Bästa erbjudanden på over ear-hörlurar

Här listar vi de erbjudanden på hörlurar som vi tycker är mest intressanta på nätet just nu. Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre priser.

För att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst.

Artikeln uppdateras löpande med nya erbjudanden.


Sony noice cancelling

Brusreducerande over ear-lurar från Sony

M3 rekommenderar

Om Sonys flaggskeppslurar i WH 1000X-serien känns lite väl dyra, men du ändå letar efter ett par riktigt högkvalitativa over ear-hörlurar med brusreducering kanske H.ear on 3 är någonting att kika på? Här får vi upp till 35 timmars batteritid, samma typ av kontroller och app som hos det dyrare storasyskonet. När vi testade Sony H.ear on 3 tyckte vi att vi fick riktigt effektiv brusreducering och bra ljud. Läs hela testet här!

Sony WH-H910N h.ear on 3
Kampanjpris
: 1 390 kronor hos Power
Ord. pris: 1 990 kronor

Följ prisutvecklingen på Prisjakt här!


Jabra Elite 85h

Smarta brusreducerande over ear från Jabra

Elite 85h är ett par av Jabras exklusivaste over ear-hörlurar med aktiv brusreducering och kommer med en riktigt smart app. Här kan vi bland annat aktivera funktionen smartsound, som gör att hörlurarna själva analyserar omgivningen och anpassar ljudet därefter. Vi får även en batteritid på upp till hela 36 timmar med brusreduceringen igång. När vi testade Elite 85h tyckte vi de var snygga och välljudande. Läs hela testet här!

Jabra Elite 85h
Kampanjpris: 1 490 kronor hos Komplett (beställningsvara).
Ord. pris: 1 690 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Aftershokz

Ljud utan hörlurar

Vill du lyssna på musik, och samtidigt ha öronen fria? Aftershokz använder benkonduktivitet för att spela ljud genom att sända vibrationer genom skelettet. Coolt! Den här modellen är IP67-klassad för att kunna klara av ett svettigt träningspass och har upp till åtta timmars batteritid.

AfterShokz Aeropex
Kampanjpris: 1 390 kronor hos CDON.
Ord. pris: 1 599 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Hitta fler Black Friday-erbjudanden:

Här samlar vi alla rabattkoder på teknik och prylar under Black Friday!

Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.