Det börjar bli dags att inhandla julklappar till nära och kära. Vi hoppas på riktigt härliga paket i teknikens tecken till jul. Här listar vi klapparna som gör alla glada!


Qi-laddare

Trådlös laddare

Har du köpt en av de senaste mobilerna i julklapp? Eller känner du någon som äger en mobil eller annan pryl med stöd för trådlös laddning? Här har vi listat några av de coolaste qi-laddarna.

Är du osäker på om din mobil kan laddas trådlöst? Prisjakt listar vilka mobilmodeller som stöder qi.


DNA test

Full koll på släkten

Pratar någon i din närhet ofta om att det vore roligt att släktforska någon gång? Det finns massor av tjänster på marknaden som låter dig skicka in ditt DNA för att sedan få reda på var dina förfäder kommer ifrån. När vi testade några av dessa tjänster gav vi Myheritage bäst i test, med en lättnavigerad sida nästan helt på svenska. Läs hela testet här!

Läs mer och beställ ett testkit hos Myheritage här!


Hörlurar

Nya hörlurar
Vi tänker vara lite modiga här och påstå att det inte finns någon där ute som inte behöver ett par riktigt bra hörlurar. En perfekt present, oavsett mottagare med andra ord. Här hittar du alla våra tester för olika typer av hörlurar:

Bästa True Wireless
Bästa on ear- och over ear-hörlurar
Bästa trådlösa hörlurar
Bästa hörlurar till Iphone 

Sista minuten julklappar

Sista minuten

Ibland räcker tiden inte till. Lugn bara lugn, ingen behöver veta att du glömde! Här har vi samlat en uppsjö av roliga julklappar som går bra att beställa på juldagsmorgon.


Träna

Kom igång med träningen!

Känner du någon som lovar sig själv att komma igång med träningen efter nyår? Hjälp din vän hålla sina nyårslöften 2019 med en smartklocka som har full koll på hälsan. Hitta den modell som passar din kompis bäst i vårt jämförande test här.


Julklappar gamer

Spela mera

Alla har vi minst en gamer i vår närhet som inte vill något hellre än att hitta ett nytt tidsfördriv under julgranen. Men vilket spel ska man köpa egenligen? Här listar vi bästa titlarna till varje plattform:


Star Wars

Till Fantacy/sci-fi-nörden

Star Wars och Harry Potter är två bok/film-serier som fått många nördhjärtan att klappa lite extra under årens gång. Nu när Star Wars-filmerna fått uppföljare och diverse spinoffs samtidigt som senaste Fantastiska Vidunder-filmen går på biograferna har vi trollstavar och ljussablar redo igen! Här hittar du prylarna till en jedi eller mugglare i din närhet: 

Apple

Prylar till Apple-fantasten

Vet du någon som inte kan få nog av prylar med äpplet på? Här listar vi var du hittar Apples produkter, från mobiler till klockor och hörlurar, billigast.

Om sagda Apple-nörd är intresserad av att göra hemmet lite smartare har vi här samlat 17 prylar som lirar med Apples hemassistent Homekit.


Mobil

Smartphone och abonnemang

Det kommer ständigt nya mobiler, som kostar alltifrån några tusenlappar till femsiffriga belopp. Här kan du läsa våra jämförande test av flaggskeppsmobiler och lite mer prisvärda varianter.

Vill du hitta bästa dealen på mobilen du eller någon annan önskar sig? Här hittar du bästa dealen för telefon och abonnemang för senaste Iphone- respektive Android-modellerna. Här hittar du vår stora jämförelse av samtliga operatörers olika mobilabonnemang.


Radiostyrt

Mer hårda paket!

Oavsett ålder finns det alltid prylar som lockar fram barnasinnet i oss alla. Som radiostyrda bilar till exempel! Av någon anledning blir vi barnsligt lyckliga av att få styra ett litet fordon med en fjärrkontroll. Här har vi samlat några av de coolaste radiostyrda bilarna på marknaden som vi vill hitta under granen.

Här har vi listat andra leksaker som passar för såväl stora som små barn.


Högtalare

Högtalare

Vem blir inte glad av att kunna strosa omkring omgiven av ljuva toner från en ny högtalare? Med en trådlös högtalare kan dina nära och kära fylla hela hemmet med sin favoritmusik. Vi har testat de flesta heta modellerna i vårt jämförande test av trådlösa högtalare.

Om du hellre vill ge bort en så kallad smart högtalare med Google Assistent har vi såklart testat sådana med! Läs till exempel vårt test av Google Home, Google Home Mini, LG Thinq WK7 och JBL Link 20 här!


Billiga julklappar

Ibland har man inte lust eller möjlighet att lägga storkovan på en julklapp. Eller så letar du efter någonting litet att lägga i julstrumpan? Oavsett varför har vi i den här artikeln samlat julklappar för dig som letar efter någonting för 500 spänn eller mindre.


Skal

Mobilskal

Hamnar din kompis mobil i marken stup i kvarten, eller vill du bara att hen ska få piffa upp sin mobil lite? Här har vi samlat bästa, roligaste och coolaste skalen till populäraste mobilerna:

Samsung:
Galaxy S10/S10 Plus eller Note 10.

Apple:
Iphone X/XS, Iphone XS Max, Iphone XR eller Iphone 11/Pro/Pro Max.

Huawei:
P30/P30 Pro eller P30 Lite.

Oneplus:
7.


Lifebag

Datorväska

Känner du någon som ständigt kånkar på mobilen fram och tillbaka till jobb eller plugg? Här har vi listat schysstaste ryggsäckarna, väskorna och fodralen, både till pc- och Mac-användaren.


Tröja

Tröjor

Vill du ge bort lite mjuka paket? Här är en hel artikel enbart dedikerad till nördiga tröjor.