Är du ute efter en ny 65-tummare till vardagsrummet? Eller kanske en tv till ett annat rum hemma, eller till sommarstugan? Eller varför inte en bra och prispressad soundbar som lyfter tv-ljudet? Under Black Friday-perioden bevakar vi när återförsäljaren sänker priserna på modeller vi hyllat för att tipsa dig om bra deals.

Sidan uppdateras löpande.


Tv-apparater  

 Upp till 55-tum 

 
 
TCL Black Friday

TLC från TCL

TLC står för tender Loving care, vad TCL står för vet vi inte. Men det spelar ingen roll. Här är en 40-tums TCL 40ES561 med led-teknik. Full hd 1 920 x 1 080 pixlar, hdr, mikro dimming, DVB-T2, DVB-C och DVB-S2 får tv:n signalen via satellit, antenn eller kabel.

Android TV med inbyggd Google Assistant och Google Play Store, samt enkel åtkomst till Netflix, Prime Video, Disney + med mera. Priset låg runt 3 300 kronor när tv:n var aktuell.

Kostar 2 639 kronor hos Amazon Sverige

TCL
 

Led-tv med Android under 2 000 kronor

Det var ett tag sedan 32-tummarna var standard i våra vardagsrum, idag är de istället en bra storlek till barnrummet. Eller kanske till sommarstugan där hela familjen ska rymmas på 15 kvadratmeter. TCL 32ES561 bjuder på Android-TV, HDR och Micro-dimming-teknik. Och 720p-upplösning lär garanterat räcka i den här storleksklassen. Vi har testat en syskonmodell som faktiskt levererade bra bild också.

Kostar från 1 999 kronor hos Amazon Sverige


 55-65-tum 

 
LG
 

55-tums Oled-fynd

LG OLED55C15LA är en 2021-års modell som legat stabilt omkring 20 000 kronor sedan länge. Tv:n är på pappret en riktigt vass modell med 4K-upplösning och Oled-panel. Vi har inte testat just den här modellen men fjärde generationens a9-processor tillsammans med andra funktioner vi känner igen från syskonmodeller gör att vi är övertygade om att den här tv:n är riktigt vass. Prissänkningen är rejäl så det här är ett riktigt klipp just nu.

Kostar från 13 990 kronor på Prisjakt


The Frame

Fräsch och prisvärd Frame i 55-tum

Samsungs The Frame har sedan den lanserades imponerat på hela redaktionen. Modellen LS03A i 55-tumsutförande är just nu kraftigt prissänkt, den har tidigare legat stadigt på 13 000 kronor sedan början av året. Tv:n baseras på Samsungs Qled-teknik, har 4k-upplösning och Quantum dot-teknik. Bra grejer!

Kostar 9 990 kronor på Prisjakt


 Över 65 tum 

 


Qled

75-tummare med bild i premiumklass

Vi har testat 55-tummaren i samma serie och konstaterade då att Q80 är en riktigt bra modell. Bild och ljud håller hög kvalitet samtidigt som smart-tv-gränssnittet är bättre än vad konkurrenterna erbjuder. Samsung Qled QE75Q80 har legat på 23 000 kronor sedan augusti, och dessförinnan ännu högre. Just nu ett fynd helt enkelt.

Samsung QE75Q80
Kampanjpris: Från 17 990 kronor på Prisjakt
Ordinarie pris: 22 990 kronor


Samsung
 

Många tum för pengarna

Samsung AU8000-serien är en bit från tillverkarens toppmodeller men den här tv:n som går under modelmeteckningen UE70AU8072 är en helt okej tv. Och när den säljs i 70 tums utförande för det här priset är det inte mycket att fundera över. Här får du smart-tv (baserad på Tizen), 4K, HDR10 och stöd för HLG. Och den har stadigt legat på 12 000 kronor för att nyligen hoppa ned två tusenlappar precis innan det senaste prisraset. Fyndläge!

Kostar från 8 990 kronor på Prisjakt


Soundbars och hemmabio

 
Soundbar Black Friday
 

Bättre tv-ljud

Philips ljudlimpa TAB7305 kanske inte är något för ljudkonnässörerna, men för oss vanliga dödliga, som inte vill att Rapports Mats Knutsson ska låta som han ligger i en järnlunga när han rapporterar om alla turerna i den cirkus som kallas riksdagen, kommer den att göra susen.

2.1-ljud, trådlös subwoofer, 300 watt och ett lågt pris gör den till ett litet kap.Har tidigare kostat dryga 2 000 kronor.

Kostar 1 290 kronor hos komplett.se


Soundbar Black Friday

Ljudets skogaholmslimpa

Creative Stage V2 2.1 soundbar och subwoofer ger dig förvisso inte virtuellt surroundljud, men det ger väldigt mycket bättre tv-ljud. Hdmi-arc, funktioner som lyfter ljudet på tal, väggmonterbar och allt kan styras med en fjärrkontroll. Kostar runt 1 200 kronor i vanliga fall.

Kostar 1 025 kronor hos Amazon Sverige


Fler Black Week-tips


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.