Tooks

1. Hörlurar och mössa i ett

Ska hörlurarna vara innanför eller utanpå mössan? Nu behöver du inte fundera på denna uråldriga fråga längre: Tooks hörlursmössa kombinerar det bästa av två världar till en fantastisk och samtidigt lika onödig pryl. Perfekt om du vill förbereda dig för skidbacken redan nu, eller bara är ute efter något annorlunda.

Produkt:Tooks Hörlursmössa
Pris: 349 kronor

Usbmus

2. Mus med våg

Av alla konstiga kombinationer av uppfinningar så är det här nog en av de underligaste. En optisk USB-mus med en inbyggd digital våg som klarar av att väga vikter från 0.1 gram upp till 500 gram. Varför du nu skulle ha det enorma behovet att väga något framför datorn är ett frågetecken, men i sin rena underlighet är detta fantastiskt.

Produkt: USB-mus med digital våg
Pris: Cirka 170 kronor

Hidrate

3. Sluta vara spänd

Behöver du hjälp att bli påmind hur du mår? Då är Spire något för dig. En liten sten som fästs i byxlinningen, kopplas till din smartphonen och mäter hur du andas. Om du visar tecken på stress påminner den dig så att du kan stanna upp och ta ett par djupa andetag. En slags lugnande sten i modernt utformande alltså.

Produkt: Spire Mindfulness and Activity tracker
Pris: 1090 kronor

Hidrate

4. Håll koll på vattenintaget

I en värld där allt ska bli smartare var det bara en tidsfråga innan vi får hjälp med att göra det mest naturliga: dricka vatten. Hidrate Spark är en vattenflaska som kopplas upp till telefonen och berättar hur mycket du dricker under dagen och om det är för mycket eller för lite, och säger till när det är dags att ta dig en till klunk.

Produkt: Hidrate Spark 2.0
Pris: Cirka 470 kronor

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning