Är du ute efter en ny 65-tummare till vardagsrummet? Eller kanske en tv till ett annat rum hemma, eller en liten 45-tummare till sommarstugan? Under Black Friday-perioden bevakar vi när återförsäljaren sänker priserna på modeller vi hyllat för att tipsa dig om bra deals.

Innehållsförteckning

Läs även: Bästa rea-tipsen under Black Friday

Det är inte lätt att veta vad du bör tänka på när det blivit dags för ny tv. De flesta tillverkare erbjuder massor av olika modeller med kryptiska beteckningar och massor av förkortningar och funktioner som låter fantastiska på pappret. Därför rekommenderar vi att du läsar våra guider och tester innan du slår till på en Black Friday-tv!

Här får du tips på vad du bör tänka på, samt hur bra de senaste tv-apparaterna är.

Black Friday TV

Sidan uppdateras löpande under Black Friday-veckan. Se till att bokmärka för att inte missa några bra teknikprylar till reapriser.

 Tv upp till 55-tum 

 

TV

 

Kraftigt rabatterad lysande oled-tv

Gillar du Philips Ambilight och letar mellanstor oled-tv är det här klippet för dig. Komplett med flera har precis sänkt priset på Philips 48-tummare med 9 000 kronor. Tv:n har 4K-panel, Bowers & Wilkins-ljud, Dolby Atmos och Androidbaserat smart-tv-system.

Philips 48" 4K OLED+ Ambilight TV
Ordinariepris: 23 990 kronor
Kampanjpris: 14 990 kronor hos Komplett eller hos Webhallen

Sidan uppdateras löpande.


 TV på 55-65-tum 

 

tv

65-tums Oled från LG till fyndpris

Om Oled är din grej och du letar en vass 65-tummare är det här en riktigt bra deal. Bortsett från någon enstaka kampanj i somras har den legat stadigt på 28 990 kronor ett tag. Den har snabb panel, många ingångar och stöd för Dolby Atmos.

LG OLED65C25 65" 4K Ultra HD
Ordinariepris: 28 990 kronor
Kampanjpris: 17 990 kronor hos Webhallen


TCL

Billig 65-tummare från TCL

En 65-tums 4K-tv för strax över 6 000 kronor är ett riktigt kap. Även om vi inte testat just den här modellen har vi gillat andra TCL-apparater som passerat testlabbet på sistone, t ex den här. Wifi-uppkoppling och Google TV-mjukvara och prossänkt med 24 procent.
 

TCL 65P631 65 tum
Ordinariepris: 8 040 kronor
Kampanjpris: 6 349 kronor hos Prisjakt


Samsung

Fet Qled under 8 000 kronor

Om du letar 65-tummare och inte bestämt dig för att ta steget till Oled kan den här Samsungmodellen kanske vara något för dig? Snabb bildprocessor, bra kontrast och ett riktigt snyggt och smidigt smart-tv-gränssnitt. Bortsett från någon enstaka kampanj nyligen har den häär tv:n legat stadigt på 9 000 kronor under hösten och dessförinnan betydligt högre. En bra tv för pengarna helt enkelt.

Samsung Qled QE65Q60B 65 tum
Ordinariepris: 8 990 kronor
Kampanjpris: 7 990 kronor hos Samsung


LG oled

Kraftigt rabatterad fet oled-tv

Är det dags att uppgradera tv:n hemma? Den här oled-tv:n från LG är just nu kraftigt prissänkt och den är modern med bland annat stöd för Dolby Atmos. Hjärnan i tv:n är LG:s 5:e generation bildprocessor och specarna lovar snabb responstid vilket är bra för dig som spelar.

LG OLED C2 4K Smart TV
Ordinariepris: 29 990 kronor
Kampanjpris: 17 990 kronor hos Webhallen

Sidan uppdateras löpande.


 TV över 65 tum 


 Projektorer 


Anker Projektor

Billig trådlös miniprojektor

Vi har testat ett gäng liknande modeller men inte just Ankers Nebula Capsule Max. Enligt specarna verkar den dock kunna leverera i klass med liknande modeller och vi har testat ett antal andra produkter från samma tillverkare som hållt hög klass. Just nu är den här projektorn nedsatt med 18% så letar du portabel hemmabiolösning kan det vara läge att slå till.

Anker Nebula Capsule Max
Ordinariepris: 5 499 kronor
Kampanjpris: 4 499 kronor hos Amazon Sverige

Sidan uppdateras löpande under Black Friday-veckan.


Fler tips under Black Friday-veckan


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.