Bästa erbjudanden på over ear-hörlurar

Här listar vi de erbjudanden på hörlurar som vi tycker är mest intressanta på nätet just nu. Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre priser.

För att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst.

Over ear hörlurar

M3 rekommenderarBekväma hörlurar för dig på språng

Ett par mysiga over ear-hörlurar med bra ljud vill man ju helst av allt ta med sig överallt, men de kan bli lite klumpiga och svåra att stoppa ner i ryggsäcken. JBL E55BT kombinerar det bästa av två världar, med riktigt bra ljud och möjlighet att fälla ihop hörlurarna vid transport.
När vi testade E55BT tyckte vi om den klara och detaljerade ljudbilden samt komforten.

Läs hela testet här!

JBL E55 BT
Ordinarie pris: 890 kronor.
Kampanjpris: 699 kronor hos Teknikmagasinet.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Jabra Move Trådlösa on-ear hörlurar

Jabra Move - Trådlösa on-ear hörlurar

Jabra Move är ett par trådlösa on-ear hörlurar med ett kraftfullt ljud och bra funktionalitet. Batteritiden är upp till åtta timmar.

Jabra Move Trådlösa on-ear hörlurar
Ordinarie pris: 490 kronor.
Kampanjpris: 399 kronor hos Teknikmagasinet.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


B&O Beoplay H9i

Aktiv brusreducering med B&O Beoplay H9I

B&O Beoplay H9I är ett par trådlösa around-ear hörlurar med aktiv brusreducering från klassiska Bang & Olufsen. Med dessa lurar slipper du störande bakgrundsljud.

B&O Beoplay H9I trådlösa around-ear hörlurar
Ordinarie pris: 3 990 kronor.
Kampanjpris: 3 290 kronor hos Tele-Hå.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Skullcandy Crusher Wireless

Skullcandy Crusher Wireless med justerbar bas

Med Skullcandy Crusher Wireless kan du justera basen med ett enkelt knapptryck, vilket gör en stor skillnad i ljudupplevelsen. Lurarna har inbyggd mikrofon och en batteritid på upp till 40 timmar.

Skullcandy Crusher Wireless
Ordinarie pris: 1 489 kronor.
Kampanjpris: 1 329 kronor hos Spelbutiken.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Fler erbjudanden inom andra kategorier hittar du här!Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.