Bästa deals på smarta mobiler och surfplattor

Här listar vi de erbjudanden på mobiler och surfplattor som vi tycker är mest intressanta på nätet just nu. Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre priser.

För att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinariepris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst.

Artikeln uppdateras löpande med aktuella erbjudanden.


Iphone 12

Utmärkt prestanda

I fjolårets Iphone får du mycket prestanda i ett kompakt paket. Den retro-flirtande designen tilltalar och den vassare skärmen övertygar. På ett par punkter hade vi hoppats på lite extra i funktion och uppgradering, men det blir en tveklös rekommendation om du inte vill bränna över 12 000 kronor på en ny Iphone. Läs vårt test här.

Iphone 12 64 GB
Kampanjpris
: 7 999 kronor hos Amazon
Ord. pris: Cirka 8 390 kronor
OBS: Amazon Sverige uppdaterar priserna ofta. Vi försöker uppdatera i samma takt, men det kan hända att priset i vår köpguide skiljer sig från Amazons faktiska pris.


Mi Lite 5g

Slimmad mellanklassmobil

Mellanklassmobilen Xiaomi Mi 11 Lite 5G är tunn, lätt, och med en stil som sticker ut. Den ger mycket prestanda för pengarna, all modern uppkoppling du kan begära, läcker design och en förvånansvärt sympatisk kamera. En av årets hittills roligaste mobil-överraskningar. Läs vårt test här.

Xiaomi 11 Lite 5G
Kampanjpris: 2 990 kronor hos Elgiganten
Ord. pris: Cirka 3 390 kronor


Iphone 11

Välkomponerad Iphone

Iphone 11 har några år på nacken, men det är fortfarande en bra mobiltelefon. Du får säker inloggning med face-id, A13-chipp, hög kamerakvalitet med två kameror och bra batteritid. Iphone 11 är en bra avvägning mellan pris, prestanda och funktioner. Läs vårt test här.

Iphone 11 256 GB
Kampanjpris: 8 108 kronor hos Amazon
Ord. pris: Cirka 8 400 kronor
OBS: Amazon Sverige uppdaterar priserna ofta. Vi försöker uppdatera i samma takt, men det kan hända att priset i vår köpguide skiljer sig från Amazons faktiska pris.


Oneplus 9 Pro

Skärm i världsklass

Prestanda i toppklass, imponerande batteriegenskaper, marknadens kanske bästa bildskärm och en kamera med flera väldigt spännande nyheter. Det är mycket som tilltalar oss med nya Oneplus. Läs vårt test här.

Oneplus 9 Pro 8+128GB
Kampanjpris
: 7 490 kronor hos Webhallen
Ord. pris: Cirka 9 470 kronor 


Oneplus Nors N10 5g

Prisvärd 5g

Oneplus Nord N10 sparar på rätt saker, så att det inte påverkar användarupplevelsen. Här får du snabb skärm, stabil uppkoppling, bra mediaupplevelse och snabbladdat batteri. Läs vårt test här.

Oneplus Nord N10 5G
Kampanjpris: 2 290 kronor hos Mediamarkt
Ord. pris: Cirka 2 490 kronor


Nokia 3310 (2017)

Nostalgisk dumtelefon

Med lång batteritid och stöd för dubbla sim-kort är Nokia 3310 ett nostalgiskt val – om du kan leva med nackdelarna. En telefon du antingen ger dina barn eller som du själv använder som reservtelefon när du är ute på långresa utan några möjligheter att ladda din ordinarie. Läs vårt test här.

Nokia 3310 (2017)
Kampanjpris
: 310 kronor hos Elgiganten
Ord. pris: Cirka 580 kronor


Galaxy S7 Plus

Proffsig Android-platta

Galaxy S7 Plus kan vara den bästa Android-plattan någonsin. I alla fall om du gillar det lite större formatet, har seriösa ambitioner med den, och är beredd att betala för den. Den kan både ge en Ipad Pro en match och få en och annan användare att på allvar fundera på att lämna laptopen därhän. Läs vårt test här.

Samsung Galaxy Tab S7 Plus
Kampanjpris: 9 236 kronor hos Computersalg
Ord. pris: Cirka 9 990 kronor


Ipad Pro från 2020
Foto: IDG

Ipad Pro från 2020

Ipad Pro-modellerna kostar betydligt mycket mer än de andra, men har också fler funktioner och de bästa skärmarna. Här får du även bra ljud och kraftfull processor, dubbla kameror och lidar. Stöd för Smart Keyboard Folio. Läs vårt test här.

Apple Ipad Pro (12,9-tums, wifi, 128 GB)
Kampanjpris: 11 180 kronor hos Amazon
Ord. pris: Cirka 11 500 kronor
OBS: Amazon Sverige uppdaterar priserna ofta. Vi försöker uppdatera i samma takt, men det kan hända att priset i vår köpguide skiljer sig från Amazons faktiska pris.


Surface Go 3

Microsofts miniplatta

Surface Go 3 ger dig en bra om än inte fantastisk bildskärm med färg i srgb-klass, god ljusstyrka och fin kontrast. Du får rent och klart ljud från högtalarna och en överraskande bra webbkamera. Läs vårt test här.

Kampanjpris: 20 995 - 27 199 kronor hos Microsoft
(Du kan spara upp till 6 799 kronor beroende på vilken konfiguration du väljer)


Fler Black Week-tips


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.