Den första november väntas Razer visa upp sin första egentillverkade smartphone som ska vara gjord speciellt för gamers. Men redan nu rapporterar Phone Radar att de via Gfxbench fått tag i vad som mycket väl kan vara hårdvaruspecifikationerna för den kommande produkten.

Missa inte: Razer ryktas visa upp en smartphone för gamers den 1 november

Enligt Phone Radar ska den kommande Razer-luren ha en 5,7 tums skärm med en upplösning på 2560 x 1440, en Snapdragon 835-processor, en 12-megapixelkamera baktill, en med 8 megapixel där fram, 64 gigabyte internminne och hela 8 gigabyte i RAM.

Detta kan jämföras med andra nysläppta Android-lurar på marknaden, som i vanliga fall nöjer sig med 4 gigabyte RAM, om än att några få sträcker sig till 6 GB. Om uppgifterna stämmer verkar Razer alltså ta i med hårdhandskarna här för att positionera sig mot konkurrenterna. Och mycket RAM är ju bra att ha om det är en speltelefon de vill göra.

Den första november vet vi som sagt mer. Du läser allt om det här på M3, som kommer att vara på plats i London när vi äntligen ska få reda på vad Razer pysslar med.