Det börjar bli dags att ta fram julpyntet. Är du less på dina gamla luggslitna tomtar, slitet glitter och trötta pappstjärnor? I tekniknördens hem är det (nästan) bara teknikfyllt pynt som gäller! Här listar vi prylarna som vi pryder vårt hem med så här i juletid.

Fixa den perfekta julbilden

Julprylar

Letar du efter ett enkelt sätt att ta fina julbilder på? Orkar du inte fixa med grönskärmar? Då kanske du ska testa med denna stora julkuliss i vinyl. Dina bilder kommer då att se ut att vara tagna ur valfri amerikansk julfilm, vilket inte är fy skam. Finns i olika storlekar som passar alla typer av utrymmen.

Pris: 286 kronor hos Amazon Sverige

Klättrande jultomtar

Klättrande jultomtar

Varför bara hänga upp kulor och glitter i granen när du kan ha klättrande jultomtar? Denna unika juldekoration gör din gran speciell och uppskattad av alla i familjen. Produkten inkluderar två tomtar på en stege som du enkelt hänger upp i granen.

Pris: 99 kronor hos Partykungen


Låt ljudet dekorera

Högtalare med dekoration

När du vill kombinera snygg dekoration med julmusik runt om i huset kan du addera denna bluetooth-högtalare med led-belysning till samlingen. Den smälter in fint med din övriga juldekoration och finns i olika färger. Den kopplas till din smartphone, dator eller surfplatta eller via en medföljande audio-kabel. Det finns även en inbyggd mikrofon som gör det möjligt att ta samtal när dina händer är upptagna med att förbereda julmaten.

Pris: 129 kronor hos CDON

Appstyrd julgransbelysning

Appstyrd julgransbelysning

Med denna appstyrda julgransbelysning behöver du aldrig tröttna på din julgran. Designa och kontrollera hur din gran lyser upp ditt hem helt efter eget tycke och smak. Du kan satsa på den klassiska röd-gröna stilen eller vara lite galen och blanda så många färger du vill. Genom att filma granen via appen kopplar den automatiskt till de enskilda lamporna och du kan styra vilken lampa som ska ha vilken färg. Ljusslingan kommer även med en inbyggd mikrofon som gör att den kan blinka i takt med Jingle Bells eller annan julmusik!

Pris: 1 036 kronor hos Coolstuff

Vattenkokare i lysande färger

Tekanna med LED

Denna tekokare har en temperaturkontroll med led-system som ändrar färg beroende på temperatur. Den går från blått till lila och rött. Den kan användas året runt, men passar extra bra under julen då den smälter in med resten av julpyntet. Dessutom blir det roligare att göra något så simpelt som att koka vatten.

Pris: 31,44 amerikanska dollar (ungefär 303 kronor) hos Amazon


Juliga masker

Munskydd med julmotiv

När julen närmar sig jäktar vi mellan butiker i jakt på julklappar. För att vara extra säker på att slippa sjukdom under julen kan du klä dig i något av dessa munskydd med roliga julmönster. Kom i rätt stämning samtidigt som du tar hand om dig själv och dina medmänniskor!

Pris: 105 kronor hos Amazon Sverige


Snöande gatulyktor

Gatulykta med julmotiv

Om du är en person som vill att ditt julpynt ska vara extravagant och storslaget har vi hittat en produkt för dig. Den här juliga lyktstolpen är utrustad med två lyktor som snöar och har led-belysning inuti. Lyktstolpen är 1,8 meter hög och passar såväl utomhus som inne i ditt hem.

Pris: 3 011 kronor hos Cdon

Låt Frosty pryda din trädgård

Snögubbe

Lyktstolpen är en kul grej, men om du vill ta julpynten till nästa nivå kan vi härmed presentera den uppblåsbara snögubben "Frosty". Denna "julbest" är runt två meter hög och passar nog bäst i trädgårdar av modell större. Och för den riktigt djärve finns det även en version på sex meter. Självklart är bägge utrustade med självuppblåsande mekanismer och led-belysning.

Pris: 679 kronor (2 meter) och 3 099 kronor (6 meter) hos Cdon 

Airpodskal med julstämning

Airpods

Varför bära runt på dina Apple Airpods i ett tråkigt skal när du kan byta ut det till ett skal som skriker jul? Detta skal finns i olika varianter och alla är otroligt söta. Välj mellan en jultomte, en ren, en pepparkaksgubbe eller en julstrumpa.

Pris: 141 kronor hos Amazon Sverige för dubbelpaket innehållandes tomten och renen. 301 kronor för pepparkaksgubben och 79 kronor för snögubben.

Stressa inte!

Stressboll med julmotiv

Julstök kan innebära stress för många. Ett sätt att hantera det är att chilla ned ett par hekto, än finns det ju ännu tid fram till julafton! Ett annat sätt är att klämma på en så kallad "stressboll". Lyckligtvis finns det sådana med julmotiv.

Pris: 94 kronor hos Amazon Sverige