Bästa deals på smarta mobiler

Här listar vi de erbjudanden på mobiler och tillbehör som vi tycker är mest intressanta på nätet just nu. Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre priser.

För att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst.

Artikeln uppdateras löpande med aktuella erbjudanden.


Asus ROG Phone 3

Asus ROG Phone 3: Maxad gaming-mobil

Asus spar inte på krutet i ROG Phone 3. Det är tyngsta möjliga specarna på nästan allt, och flera nya rekordnoteringar för en mobil när den släpptes. Bild och ljud är lysande, och spelfunktioner och förutsättningar de bästa i branschen. Har du inget emot stora mått och rejäl vikt, kan acceptera att vara utan vattenskydd och trådlös ladning, samt en kamera som bara är bra istället för världsklass, är det hör en riktigt imponerande mobil. Läs hela vårt test här.

Kampanjpris: 9 490 kronor hos Webhallen.
Ord. pris: 11 490 kronor.

Följ prisutvecklingen på Prisjakt här!


Asus ZenFone 7 Pro

Asus ZenFone 7 Pro: Mobil med unik selfie-kamera

Asus ZenFone 7 Pro ger dig en av världens bästa selfiekameror, samt prestanda i toppklass. Det har en riktigt snygg skärm och modern uppkoppling som 5g och wifi 6, men på ett par andra punkter blir det kompromisser. Läs vårt test här.

Kampanjpris: 7 790 kronor hos Webhallen.
Ordinarie pris: 8 990 kronor.

Följ prisutvecklingen på Prisjakt här!


Motorola Razr

Motorola Razr (4G) – retrodoftande flipmobil 

De ursprungliga Razr-telefonerna släpptes mellan 2004 och 2007 och blev omåttligt populära. 2019 släppte företaget en modern variant av fliptelefonen.

Mobilen har en Snapdragon 710-processor, 6 GB ram-minne, 128 GB lagring, 6,2 tums oled-skärm med lite extra avlångt 21,9-tumsformat, och en inte extremt märkvärdig 16-megpixelkamera. Läs våra intryck av mobilen här.

Motorola Razr
Kampanjpris: 7 999 kronor
Ord. pris: Strax under 10 000 kronor. (Obs: Webhallen försöker påstå att de sänkt priset från 17 990 kr. Så mycket har telefonen inte kostat sedan augusti, då de flesta återförsäljare sänkte priset till 9 999 kronor. Du sparar alltså 2 000 kronor, inte 10 000.)


Oneplus

Frostigt cool Oneplus

N100 har ett fett 5 000 mAh batteri som räcker länge och kan laddas med den inkluderade 18W snabbladdare. Fyra GB internminne hjälper dig att streama smidigt och dito chatta. N100 har en rejäl skärm på 6,52-tum som ger dina filmer, spel och appar gott om utrymme.

Oneplus Nord N100 Midnight Frost
Kampanjpris:
1 590 kronor hos Webhallen
Ord. pris: 1 990 kronor

Följ prisutvecklingen på prisjakt här!


Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro

Ur vårt test från maj 2019: Med ny design och upptrimmat pris tar P30 Pro plats som ett riktigt flaggskepp, trots några procent beskedligare prestanda än de vassaste konkurrenterna. Huawei visar återigen att de just nu är tillverkaren som leder racet på kamerafronten med både stabil kvalitet för vardagsfoton, innovationer som ger nya fotomöjligheter, och massor av roliga extralägen att experimentera med. Läs hela vårt test här.

Huawei P30 Pro 128GB
Kampanjpris: 4 990 kronor hos Webhallen
Ord. pris: Ca 6 500 kronor. (Webhallen anger att ordinarie pris är 7 990 kronor, men sedan december 2019 har priset hos de flesta återförsäljare legat på under 7 000 kronor.)

Följ prisutvecklingen på prisjakt här!


Iphone 11
MacWorld rekommenderar

Fjolårets Iphone med 128 GB

61,-tums Retina-skärm, dubbelkamera med vidvinkellins, 4k-upplösning och A13 Bionic-chip. Allt det här hänger med i Iphone 11, Apples lite billigare mobil, från 2019. När vi testade Iphone 11 konstaterade vi att vi visserligen inte fick samma lyckänsla som i Pro-modellerna, men en riktigt bra kamera och mycket prestanda för pengarna. Läs hela testet här!

Iphone 11 (128 GB)
Kampanjpris: 6 982 kronor hos Cyberphoto. 
Ord. Pris: 7 490 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Hitta fler Black Friday-erbjudanden

Här samlar vi alla rabattkoder på teknik och prylar inför Black Friday!


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.