Den här veckan har vi testat Honor 9, en snygg mobil till rimligt pris. Betyget blir 8 av 10.

Asus har råkat avslöja fyra av sina nya mobiltelefoner i förtid. Modellerna det rör sig om är olika varianter av Zenfone 4.

Nu finns Intels Core i9-7900X ute till försäljning och vi har förstås redan testat den tiokärniga processorn. Prestanda imponerar, men det höga priset gör att betyget stannar på 7 av 10.

Den 28 augusti är det säljstart för tolvkärniga Core i9-7920X och den 25 september kommer vi kunna lägga vantarna på övriga modeller av Core i9. Värstingmodellen är Core i9-7980XE med 18 kärnor.

I höst är det dessutom premiär för Coffee Lake, efterföljaren till Intels Kaby Lake. Tyvärr står det nu klart att det krävs nya moderkort för att använda sig av processorerna.

Konsumenttidningen Consumer Reports varnar för Surface, detta efter att det visat sig att 25 procent av datorerna och surfplattorna drabbats av problem inom två år. Microsoft å sin sida avfärdar undersökningen.

Avslutningsvis kan vi notera att e-sport kan bli olympisk sport redan 2024, detta i samband med att OS anordnas i Paris. Men räkna med hård konkurrens från bland annat MMA, cricket, biljard och boule.