Jaybird riktar in sig på hörlurar åt det mer sportiga hållet, och när företaget lanserar nya helt trådlösa hörlurar av true wireless-modell har man tänkte lite extra på just löpare.

Lurarna är skyddade mot vatten och svett, och med i förpackningen följer ett gäng olika fenor och ”buds” för att enkelt hitta en bra passform. Den som bättre vill höra trafiken runt omkring kan även använda endast en lur åt gången. På ena luren finns en knapp för att pausa musiken, svara på inkommande samtal eller aktivera Siri för Iphone-användare.

Läs också! Bästa trådlösa hörlurar med true wireless – vi testar sju modeller

Jaybird Run
Foto: JaybirdJaybird Run finns i vitt och svart.

Jaybirds Run har en batteritid på fyra timmar från en laddning, och i det medföljande förvaringsskalet finns ett batteri som ger ytterligare åtta timmars lyssnande. En total batteritid på 12 timmar borde för många vara nog för att ta sig igenom både en och två dagars lyssnande.

Ljudbilden kan justeras via en app och där kan vi även spåra lurarna om de skulle försvinna. Hur detta fungerar rent tekniskt har vi ingen vidare information om.

Jaybird Run finns att köpa från och med oktober för 2 099 kronor. Dyrare än både Airpods och Bragi The Headphone, men snäppet billigare än Bragi The Dash.