Elfordon är det nya heta, men framför allt elcyklar är ofta hiskeligt dyra. Under Black Friday-rean kan du med lite tur fynda elfordon till rediga rabatter. Men det är inte alltid lätt att veta vilka erbjudanden som faktiskt är bra, eller för den delen vilka elforson som är värda att lägga pengar på.

Det första du bör göra är att läsa på om vad du är ute efter, oavsett om det är en elcykel, elmoped eller elspark. Här hittar du tester av de modeller vi testat:

På denna sida listar vi de erbjudanden på elfordon, såsom elcyklar och elscootrar, som vi tycker är mest intressanta under Black Friday-veckan. Vi premierar produkter vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre priser.

För att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst.


Black Friday: Bästa elfordon till fyndpriser under rean

Artikeln uppdateras löpande med fler erbjudanden när Black Friday startar. Se till att bokmärka sidan!


Navee elscooter

Glid fram på en Navee

Navee N65 är en elsparkcykel som är utrustad med en motorstyrka på 500 W, och en hastighet upp till 25 km/h. Den grejar 25-procentiga uppförslut och har ett batteripaket som ger dig en räckvidd upp till 65 km. Däcken är försedda med ett extra skikt för lägre risk för punkteringar, vilket innebär mindre underhåll. Dubbla bromssystem ger dig en säkrare och mer kontrollerad bromsning.

Navee N65 EU Version
Ordinarie pris: 8 490 kronor
Kampanjpris: Från 7 290 kronor via Prisjakt


MTB

Sportig elcykel

Eladio är en 27,5 tums elcykel av mountainbike-type med dämpad framgaffel och sportig design. Cykeln är utrustad med Ananda motor, hydrauliska skivbromsar från Shimano och ett kraftigt 36 V/14 Ah (504 Wh) semiintegrerat batteri med celler från LG.

Modellen är framtagen för personer ca 175-185 cm, men är du något längre/kortare fungerar den också bra.

Eladio MTB 27.5”
Ordinarie pris: 16 988 kronor
Kampanjpris: 12 999 kronor hos Outl1


Lifebike

Lifebike ger dig skjuts i uppförsbacken

När vi testade Lifebike C-Mute Uni G8 var vi alldeles lyriska. Det här är en snygg, men ändå diskret, elcykel, som ger dig mycket för pengarna. Skön, upprätt körställning, bra vrid i motorn, grymma växlar och dito bromsar gör medeldistanscyklandet till en härlig upplevelse!
Nu finns den till ännu bättre pris.

Lifebike C-Mute Uni G8
Ordinarie pris: 20 995 kronor 
Kampanjpris: 18 995 kronor hos Elcykelvaruhuset


Elscooter black friday

Stabil scooter

NIU KQi3 Sport är perfekt för dig som söker maximal komfort och stabilitet på vägen. Däcket du står på, handtagen samt däcken är bredare än andra elsparkcyklar på marknaden, vilket gör den mer bekväm att köra. Den går att vika ihop och har ett kraftfullt batteri på 365Wh som ger dig en maximal räckvidd på cirka 40 kilometer.

NIU KQi3 Sport
Ordinarie pris: 7 495 kronor
Pris: Kostar 4 995 kronor hos Elcykelvaruhuset

Hitta fler Black Friday-erbjudanden


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.