Bästa deals på smarta mobiler och surfplattor

Här listar vi de erbjudanden på mobiler och surfplattor som vi tycker är mest intressanta på nätet just nu. Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre priser.

För att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinariepris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst.

Artikeln uppdateras löpande med aktuella erbjudanden.


Oneplus Nord 2

Höjdarmobil i sin prisklass

Oneplus Nord 2 förbättrar sig från sin redan bra föregångare på flera punkter, framför allt med en rejäl prestandahöjning, bättre batteritid, markant bättre kamera och efterlängtade stereohögtalare. En av de allra bästa telefonerna i sin prisklass. Läs vårt test här.

Oneplus Nord 2
Kampanjpris4 490 kronor hos Webhallen
Ord. pris: Cirka 5 290 kronor


Iphone 12

Utmärkt prestanda

I fjolårets Iphone får du mycket prestanda i ett kompakt paket. Den retro-flirtande designen tilltalar och den vassare skärmen övertygar. På ett par punkter hade vi hoppats på lite extra i funktion och uppgradering, men det blir en tveklös rekommendation om du inte vill bränna över 12 000 kronor på en ny Iphone. Läs vårt test här.

Iphone 12 64 GB
Kampanjpris
: 7 400 kronor hos Amazon
Ord. pris: Cirka 8 390 kronor

Iphone 12 128 GB
Kampanjpris: 7 500 kronor hos Amazon
Ord. pris: Cirka 8 990 kronor

OBS: Amazon Sverige uppdaterar priserna ofta. Vi försöker uppdatera i samma takt, men det kan hända att priset i vår köpguide skiljer sig från Amazons faktiska pris.


Motorola Moto G50

5g till vrakpris

Moto G50 bjuder på en snabb upplevelse på flera sätt. För det första är den föst ut med 5g-stöd i en riktigt låg prisklass. Den har också en skärm med 90 Hz bildfrekvens, vilket ger mobilen en extra snärtig känsla i navigering och bläddring. En ovanligt pigg mobil för sin prisklass. Läs vårt test här.

Motorola Moto G50
Kampanjpris: 1 490 kronor hos Netonnet
Ord. pris: Cirka 2 150 kronor


xiaomi mi 11i

Prestanda i topp

Xiaomi Mi 11i levererar hög kvalitet i allt och till ett bra pris. Du får den bästa systemkretsen och högsta möjliga prestanda, snygg och ljusstark amoled-skärm, bra ljud, 5g och wifi 6-stöd samt en högklassig kamerauppsättning. Det är premiumklass på allt den innehåller och gör. Läs vårt test här.

Xiaomi Mi 11i
Kampanjpris4 990 kronor hos Mistore
Ord. pris: Cirka 5 889 kronor


Galaxy S21 Ultra

En fulländad mobil

Samsung Galaxy S21 Ultra har smart och läcker design, ljud och bild i världsklass samt all ny och intressant teknik du kan tänkas behöva. Framför allt har Samsung förbättrat batteritiden och gjort kameran mer genomtänkt. Det här är utan tvekan en av de allra bästa mobilerna som går att köpa. Läs hela testet här.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G
Kampanjpris: 9 990 kronor hos Elgiganten
Ord. pris: Cirka 10 950 kronor 


Mi Lite 5g

Slimmad mellanklassmobil

Mellanklassmobilen Xiaomi Mi 11 Lite 5G är tunn, lätt, och med en stil som sticker ut. Den ger mycket prestanda för pengarna, all modern uppkoppling du kan begära, läcker design och en förvånansvärt sympatisk kamera. En av årets hittills roligaste mobil-överraskningar. Läs vårt test här.

Xiaomi 11 Lite 5G
Kampanjpris: 2 990 kronor hos Elgiganten
Ord. pris: Cirka 3 390 kronor


Iphone 11

Välkomponerad Iphone

Iphone 11 har några år på nacken, men det är fortfarande en bra mobiltelefon. Du får säker inloggning med face-id, A13-chipp, hög kamerakvalitet med två kameror och bra batteritid. Iphone 11 är en bra avvägning mellan pris, prestanda och funktioner. Läs vårt test här.

Iphone 11 256 GB
Kampanjpris: 7 000 kronor hos Amazon
Ord. pris: Cirka 8 400 kronor

OBS: Amazon Sverige uppdaterar priserna ofta. Vi försöker uppdatera i samma takt, men det kan hända att priset i vår köpguide skiljer sig från Amazons faktiska pris.


Oneplus 9 Pro

Skärm i världsklass

Prestanda i toppklass, imponerande batteriegenskaper, marknadens kanske bästa bildskärm och en kamera med flera väldigt spännande nyheter. Det är mycket som tilltalar oss med nya Oneplus. Läs vårt test här.

Oneplus 9 Pro 8+128GB
Kampanjpris
: 7 490 kronor hos Komplett
Ord. pris: Cirka 9 470 kronor 


Moto G30

Budgetmobil med snabb skärm

Motorola gör flera smarta val i Moto G30, som bidrar till en upplevelse som kunde kostat mer. Den snabba skärmen charmar trots lägre upplösning och prestandan räcker till, om än inte med mycket marginal. En kamera som är bra på det viktigaste samt en övertygade batteritid är också positivt. Läs vårt test här.

Motorola Moto G30
Kampanjpris1 399 kronor hos Elgiganten
Ord. pris: Cirka 1 990 kronor


Oneplus Nors N10 5g

Prisvärd 5g

Oneplus Nord N10 sparar på rätt saker, så att det inte påverkar användarupplevelsen. Här får du snabb skärm, stabil uppkoppling, bra mediaupplevelse och snabbladdat batteri. Läs vårt test här.

Oneplus Nord N10 5G
Kampanjpris: 2 290 kronor hos Mediamarkt
Ord. pris: Cirka 2 490 kronor


Nokia 3310 (2017)

Nostalgisk dumtelefon

Med lång batteritid och stöd för dubbla sim-kort är Nokia 3310 ett nostalgiskt val – om du kan leva med nackdelarna. En telefon du antingen ger dina barn eller som du själv använder som reservtelefon när du är ute på långresa utan några möjligheter att ladda din ordinarie. Läs vårt test här.

Nokia 3310 (2017)
Kampanjpris
: 310 kronor hos Elgiganten
Ord. pris: Cirka 580 kronor


Galaxy S7 Plus

Proffsig Android-platta

Galaxy S7 Plus kan vara den bästa Android-plattan någonsin. I alla fall om du gillar det lite större formatet, har seriösa ambitioner med den, och är beredd att betala för den. Den kan både ge en Ipad Pro en match och få en och annan användare att på allvar fundera på att lämna laptopen därhän. Läs vårt test här.

Samsung Galaxy Tab S7 Plus
Kampanjpris: 7 490 kronor hos Mediamarkt
Ord. pris: Cirka 9 990 kronor


Ipad Pro från 2020
Foto: IDG

Ipad Pro från 2020

Ipad Pro-modellerna kostar betydligt mycket mer än de andra, men har också fler funktioner och de bästa skärmarna. Här får du även bra ljud och kraftfull processor, dubbla kameror och lidar. Stöd för Smart Keyboard Folio. Läs vårt test här.

Apple Ipad Pro (12,9-tums, wifi, 128 GB)
Kampanjpris: 11 180 kronor hos Amazon
Ord. pris: Cirka 11 500 kronor
OBS: Amazon Sverige uppdaterar priserna ofta. Vi försöker uppdatera i samma takt, men det kan hända att priset i vår köpguide skiljer sig från Amazons faktiska pris.


Surface Go 2

Kompakt och behändig

Miniplattan Surface Go 2 från Microsoft kan du göra vardagliga saker på, som att jobba i Word och Excel och surfa på webbsidor. För media är den utmärkt, och matchas av fylligt ljud från högtalarna. Lite extra skärmyta är också ett positivt inslag. Läs vårt test här.

Surface Go 2
Kampanjpris: 2 990 hos Elgiganten 
Ord. pris: Cirka 4 977 kronor


Fler Black Week-tips


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.