Playstation Plus är Sonys prenumerationstjänst som ger användarna möjlighet att spela online, ladda ned och spela ett par utvalda spel i månaden och få rabatter på sina spelköp. Tjänsten kostar vanligtvis från 75 kronor i månaden - men nu meddelar speljätten att man öppnar upp PS Plus från och med i morgon till på måndag.

Initiativet kommer lägligt för de icke-PS Plus-medlemmar som exempelvis tänkt drabba samman i episka rymdstrider i Star Wars Battlefront 2 (släpps 17 november) och är tänkt att locka nya medlemmar till prenumerationstjänsten genom ett fem dagars smakprov. Du som vill prova tjänsten behöver inte registrera dig någonstans, och riskerar således inte att åka på överraskande förlängningsavgifter.

Stor lista: Här är de 30 bästa spelen till Playstation 4

De exakta tiderna för Playstation Plus-erbjudandet är från kl 11:00 i morgon den 15 november fram till kl 11:00 måndag den 20 november. Sony har också gått ut med att man bjuder på en månadsprenumeration på PS Plus för ett antal kunder som drabbats av höstens naturkatastrofer. Användare i Texas, Mexico, Puerto Rico och Florida ska ha nåtts av erbjudandet enligt en diskussionstråd på Reddit.