Google Foto

En av de vanligaste anledningarna till en din mobil blir överfull är att den är full med bilder och video. Och visst känns det motigt att ta bort ögonblicksbilder från failjemiddagar och resor? Det finns därför en uppsjö med molntjänster att lagra bilderna i istället, så du får plats med nya bilder och minnen!

En av dessa tjänster som dessutom är helt gratis är Googles Foton. Med Foton går det snabbt att lagra alla bilder på Google Drive direkt från mobilen. Till skillnad från andra appar går det dessutom snabbt att komma åt bilderna från webbläsaren med ditt Google-konto.

Ladda ner till Android
Läs mer: photos.google.comOnedrive

Microsofts tjänst Onedrive erbjuder 1 TB i lagringsutrymme, vilket borde räcka för de flesta som bara vill spara sina Iphone-bilder och klipp. Tjänsten saknar dock det smidiga tillvägagångssätt som Google Photos och Icloud har.

Ladda ner till Android
Läs mer: onedrive.live.com


Dropbox

Dropbox gratisversion erbjuder ynka 2 GB molnlagring, så de flesta kräver något lite större. Att uppgradera till Dropbox Plus kostar 9,99 euro i månaden. Då ingår 1 TB och smidigare mobilbackup.

Ladda ner till Android
Läs mer: dropbox.com


G Cloud

G Cloud är smidigt och enkelt att använda, klicka bara på vilka mappar du vill lagra och så fixar appen det när du är ansluten till ett nätverk. Dock kommer gratisabonnemanget enbart med 1 GB data, vilket vi tycker är lite snålt.

Ladda ner till Android
Läs mer: http://gcloud.zoolz.com/