Äkta läder

Exklusivt och prisvärt

De så kallade plånboksskalen är alltid populära, då de inte bara skyddar din mobil utan dessutom tillåter dig att ta med betalkort och legitimation. Det här plånboksskalet i äkta läder har en exklusiv design, men kostar under hundringen.

Pris: 99 kronor hos CDON.


Slim

Se notiserna utan att öppna skalet

Plånboksskal i all ära, men det är lätt att missa notiserna när man inte ser skärmen. Det här skalet löser problemet genom att lämna en öppning lagom stor för att du ska kunna se det senaste som har hänt.

Pris: 149 kronor hos Elgiganten.


Skal med hölster

Mångfunktionellt och säkert skal

Vem har sagt att ett skal bara är till för att skydda mobilen från stötar och repor? Det här skalet kapslar in luren totalt, både fram- och baktill. Istället för att öppna skalet, som du gör i ett plånboksskal, slidear du upp mobilen ur skalet. På baksidan finns dessutom ett hölster om du behöver fästa mobilen någonstans.

Pris: 199 kronor hos CDON.


Neonskal

Skal med neonaviseringar

Missa aldrig en notis. Samsungs egna plånboksskal med neonkanter lyser upp när du får en notis, så att du slipper öppna fodralet.

Pris: 300 kronor hos Teknikmagasinet


Stöttåligt

Stöttåligt skal med ställ

Vet du med dig att din mobil hamnar i backen ibland? Då är det här skalet för dig. Det här stöttåliga skalet signalerar för alla att du tar säkerheten på allvar och inte tänker låta några fall göra minsta påverkan på din lur. Dessutom har den ett inbyggt ställ om du vill ställa upp mobilen för att till exempel titta på film.

Pris: 119 kronor hos CDON.


Transparentskal

Inkognito-skal

Tar det emot att skaffa ett skal för att det förstör designen? Det här genomskinliga skalet skyddar din Samsung samtidigt som den märks minimalt.

Pris: 99 kronor hos CDON.


Matt skal

Trendigt med matt finish

Ett mobilskal ska inte bara vara funktionellt, det ska vara snyggt också. Som det här coola skalet som är helt mattsvart till exempel.

Pris: 89 kronor hos CDON.


Slide

Plånboksskal med slide-funktion

Det här skalet skyddar inte bara din mobils framsida, utan även kameran på baksidan. Hur gör jag då för att fota, kanske du tänker? Jo, slidea bara upp mobilen för att exponera kameran och ta en bild. I och med att mobilen fästs med en stark tejp fungerar det här skalet inte bara för Samsung Galaxy A3, utan även för andra mobiler i samma storlek som Xperia Z3 Compact och Nokia Lumia 630/635.

Pris: 170 kronor hos Teknikmagasinet.