Tv-apparater

Dags att köpa ny tv? Här listar vi de erbjudanden som vi tycker är mest intressanta på nätet just nu. Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre priser.

För att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst.


 Upp till 55-tum 

Samsung The Sero

Roterbar tv från Samsung

När vi testade den här något okonventionella 43-tums tv:n från Samsung skrev vi ”En tv för Tiktok-generationen, där allt krut har lagts på att optimera för en sak, att spegla mobilen i vertikalt läge. Det gör den briljant, i alla fall om mobilen heter Samsung Galaxy.” Jepp, den här går att rotera mellan landskap- eller porträttläge. The Sero förärades med betyget fyra av fem stjärnor.

Läs hela testet av Samsung The Sero här.

Samsung The Sero QE43LS05T
Kampanjpris:
9 990 kronor hos Power
Ord. pris: 14 990 kronor

Följ prisutvecklingen på prisjakt här!


Philips

Den ultimata sovrums-tv:n?

En 43-tummare är nog i minsta laget för vardagsrummet, men varför inte kitta upp sovrummet med en riktigt bra tv till jul? Den här Philips-apparaten är kraftigt prissänkt just nu från att ha legat stabilt på 13 000 kronor. Under huven sitter en P5-processor som vi på redaktionen tidigare har hyllat för sin fenomenala bildbehandling. Philips brukar kosta på ljudet i sina tv-apparater lite extra och i det här fallet kommer högtalarna från B&W vilket bådar gott. Ser ut att vara en riktigt bra deal helt enkelt!

PhilipsB&W 43 PUS9235
Kampanjpris: 7 490 kronor hos Dustin Home
Ord. pris:12 990 kronor

Följ prisutvecklingen på Prisjakt här!


Samsung

Testvinnare nu till kanonpris

Den här tv:n fick toppbetyg när Mattias Inghe testade 55-tummare under 15 000 kronor i augusti i år. Bild och ljud är riktigt bra, tv:n är enkel att använda och här finns bra apputbud och andra smarta tjänster. För 9 990 kronoir är den här tv:n ett riktigt klipp helt enkelt.

Samsung QE55Q80TAT
Kampanjpris:
9 990 kronor hos Media Markt
Ord. pris:14 990 kronor
Följ prisutvecklingen på Prisjakt här!


 55-65-tum 

LG


Fantastisk oled i 65-tum

Vi har testat lillebrormodellen till den här tv:n och LG:s CX-serie är ett bra val om du prioriterar riktigt bra bil. Framför allt är det kontrasten och stunsen i färgerna som imponerade på oss när vi hade den här apparaten i testlabbet tidigare i höstas. Men varför nöja dig med 55 tum som vi testade nu när du faktiskt får en 65-tums oled för under 20 000 kronor? En kanondeal helt enkelt!

LG CX 4K OLED65CX
Kampanjpris: 19 990 kronor hos Netonnet
Ord. pris: 24 990 kronor

Följ prisutvecklingen på prisjakt här!


LG

4k med levande färger

Från LG hittar vi en 65-tums tv med rena linjer och minimalistisk ram. LG 65NANO866 använder sig av LGs Nanocell-teknik, vilket ger dig en naturlig bild, med bra nyanser från alla vinklar samt förbättrad kontrast. Tack vare α7 Gen 3-processorn förbättras och skalas din bilden upp på ett naturligt sätt.

LG 65NANO86
Kampanjpris:
9 990 kronor hos Netonnet
Ord. pris:11 800 kronor
Följ prisutvecklingen på prisjakt här!


Philips

Den enda

Klart du vill ha en 70-tums tv med högkvalitativ bild, förstklassigt ljud, elegant design och skönt ambilight-ljus! Philips The One har allt och lite till. AI-röststyrning, 4k-skärm, stöd för hdr10+, Dolby Vision och Dolby Atmos. Dessutom är den snygg och finns nu till ett ruskigt bra pris. Sa vi att den kör Android? Den här kör Android vilket innebär att att det finns mängder av appar att installera från Google Play.

Philips The One 70PUS8535
Kampanjpris:
Kostar 8 990 kronor hos Media Markt
Ord. pris: 13 990 kronor

Följ prisutvecklingen på prisjakt här!


Samsung Qled

Automatisk ljus & kontrast

Den här 65-tums qled tv:n grejar 4k morgon, middag och kväll som om den hade betalt för det. Den har Samsungs Quantum Processor, som automatiskt analyserar ingångskällan för att minska bildbrus, skala upp bild, återställa detaljer och framhäva kanterna runt objekt och text. Anpassar sig kontinuerligt till omgivningen genom att automatiskt justera skärmens ljusstyrka. Oavsett vilken tid på dygnet du tittar ser den till att du får rätt ljus och kontrast. Har dessutom stöd för hdr10+. Det här vad vi professionella pryltestare kallar ”bra grejer”.

Samsung QLED QE65Q70T
Kampanjpris:
Kostar 9 990 kronor hos Webbhallen
Ord. pris: 12 490 kronor

Följ prisutvecklingen på prisjakt här!


Samsung

4K Samsung med Quantum Dot

Vill du inte bara fynda en tv på Black Friday utan dessutom bära hem en snyggt designad 58-tums sådan med bra bildkvalitet. Då bör du kika på Samsungs QE58Q60T. Det här är en 4k qled-tv som använder Samsungs Quantum Dots-teknik, som ger din tv livliga och färgrika bilder. Andra grejer värda att nämna är hdr-tekniken som optimerar varje bild och gör detaljer synliga oavsett ljusnivån i bilden.

Samsung QLED QE58Q60T
Kampanjpris:
Kostar 6 290 kronor hos Netonnet
Ord. pris: 8 000 kronor

Följ prisutvecklingen på prisjakt här!


Philips

Alexa, byt kanal

Upptäck nya dimensioner med 4k, Dolby Atmos-ljud, Ambilight och styr alltihop med Alexa. Jodå, om du klickar på länken nedan kan du ro hem denna 58-tums tv från Philips. Smarta funktioner som Netflix och Youtube finns förinstallerat. Philips P5-processor ger bra bild oavsett källa och med hdr10+ justeras kontrast, färg och ljusstyrka automatiskt i varje scen för att ge en mer verklighetstrogen upplevelse.

Philips 58PUS7805
Kampanjpris:
Kostar 4 990 kronor hos Media Markt
Ord. pris: 6 990 kronor

Följ prisutvecklingen på prisjakt här!


Philips

Ambilight & Android

Den här 65-tummaren från Philips är rejält nedsatt i pris. Philips 65PUS9435 har Ambilight samt uppåtriktade Bowers & Wilkins-högtalare som skapar en viss surround-känsla. Stöd för 4k hdr kommer att göra susen för din maratonsittning av Breaking Bad. Android TV innebär också att du får tillgång till fler appar du någonsin kommer att behöva. Men visst känns överflödet bra!

Philips 65PUS9435
Kampanjpris: 12 990 kronor hos Webhallen
Ord. pris: 23 000 kronor

Följ prisutvecklingen på prisjakt här! 75 tum och uppåt 

Samsung

82-tums bjässe från Samsung

Låt dig uppslukas av en tv med 4K UHD från Samsung. Samsung UE82TU8005KXXC har HDR (High Dynamic Range) som lyfter fram detaljerna även i mörka scener.

Kampanjpris: 14 990 kronor hos Media Markt
Ordinariepris: Cirka 27 000 kronor

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


LG

Minimalistiskt från LG

Vill du ha djup svärta och ett mycket nedsatt pris? Då är den här tv:n från LG något för dig.
LG OLED77CX6LA har miljoner oled-pixlar som verkar oberoende av varandra. Det ger en bild med djup svärta och över en miljard färger. Du förtjänar visst din egen bioupplevelse i hemmet med Dolby Vision IQ och Dolby Atmos. Kan med fördel användas att gejma på. Den är nämligen G-sync och Freesync kompatibel, vilket ger en smidig bild och snabba svarstider.

LG OLED77CX
Kampanjpris:
39 990 kronor hos Netonnet
Ord. pris: 53 990 kronor

Följ prisutvecklingen på prisjakt här!


Sony

75 tums Google Assistant

Eleganta Sony XH9096 är fylld med teknik som förgyller din tv-stund. Röststyrningen smarta Android TV-funktionerna borgar för roliga stunder. Sony XH9077 har Full Array led-teknik som ger en mer autentisk kontrast där ljusa områden i bilden förblir ljusa och mörka områden förblir mörka. Kontrasten får hjälp av Sonys X-tended Dynamic Range Pro-teknik, som justerar ljusstyrkan på ljusa ytor och skapar djupare mörker i skuggor. Tv har stöd för 4k hdr. Med inbyggd Google Assistant blir det dessutom lite smartare och enklare.

Sony Bravia KD-75XH9096
Kampanjpris:
14 990 kronor hos Power
Ord. pris: 24 990 kronor

Följ prisutvecklingen på prisjakt här!


Samsung 8k

Stor, större, Samsung!

Klart du ska ha en 85-tums 8k tv. 2020 har sugit stortid och det går att shoppa sig lycklig. Om du gör det genom att köpa den här, får du en tv med Quantum Processor 2.0, Direct Full Array som grejar detaljerna, bra betraktningsvinkel, reflexfri panel samt stöd för hdr. Fiffigaste detaljen är Samsungs Oneconnectbox. Du ansluter alla kablar och enheter till en extern kopplingslåda, sedan löper bara en transparent kabel leder upp till själva skärmen. Inga ormbon således. Vi bugar och bockar för det samtidigt som vi saluterar alla prispressade varor denna Black Friday.

Samsung QLED QE85Q950TS
Kampanjpris:
69 990 kronor hos Power
Ord. pris: 120 000 kronor

Följ prisutvecklingen på prisjakt här!


Hitta fler Black Friday-erbjudanden

Här samlar vi alla rabattkoder på teknik och prylar inför Black Friday!


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.

Samsung QLED QE55Q80T

Bästa pris just nu: 9990 kr