Hörlurar är en populär teknikkategori som ofta drar åt det dyrare hållet. Framför allt om du letar efter de senaste hörlurarna med brusreducering och andra smarta funktioner. Under Black Friday-veckan har du chans att fynda hörlurar du drömt om till ett bättre pris.

Men det gäller att se upp. Mågna erbjudanden under Black Friday är egentligen inga erbjudanden. Det kan vara svrt att veta vad som faktiskt är ett bra fynd. Här listar vi de erbjudanden på hörlurar som vi tycker är mest intressanta under Black Friday. Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre priser.

Innan du ger dig ut på jakt rekommenderar vi att du läser våra tester och guider för att bilda dig en uppfattning om vad du faktiskt behver, vilka fallgropar att se upp med och vilken teknik som är måste-ha i dina nya hörlurar, samt bra saker att tänka på när du köpt dem.


Black Friday: Hörlurar till fyndpriser

Artikeln uppdateras löpande med nya erbjudanden.


Bose QuietComfort II

Busfärska Bose

Nyligen lanserade Bose QuietComfort Earbuds II till ett riktigt bra pris. True wireless in-ear-hörlurar med aktiv brusreducering samt upp till upp till sex timmars batteritid per laddning och ett laddningsetui för tre extra laddningar.

Bose QuietComfort Earbuds II
Ord. pris: 2 990 kronor
Kampanjpris: 2 490 kronor hos Webhallen eller hos Komplett


Black Friday

Krydda vardagen med rock `n roll

Marshall Major IV, on ear-hörlurar med ikonisk design och som mäktar med drygt 80 timmars trådlös speltid. Med snabbladdningsfunktionen får du 15 timmars batteritid på endast 15 minuters laddning och de kan även laddas trådlöst med en kompatibel trådlös Qi- laddare om så önskas. Har med några få undantag legat stadigt på ett pris över 1 000 kronor.

Marshall Major IV
Ord. pris:
1 290 kronor
Kampanjpris: 777 kronor hos Amazon Sverige eller hos Webhallen


Black Friday

Brusreducerande träningshörlurar som sitter

Ultrakompakta och brusreducerande Jabra Elite 7 Active går att fynda för 1 190 kronor hos bland andra Webhallen. När du börjar svettas vill du vara säker på att dina öronsnäckor inte glider ur utlovar Jabra en ultimat passform. Vi vet sedan tidigare att Jabra håller hög klass gällande ljud – både vid uppspelning av musik liksom under samtal.

Jabra Elite 7 Active
Ord. pris:
1 490 kronor
Kampanjpris: Kostar 1 190 kronor hos MediaMarkt


Sony WH-1000XM4

Klassledare

De har drygt två år på nacken men Sony WH-1000XM4 tillhör fortfarande en av marknadens absolut bästa hörlurar när det kommer till aktiv brusreducering. Modellen brukar dyka upp under Black Week, så även i år och har de senaste månaderna snittat på knappt 3 000 kronor. Nu kan du bli en lycklig ägare för runt 500 kronor mindre.

Sony WH-1000XM4 
Ord. pris: Cirka 3 000 kronor
Kampanjpris: 2 490 kronor hos Amazon Sverige


Black Friday

Stäng ute oljudet

Att JBL kan ljud är ingen nyhet och nu kan du köpa ett par riktigt intressanta hörlurar med aktiv brusreducering och upp till hela 50 timmars lyssningstid på en laddning. Röstassistentet aktiveras enkelt genom ett knapptryck på öronkåpan.

JBL Tune 760NC 
Ord. pris: 749 kronor
Kampanjpris: Från 499 kronor via Prisjakt


Black Friday

Erkänt bra hörlurar till kanonpris.

Till flygresan, på kontoret eller på långpromenaden – stäng ute omvärlden med ett par trådlösa och brusreducerande hörlurar från Bose, just nu hela 1 000 kronor billigare!

Bose QuietComfort SE Wireless Over Ear
Ord. pris:
2 990 kronor
Kampanjpris: Från 1 990 kronor hos Amazon Sverige


Black Friday

Dansk dynamit

True wireless-hörlurarna Beoplay EQ från Bang & Olufsen kombinerar en mängd olika tekniker för att ge användaren adaptiv brusreducering och ett bra ljud, bland annat en dedikerad dsp-processor och sex mikrofoner som automatiskt ställer in nivån av brusreducering beroende på omgivande ljud. Batterierna mäktar med upp till 6,5 timmars lyssning med ANC aktiverat. 

Bang & Olufsen Beoplay EQ
Ord. pris: Cirka 3 300 kronor
Kampanjpris: Från 1 632 kronor hos Amazon Sverige
 


Black Friday

Sportiga in ear-hörlurar från Jaybird

Jaybird true wireless-proppar, Vista 2, IP68-klassade och med en batteritid om totalt cirka 24 timmar går nu att ropa hem för knappt 800 kronor. Sammanhängande speltid ligger på cirka åtta timmar innan lurarna behöver laddas i sitt etui.

Jaybird Vista 2
Ord. pris:
990 kronor
Kampanjpris: Kostar 790 kronor hos Kjell & Company, Webhallen


Fler tips under Black Fridayveckan


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.