Här listar vi de erbjudanden på mobiler och surfplattor som vi tycker är mest intressanta under Black Friday-veckan. Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre priser.

Vilken är telefonen för dig? Det beror på vad du är beredd att betala. Det skiljer åtskilliga tusenlappar. Fördelarna med de dyrare modellerna är visserligen påtagliga, men det är inte säkert att deras fördelar är något du har behov av.

Innan du ger dig ut och shoppar loss på Black Friday rekommenderas att du läser våra tester av de senaste modellerna. Då får du en överblick av vilka tekniker du bör se till att din nya mobil har, samt vad du kan förvänta dig i olika prisklasser.


Black Friday: Mobiler och surfplattor

Artikeln kommer att uppdateras löpande med aktuella erbjudanden.

Obs! Iphone-deals hittar du bland våra Apple-fynd.


Video: Tänk på detta när du köper mobil


Fler Black Friday-tips


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.