Just nu pågår Blizzcon – Blizzards egen mässa där företaget avslöjar nyheter för sina titlar. Bland annat har en ny expansion för onlinespelet Word of Warcraft presenteras, och det är den sjunde i ordningen.

Med ”Battle for Azeroth” som följer upp ”Legion” introducerar Blizzard två nya kungadömen – Zandalar-imperiet och kungariket Kul Tiras.

”Som en av mästarna i Horde, kan du resa till Zandalar-imperiet får att övertyga trollen att låna ut sina krafter. Som en försvarar i Alliance, reser du till kungadömet Kul Tiras, Jaina Proudmoores hem, och siktar på att få dess invånare att slåss för din sak”, uppger Blizzard.

Expansionen innehåller två nya raser för Horde och två för Alliance. Förstnämnda kan spela som Highmountain Tauren och Nightborne och sistnämnda som Lightforged Draenei och Void Elves.

Dessutom får du chansen att besöka okända öar i Great Sea där nya fiender och utmaningar väntar. Vidare har nivåtaket höjts till 120 och det kommer finnas möjlighet att hoppa direkt till 110 – förutsatt att du spenderat tillräckligt med tid i spelet.

Mer information om expansionen finns på Blizzards hemsida.