Tv-apparater

Dags att köpa ny tv? Här listar vi de erbjudanden som vi tycker är mest intressanta på nätet just nu. Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre priser.

För att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst.


 Upp till 55-tum 

Samsung The Sero

Roterbar tv från Samsung

När vi testade den här något okonventionella 43-tums tv:n från Samsung skrev vi ”En tv för Tiktok-generationen, där allt krut har lagts på att optimera för en sak, att spegla mobilen i vertikalt läge. Det gör den briljant, i alla fall om mobilen heter Samsung Galaxy.” Jepp, den här går att rotera mellan landskap- eller porträttläge. The Sero förärades med betyget fyra av fem stjärnor.

Läs hela testet av Samsung The Sero här.

Samsung The Sero QE43LS05T
Kampanjpris:
9 990 kronor hos Prisjakt
Ord. pris: 14 990 kronor

Följ prisutvecklingen på Prisjakt här!


Philips

Den ultimata sovrums-tv:n?

En 43-tummare är nog i minsta laget för vardagsrummet, men varför inte kitta upp sovrummet med en riktigt bra tv till jul? Den här Philips-apparaten är kraftigt prissänkt just nu från att ha legat stabilt på 13 000 kronor. Under huven sitter en P5-processor som vi på redaktionen tidigare har hyllat för sin fenomenala bildbehandling. Philips brukar kosta på ljudet i sina tv-apparater lite extra och i det här fallet kommer högtalarna från B&W vilket bådar gott. Ser ut att vara en riktigt bra deal helt enkelt!

PhilipsB&W 43 PUS9235
Kampanjpris: 7 490 kronor hos Dustin Home
Ord. pris:12 990 kronor

Följ prisutvecklingen på Prisjakt här!


 55-65-tum 

LG

4k med levande färger

Från LG hittar vi en 65-tums tv med rena linjer och minimalistisk ram. LG 65NANO866 använder sig av LGs Nanocell-teknik, vilket ger dig en naturlig bild, med bra nyanser från alla vinklar samt förbättrad kontrast. Tack vare α7 Gen 3-processorn förbättras och skalas din bilden upp på ett naturligt sätt.

LG 65NANO86
Kampanjpris:
9 990 kronor hos Netonnet
Ord. pris:11 800 kronor
Följ prisutvecklingen på prisjakt här!


Philips

Ambilight & Android

Den här 65-tummaren från Philips är rejält nedsatt i pris. Philips 65PUS9435 har Ambilight samt uppåtriktade Bowers & Wilkins-högtalare som skapar en viss surround-känsla. Stöd för 4k hdr kommer att göra susen för din maratonsittning av Breaking Bad. Android TV innebär också att du får tillgång till fler appar du någonsin kommer att behöva. Men visst känns överflödet bra!

Philips 65PUS9435
Kampanjpris: 12 990 kronor hos Dustin Home
Ord. pris: 23 000 kronor

Följ prisutvecklingen på prisjakt här! 75 tum och uppåt 

Samsung

82-tums bjässe från Samsung

Låt dig uppslukas av en tv med 4K UHD från Samsung. Samsung UE82TU8005KXXC har HDR (High Dynamic Range) som lyfter fram detaljerna även i mörka scener.

Kampanjpris: 22 737 kronor hos Dustin Home
Ordinariepris: Cirka 27 000 kronor

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Sony

75 tums Google Assistant

Eleganta Sony XH9096 är fylld med teknik som förgyller din tv-stund. Röststyrningen smarta Android TV-funktionerna borgar för roliga stunder. Sony XH9077 har Full Array led-teknik som ger en mer autentisk kontrast där ljusa områden i bilden förblir ljusa och mörka områden förblir mörka. Kontrasten får hjälp av Sonys X-tended Dynamic Range Pro-teknik, som justerar ljusstyrkan på ljusa ytor och skapar djupare mörker i skuggor. Tv har stöd för 4k hdr. Med inbyggd Google Assistant blir det dessutom lite smartare och enklare.

Sony Bravia KD-75XH9096
Kampanjpris:
20 170 kronor hos Dustin Home
Ord. pris: 24 990 kronor

Följ prisutvecklingen på prisjakt här!


Hitta fler Black Friday-erbjudanden

Här samlar vi alla rabattkoder på teknik och prylar inför Black Friday!


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.

Samsung QLED QE55Q80T

Bästa pris just nu: 9990 kr