Här är bästa erbjudandena på elcyklar!

Här listar vi de erbjudanden på elfordon, såsom elcyklar och elscootrar, som vi tycker är mest intressanta på nätet just nu. Vi premierar produkter vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre priser.

För att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst.

Artikeln uppdateras löpande med fler erbjudanden.


Mi

Susa fram på elscootern Mi

Mi Electric Scooter 1S har stilren design och går att fälla ihop på några sekunder. Den är tillverkad av en aluminiumlegering, vilket gör att 1S väger låga 12,5 kilo. Scootern är utrustad med ett batteri med en kapacitet på 275 Wh. Det inbyggda bms-systemet ser till att batteriet varken över- eller underladdas. Motorn är en borstlös dc-motor på 250 Watt. Mer grejer vi uppskattar är inbyggd farthållare och ett kers-system som lagrar den kinetiska energin under inbromsning och sedan omvandlar den till elektricitet.

Xiaomi Mi 1S
Kampanjpris:
4 490 kronor hos Scootermeister
Ord. pris: Cirka 5 000 kronor

Följ prisutvecklingen på prisjakt här!


Turbo Vado

Elcykel med komfort

Vem vill inte ha en cykel som heter Specialized Turbo Vado? Gränslad på den här elcykeln glider du fram mjukt och tyst. Inte för att cyklar låter mycket, men den kraftiga elmotorn sätter effektivt stopp på högljutt stönande som uppförsbackar kan orsaka (vår chefredaktör brukade låta som en trasig säckpipa när han trampade över Västerbron i Stockholm). Turbo Vado är utrustad med dämpad framgaffel och breda däck för hög komfort. Ett intergrerat batteri på 460wh tar dig fram och tillbaka till jobbet eller låter dig njuta av en längre cykeltur.

Specialized Turbo Vado 3.0 2020
Kampanjpris:
26 999 kronor hos Biketown
Ord. pris: 29 990 kronor

Följ prisutvecklingen på prisjakt här!


Elmo

Cykla med Elmo elcykel

Vid första anblick ser Elmo ut som en klassisk herrcykel. Men den här rackaren från Crescent har en elmotor som hjälper dig att susa fram i trafiken.

Crescent Elmo
Kampanjpris
: 19 999 kronor hos cykelaffären.se
Ord. pris: 23 995 kronor

Följ prisutvecklingen på prisjakt här!


Merida

Slå ett slag för miljön och börja cykla

Meridas tävlingstestade cross country- och marathon-cykel har full fjädring och är en mångsidig och superlätt cykel som fungerar lika bra att fram på i skogen som inne i stan när du ska till jobbet. Med en elcykel skonar du miljön och får dessutom bättre kondition. Behöver vi verkligen säga mer?

Merida Ninety-Six XT
Kampanjpris:
36 765 kronor hos CDON
Ord. pris: Cirka 41 000 kronor

Följ prisutvecklingen på prisjakt här!


Canondale

Allting går med elektricitet

Cannondale Supersix EVO Neo 3 är en landsvägsracer med elmotor som förvandlar såväl backar som motvind till bagateller. Eldriften hjälper dig när det behövs. Det här är en snygg jonne med integrerat batteri med motorn placerad i baknavet. Utrustad med pålitliga Shimano 105-komponenter och hydrauliska skivbromsar.

Cannondale SuperSix EVO NEO 3 2020
Kampanjpris:
38 399 kronor hos Biketown
Ord. pris: 45 000 kronor

Följ prisutvecklingen på prisjakt här!


Hitta fler Black Friday-erbjudanden

Här samlar vi alla rabattkoder på teknik och prylar inför Black Friday!


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.