Bästa erbjudanden på over ear-hörlurar

Här listar vi de erbjudanden på hörlurar som vi tycker är mest intressanta på nätet just nu. Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre priser.

För att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst.

Artikeln uppdateras löpande med nya erbjudanden.


Urbanears Pampas

Snygga och smidiga Urbanears

M3 rekommenderar

Pampas heter svenska Urbanears trådlösa over ear-hörlurar från 2019. De här snygga hörlurarna har upp till 30 timmars batteritid och har ett 3,5 mm:s uttag via vilket du kan dela med dig av din musik till en kompis. När vi testade Pampas tyckte vi det var ett par användarvänliga hörlurar med skön design som övertygar, inte minst ljudmässigt. Läs hela testet här!

Urbanears Pampas
Kampanjpris
: 749 kronor hos Teknikmagasinet
Ord. pris: 990 kronor.

Följ prisutvecklingen på Prisjakt här!


Fidelio X3

Hörlurar för connoisseuren

M3 rekommenderar

Är du en riktig finsmakare när det kommer till dina hörlurar? Fidelio X3 erbjuder en ljudbild utöver det vanliga. Här kan du luta dig tillbaka och lyssna på din musik så som den ska lyssnas på! När vi testade Fidelio X3 konstaterade vi att det här är Philips återgång till att erbjuda riktigt högkvalitativa hörlurar till musikälskaren. Läs hela testet här!

Philips Fidelio X3
Kampanjpris
: 1 990 kronor hos Webhallen
Ord. pris: 3 990 kronor

Följ prisutvecklingen på Prisjakt här!


Sony noice cancelling

Brusreducerande over ear-lurar från Sony

M3 rekommenderar

Om Sonys flaggskeppslurar i WH 1000X-serien känns lite väl dyra, men du ändå letar efter ett par riktigt högkvalitativa over ear-hörlurar med brusreducering kanske H.ear on 3 är någonting att kika på? Här får vi upp till 35 timmars batteritid, samma typ av kontroller och app som hos det dyrare storasyskonet. När vi testade Sony H.ear on 3 tyckte vi att vi fick riktigt effektiv brusreducering och bra ljud. Läs hela testet här!

Sony WH-H910N h.ear on 3
Kampanjpris
: 1 490 kronor hos Webhallen
Ord. pris: 1 990 kronor

Följ prisutvecklingen på Prisjakt här!


Koss Porta Pro

Klassisk on-ear från Koss

Koss Porta Pro har enligt förstå-sig-påarna alldeles för mycket bas. Vi vanliga dödliga skakar på huvudet i en stilla cat jam och tycker att det låter finemang. Det här är en superportabel on-ear hörlur med dynamiska element för utökat frekvensomfång. Har i princip sett likadan ut sedan 1984. De här är dock en begränsad färgupplaga som heter White Pithaya. Lurarna kan fällas ihop för skydd vid transport eller förvaring.

Koss Porta Pro 2.0
Kampanjpris:
199 kronor hos CDON
Ord. pris: 300 kronor

Följ prisutvecklingen på prisjakt här!


Kygo

Over ear-lurar från Kygo

M3 rekommenderar

Norska stjärn-dj:n Kygo ger ven ut sin egen linje med hörlurar och högtalare, alla med riktigt snygg minimalistisk design. Nu är det Black Friday-rea på hela sortimentet, men vi vill puffa extra för den modell vi har testat såklart! A9/600 släpptes 2018 och imponerade på oss när vi testade dem med god komfort och bra ljus. Läs hela testet här!

Kygo A9/600
Kampanjpris: 995 kronor hos Kygo.
Ord. pris: Cirka 1 313-1 688 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Jabra Elite 85h

Smarta brusreducerande over ear från Jabra

Elite 85h är ett par av Jabras exklusivaste over ear-hörlurar med aktiv brusreducering och kommer med en riktigt smart app. Här kan vi bland annat aktivera funktionen smartsound, som gör att hörlurarna själva analyserar omgivningen och anpassar ljudet därefter. Vi får även en batteritid på upp till hela 36 timmar med brusreduceringen igång. När vi testade Elite 85h tyckte vi de var snygga och välljudande. Läs hela testet här!

Jabra Elite 85h
Kampanjpris: 1 490 kronor hos Webhallen.
Ord. pris: 1 690 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Marshall

Trådlösa hörlurar från Marshall

M3 rekommenderar

Trådlösa over ear-hörlurar från Marshall! Här får vi den klassiska, fyrkantiga designen från hörlursmärket och stöd för Google Assistant. Batteritiden är upp till 30 timmar, vilket bör räcka för de flesta. Major 3 har varit på kampanjpris flera gånger tidigare under året, men faktiskt sällan så här billigt! När vi testade Major 3 förra hösten tyckte vi bland annat om den tuffa designen, den smidiga kontrollknappen på kåpan och ljudkvaliteten. Läs hela testet här!

Marshall Major 3 Bluetooth
Kampanjpris: 690 kronor hos Webhallen och Netonnet.
Ord. pris: Fluktuerar, men mellan 749 och 890. Se länk nedan för mer exakt prishistorik!

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Sennheiser

Gamla godingar från Sennheiser

Sennheiser PXC550 dök upp 2016 med fantastisk brusreducering och batteritid, och vi blev så imponerade att vi gav dem full pott i betyg! Det här är uppföljaren från i fjol som nu kommer med integrerad röstassistent och autopilot som pausar när användaren tar av sig hörlurarna.

Sennheiser PXC550 2
Kampanjpris: 1 890 kronor hos Netonnet.
Ord. pris: Mellan 2 222 och 2 690 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Philips PH805
M3 rekommenderar

Noice cancelling under tusenlappen

Philips PH805 är ett par over ear-hörlurar som erbjuder brusreducering utan att det kostar skjortan! När vi testade hörlurarna tidigare i år imponerades vi över hur bra ljud och effektiv brusreduceringen vi fick för pengarna, samt av den imponerande batteritiden på upp till 30 timmar. Läs hela testet här!

Philips PH805
Kampanjpris: 890 kronor hos CDON och Webhallen.
Ord. pris: 990 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Sony WH-1000XM3
M3 rekommenderar

Flaggskeppslurar från Sony

WH-1000-serien från Sony har blivit ett av de populäraste valen när det kommer till brusreducerande over ear-lurar för den teknikintresserade. 2018 släppte de tredje generationen, WH-1000X M3, och vi blev inte besvikna. Med ny processor och design var de komfortablare, tystare och mer välljudande än någonsin. Ändå nackdelen är att de inte fungerar lika bra i minusgrader. Läs hela vårt test av hörlurarna här!

Sony WH-1000X M3
Kampanjpris: 1 989 kronor hos Elgiganten.
Ord. pris: 2 489 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Aftershokz

Ljud utan hörlurar

Vill du lyssna på musik, och samtidigt ha öronen fria? Aftershokz använder benkonduktivitet för att spela ljud genom att sända vibrationer genom skelettet. Coolt! Den här modellen är IP67-klassad för att kunna klara av ett svettigt träningspass och har upp till åtta timmars batteritid.

AfterShokz Aeropex
Kampanjpris: 1 390 kronor hos CDON.
Ord. pris: 1 599 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Bose QC35 II
M3 rekommenderar

Brusreducerande klassiker från Bose

Bose:s Quiet Comfort-hörlurar var länge ett måste för ljudnördar som vill ha ett par riktigt bra brusreducerande hörlurar, perfekt för till exempel flygresan. Sedan dess har Bose släppt nya flaggskeppsmodeller, vilket innebär att vi kan knipa åt oss dessa numera lite äldre hörlurar till pangpris! När vi testade hörlurarna konstaterade vi att det är en av de mest komfortabla modellerna på marknaden. Läs hela testet här!

Bose Quiet Comfort 35 II
Kampanjpris: 2 189 hos Webhallen.
Ord. pris: 2 488 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!Beats

Slipp brus med Beats

Beats Studio3 Wireless ger dig en högklassig lyssnarupplevelse med adaptiv brusreducering. Ljudkalibrering i realtid ger klart ljud var du än befinner dig. Batteritiden är upp till 22 timmar med brusreducering aktiverat.

Beats Studio3 Wireless Over-Ear hörlurar
Kampanjpris: 1 490 kronor hos Webbhallen
Ord. pris: 2 350 kronor

Följ prisutvecklingen på prisjakt här!


Hitta fler Black Friday-erbjudanden:

Här samlar vi alla rabattkoder på teknik och prylar under Black Friday!

Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.
 

Sony WH-1000XM4 Pris vid test: 3521 kr.

Bästa pris just nu: 3749 kr