När Facebook drog iväg i popularitet valde Mark Zuckerberg att 2004 lägga sina Harvard-studier på hyllan och istället satsa helt på att bli sociala mediergud och miljärdar. Men nu, tretton år senare, har han fått återvända till sin skola för att hämta ut en hedersdoktorsexamen i juridik och samtidigt hålla i det årliga avgångstalet för studenterna, som förstås också sändes live på Facebook.

Missa inte: Läckta dokument avslöjare: Så ser Facebook på sex, hot och våld

I talet valde Zuckerberg till stor del att prata om personer som kanske inte fått samma möjligheter som studenterna på plats och uppmuntrade de nyexaminerade till att försöka hjälpa honom på att ändra på detta i framtiden. Den annars så stillsamme Mark Zuckerberg var själv synbart tagen mot slutet av talet och stod med tårar i ögonen.

Under det senaste året har Facebook vd:n allt mer använt sin personliga plattform för att prata om sociala frågor och att han vill utveckla Facebook till att skapa ett engagerat "globalt community". Något han redogjorde för i ett 6000 ord långt manifest i februari. Tidigare har han även sagt att han tänker ha besökt alla stater i USA vid slutet av året för att utbilda sig.

Du kan se det fulla talet här: