Rakapparater

Braun Series 3 Proskin 3030s

Braun har tillverkat rakapparater sedan de tre vise männen irrade runt i Kanaans land. En liten överdrift, men de har hållit på med det här länge och bör således veta vad de håller på med. Tre tryckkänsliga delar ger dig i alla fall effektiv och skonsam rakning. Rakapparaten är uppladdningsbar och funkar lika bra i duschen som för torrakning.

Kostar 927 kronor hos Amazon Sverige

Rakapparater

Philips Oneblade Pro

Philips Oneblade Pro är badrummets motsvarighet till kökets köksassistent. Den kan trimma, styla och raka oavsett skägglängd. Den har en glidande beläggning med rundade kanter runt skärelementen som gör rakningen mer skonsam. Om du inte vill klippa av allt skägg, kan du trimma det med en av de 14 förinställda längdinställningar. Vill du uppleva vardagsedge går det att gå loss på att kroppshår med den här. Funkar såväl till våt- som torrakning.

Kostar 799 kronor hos MediaMarkt

Rakapparater

Remington XR1430 Hyperflex Aqua

Om du känner att du lider av mikrobiella tingestar i skägget, då är det här rakapparaten för dig, då den nämligen har mikrobiellt rakhuvud. Vad är då detta bra för? Mja, det är väl ett finare sätt att säga det minskar irritation.

Rakapparaten är i alla fall vattentät, uppladdningsbar med upp till 50 minuters användningstid. Dessutom får du laddningsindikator och laddningsställ.

Kostar från 488 kronor på Prisjakt

Rakapparater

Panasonic Milano Shaver

Panasonics Milano har, som namnet försiktigt alluderar, italiensk design. Vi som tyckte den såg ut som en rakapparat… Den är i alla fall snäll mot huden, har huvuden med tre blad och funkar lika bra i vått som torrt.

Kostar 621 kronor hos Amazon Sverige

Rakapparater

Braun Series 3 ProSkin 3010s

Vi återvänder till the House of Braun där vi välkomnas av Braun Series 3 ProSkin 3010s. Den har tre oberoende rörliga rakelement som anpassar sig till dina ansiktskonturer. Den har också en mikrokam, som föser in mer hårstrån i rakhuvudet än tidigare modeller. Grejar 45 minuters rakning utan att tappa effekt.

Tillhör du dem som föredrar att raka sig i duschen kan du vara lugn, den här grejar det också.

Kostar 959 kronor hos Amazon Sverige