I dag lanserar HP sin pytteskrivare Sprocket i Sverige. Skrivaren låter dig printa ut små bilder direkt från exempelvis mobilen på stående fot. Sprocket skriver ut i storleken 2x3 tum och kommunicerar med din mobiltelefon via bluetooth. Skrivaren väger 172 gram och har måtten 116 x 75 x 23 cm. Det må vara lite väl stort för vissa fickor, men en liten väska borde vara mer än tillräckligt för att ta den med sig.

För att befästa sin status som fysisk Instagramkonkurrent låter HP dig lägga på saker som filter och emojis i en tillhörande app. Zink-fotopapprets klistriga bakgrund gör sedan bilderna lätta att sätta in i fotoalbum.

Sprocket drivs av ett 500 mAh litium-polymerbatteri och tar enligt uppgift cirka 90 minuter att ladda helt. Det ska inte ta längre än 40 sekunder att skriva ut en bild, och den lilla fotoskrivaren finns att köpa i dag till ett pris om cirka 1 500 kronor. Färgvalen är vitt med rosa gulddetaljer eller svart med silverdetaljer. 10 fotopapper ingår, och sedan kostar varje 20-pack 159 kronor.