Alla artiklar vi publicerar är redaktionella, om de inte är tydligt uppmärkta som sponsrade med annan avsändare än redaktionen. I en del av artiklarna använder vi så kallade affiliatelänkar till olika återförsäljare (länkar som talar om för företagen att trafiken kommer från oss), vilket innebär en potentiell intäkt för oss. Det här möjliggör att vi kan fortsätta att producera innehåll på våra sajter, artiklar som du som läsare inte behöver betala för.

Oavsett vilken typ av länkar som används i artiklarna påverkar detta varken urval eller innehåll på något sätt. Länkar till prisjämförelsesajter och e-handlare läggs på i efterhand, oftast per automatik i vårt webbpubliceringssystem. Och i de fall vi tipsar om köp hos specifika återförsäljare gör vi detta utifrån läsarperspektivet, att det är där man hittar produkterna till lägsta pris.

Den här typen av autogenererade länktillägg hamnar ibland även på länkar i våra forum, även om du som användare själv skrivit in länken. Dessa länkar ska dock ändå dirigera den som klickar till rätt URL. Om så inte är fallet, dvs om någon av våra affiliatepartners förstör en länk, uppmanar vi dig att kontakta oss så att vi kan åtgärda detta.