Bästa erbjudanden på hörlurar

Här listar vi de erbjudanden på hörlurar som vi tycker är mest intressanta på nätet just nu. Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre priser.

Artikeln uppdateras löpande med nya erbjudanden.

Philips TAH8505BK

Tyst som i graven

Nu har du möjlighet att ropa hem ett par brusreducerande hörlurar från Philips till ett bra pris. Här erbjuds 30 timmars speltid samt flexibel snabbladdning – ”Rapid Charge” respektive ”Quick Charge” för två eller sex timmars extra speltid. Smidig vikbar, kompakt design och du styr uppspelningen med hjälp av kontrollerna på kåpornas utsida. Har kostat en bit över 2 000 kronor, nu 999 kronor.

Philips TAH8505
Kampanjpris:
999 kronor hos Proshop
Ord. pris: 2 234 kronor
 


Sennheiser

Biffigt headset med klockrent ljud

Är det bra ljudkvalitet du är ute efter är Sennheiser GSP 670 något av det bästa du kan köpa just nu och i vårt test av gaming-headsets kammade modellen hem högsta betyg. Här får du fantastik detaljrikedom och närvarokänsla i spel och en klang i musik och media som håller suverän klass. Även mikrofonen är riktigt bra. Just nu rejält prissänkt!
Läs vårt test här

M3 rekommenderar

Sennheiser GSP 670 
Kampanjpris: 1 790 kronor hos Webhallen
Ord. pris: 3 690 kronor


Sony hörlurar

Superrea på Sonys bästa brusreducerande hörlurar!

När det gäller aktiv brusreducering finns det få som slår Sony på fingrarna. Flaggskeppsmodellen WH-1000XM4 känns som en naturligt förädling av föregångaren, tillika tidgare klassledaren, Sony WH-1000XM3. Ett par snäpp upp i både brusreducering och ljudkvalitet liksom ett par nytillkomna och spännande funktioner befäster Sonys position i segmentets absoluta topp. De ligger vanligtvis högt i pris, dryga 3 000 kronor på Prisjakt, men nu rear Amazon ut dem för en betydligt lägre summa.
Läs testet av Sony WH-1000XM4 här

Sony WH-1000XM4
Kampanjpris: 2 399 kronor hos Amazon Sverige
Ord. pris: 2 957 kronor


Beoplay E8

True Wireless från B&O

Lyxiga dyrgripar från Bang & Olufsen. Vårt test av Beoplay E8 visade på en bra prestation ljudmässtigt, mycket tack vare en tajt och väl avvägt passform.. Prislappen var däremot ett stort minus, vid testtillfället kostade de hela 3 750 kr, vilket drog ner betyget något. Nu har du chansen att att kamme hem dem för en betydligt mindre summa. 
Läs testet av Beoplay E8 3rd gen här

Bang & Olufsen Beoplay E8 3:e generationen
Kampanjpris: 1 510 kronor hos Amazon Sverige
Ord. pris: 3 750 kronor


JBL UA Rock

True Wireless-hörlurar till träningspasset

JBL gör sällan bort sig i våra tester och är du ute efter ett par svett- och vattentäta träningslurar (IPX7-klassade) är det läge att passa på nu. Elgiganten erbjuder nu dessa JBL Under Armour Rock X true wireless in-ear hörlurar till ett riktigt bra pris. JBL UA Rock X erbjuder upp till 10 timmar musik/samtalstid och med det medföljande laddningsetuit får du ytterligare fyra fulla laddningar.

JBL UA Rock 
Kampanjpris: 990 kronor hos Elgiganten
Ord. pris: 2 190 kronor


Philips Fidelio

Örongodis!

Billigast på nätet!

Ur vårt test av Fidelio X2HR: Ett par riktigt kompetenta hörlurar. Ämnade för dig som ostört kan sitta i soffan och bara njuta av musiken. Ljudet imponerar och den öppna konstruktionen levererar ett levande och detaljerat ljud. Bastergivningen är brutalt bra och ger mersmak. Komforten lämnar emellertid en del att önska, framför allt vid långa arbetspass. Men visst är de ett högintressant alternativ till slutna, och inte minst dyrare, modeller på marknaden.

Philips Fidelio X2HR
Kampanjpris: 676 kronor hos Amazon Sverige
Ord. pris: 1 095 kronor


Jabra 75T

Jabra 75T till fyndpris

Jabra Elite 75T true wireless-hörlurar är den fjärde generationen av Jabras true wireless-anslutning för avnjutning njuta av musik, samtal och kommunikation med din röstassistent i utmärkt kvalitet även på bullriga gator eller på tåg, och det utan trassel med kablar. 4-mikrofonsteknologi och effektiv brusreducering är kännetecknande för Jabra 75T.

Jabra 75T
Kampanjpris: 790 kronor hos Elgiganten
Ord. pris: 1 190 kronor


Sony

Brutalt bra brusreducering

Ur vårt test av Sony WH-1000XM3: Sony sitter säkert i vinnarposition, och nu utökar man avståndet till sina närmaste konkurrenter ytterligare. Det är en hel del att sätta sig in i innan allt sitter funktionsmässigt och det är en bit kvar till att röststyrningen fungerar som den ska. Men när det gäller komfort, stabil och störningsfri kommunikation, ljudprestanda och brusreducering sammantaget finns det i dagsläget ingen modell som kommer i närheten.

Sony WH-1000XM3
Kampanjpris: 1 790 kronor hos Komplett
Ord. pris: 2 290 kronorBose 700

Lyxlurar till bra pris

Är du ute efter ett par riktigt kompetenta brusreducerande hörlurar och på samma gång ropa in något av det trendigaste som går att bära på hjässan, då är Bose 700 valet för dig. Snygg design, användarvänliga rent funktionsmässigt och en ljudmässig fullträff.

Bose 700
Kampanjpris: 2 390 kronor hos Amazon Sverige
Ord. pris: Cirka 3 000 kronor


Jaybird

Trådlösa brusreducerande hörlurar från Jaybird 

Finns ett par tåliga true wireless-hörlurar på önskelistan? Jaybird Vista 2 är en modell för sport och träning. Öronsnäckorna är vatten-, svett- och dammtäta (IP68) och har en hållbarhet i militärklassning när det gäller köld-, stöt- och nedslagsmotstånd. Just nu till ett riktigt bra pris!

Jaybird Vista 2
Kampanjpris: 1 290 kronor hos Kjell & Company
Ord. pris: Cirka 1 990 kronor