Ursäkterna de olika e-handelstjänsterna använder för att dra igång en spontan rea kan tyckas bli fler och fler. Den senaste internetshoppinghögtiden som har introducerats även i Sverige är Singles Day.

Hoppa till Singles Day-erbjudanden

Vad innebär egentligen det här? Här är svaren på de tre vanligaste frågorna:

1. Vad är Singles Day?

Singles Day inträffar den 11 november och kan enkelt kallas för Kinas svar på Black Friday. Dagen kallades förut för ungkarlarnas dag, då den var riktad främst mot ensamstående män. Att den infaller just i dag är ingen slump, då datumet skrivs 11/11, det vill säga fyra ettor (singlar).

Missa inga erbjudanden, registrera dig för våra deals-notiser här!

2. Har det här någonting att göra med Black Friday?

Egentligen inte, mer än att det går ut på att sälja otroliga mängder produkter under en dag. Många leverantörer använder det även som ett sätt att rivstarta julhandeln.

Missa inte: Allt inför Black Friday 2019

3. Var hittar jag bäst fynd?

Här är några av återförsäljarna som har Singles Day-kampanj i dag!

Precis som med Black Friday är trenden även för Singles Day att rean inte bara inkluderar fler produktområden, utan även att den startar tidigare och tidigare. En del återförsäljare börjar rea ut sina produkter så tidigt som en vecka innan! Om du verkligen vill ta del av bästa erbjudandena bör du därför kika runt redan nu, för att försäkra dig om att du inte missar ett riktigt bra kap.

Alibaba

Internationellt är fenomenet ännu större. Den största hemsidan under Singles Day är Alibaba, även kallat Kinas Amazon. De slår rekord år efter år, under 2016 sålde de mer under 11 november än Amazon sålde under ett helt år. Den svenska Alibaba-sajten är dessvärre kraftigt begränsad, svenska konsumenter kan istället klicka sig in på Aliexpress för att hitta riktigt billiga teknikerbjudanden.

Bästa deals just nu

Här listar vi de erbjudanden på teknik och prylar som vi tycker är mest intressanta på nätet just nu. Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre priser. För att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst.

Artikeln uppdateras löpande.


Xbox One X Gears 5

M3 rekommenderarXbox One X 1 TB + Gears 5

Nu får du ett paket med Xbox senaste konsol med 1 TB lagring och senaste spelet i actionserien Gears som lanserades i höstas. I paketet ingår även tidigare Gears of War-spel, en månads Xbox Live Gold och en trådlös handkontroll. Vi har gett såväl konsol som spel höga betyg, läs test av Xbox One X här och Gears 5 här!

Kampanjpris: 4 290 kronor hos Webhallen.
Ord. pris: 4 690 kronor.

Följ prisutvecklingen på Xbox One X 1 TB + Gears 5 hos Prisjakt här!


Trådlösa hörlurar

Jaybird X4

M3 rekommenderarJaybirds trådlösa träningshörlurar X4 är vattentäta och har upp till 8 timmars batteritid. När vi testade dem i våras uppskattade vi det högkvalitativa ljudet och grymma passformen, allt för en rimlig prislapp. Läs hela testet här!

Kampanjpris: 999 kronor hos Teknikmagasinet.
Ord. pris: 1 149 kronor.

Följ prisutvecklingen på Jaybird X4 hos Prisjakt här!


Galaxy Fit e

Samsung Galaxy Fit-e

I våras släppte Samsung sina nya aktivitetsarmband Galaxy Fit. E-versionen är den billigare av dem, som kommer med oled-skärm, upp till 4 dagars batteritid och är vattentät ner till 50 meter. När vi testade Galaxy Fit-e blev vi imponerade över hur lätt och smidig den var, och hur mycket funktioner vi fick för priset. Läs hela testet här!

Kampanjpris: 299 kronor hos Teknikmagasinet.
Ord. pris: 337 kronor.

Följ prisutvecklingen på Galaxy Fit-e hos Prisjakt här!


SIngles day

Motorola One Zoom

Motorolas mobiltelefon från i år med telefotolins! Kommer även med Snapdragon 675-processor och en 6,4-tums amoledskärm. När vi testade One Zoom tyckte vi det var ett riktigt premiumbygge och uppskattade den rena Android-upplevelsen. Läs hela testet här!

Kampanjpris: 3 990 kronor hos Netonnet.
Ord. pris: 4 490 kronor.

Följ prisutvecklingen på Motorola One Zoom hos Prisjakt här!


Metro Exodus

Metro Exodus

M3 rekommenderarAtt hösten är tid för tv-spelande är sedan gammalt. Varför inte kura sig ner framför ett riktigt actionsspel som håller nerverna på helspänn? Metro Exodus släpptes tidigare i år och utspelar sig i en postapokalyptiskt Ryssland. När vi testade spelet uppskattade vi den täta atmosfären och genomarbetade karaktärerna, bland mycket annat. Läs hela testet här!

Kampanjpris: 199 kronor hos Netonnet (PS4).
Ord. pris: 269 kronor.

Följ prisutvecklingen på Metro Exodus (PS4) hos Prisjakt här!


Singles Day

Rollei Steady Butler Action

Vill du få till ännu stabilare filmer med din actionkamera? Den här gimballen från Rollei stabiliserar kameran i tre olika axlar och kommer med 4 olika lägen, beroende på vad du ska filma.

Kampanjpris: 1 199 kronor hos Teknikmagasinet.
Ord. pris: 1 747 kronor.

Följ prisutvecklingen på Rolley Steady Butler Action hos Prisjakt här!