen närmar sig jäktar vi mellan butiker i jakt på julklappar. För att vara extra säker på att slippa sjukdom under julen kan du klä dig i något av dessa munskydd med roliga julmönster. Kom i rätt stämning samtidigt som du tar hand om dig själv och dina medmänniskor!

Pris: 6,48 euro (ungefär 66 kronor) hos Amazon


Snöande gatulykta 

Snöande gatulykta som även spelar musik

Om du är en person som vill att ditt julpynt ska vara extravagant och storslaget har vi hittat en produkt för dig. Den här juliga gatulyktan snöar, spelar julmusik och har led-belysning inuti. Du kan självklart stänga av musiken om du önskar. Lyktan är 1,8 meter hög och passar såväl utomhus som inne i ditt hem.

Pris: 1 799 kronor hos Coolstuff

Airpodskal med julstämning

Airpodsskal med julmotiv

Varför bära runt på dina Apple Airpods i ett tråkigt skal när du kan byta ut det till ett skal som skriker jul? Detta skal finns i tre olika varianter och alla är otroligt söta. Välj mellan en jultomte, en pepparkaksgubbe eller en julstrumpa.

Pris: 99 kronor hos Skalhuset. Olika motiv: JultomtePepparkaka.
40 kronor hos Skalhuset Julstrumpa.