Här är bästa erbjudandena på elcyklar!

Här listar vi de erbjudanden på elfordon, såsom elcyklar och elscootrar, som vi tycker är mest intressanta på nätet just nu. Vi premierar produkter vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre priser.

För att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst.

Black Friday
Missa inga erbjudanden, registrera dig för våra notiser här!

Just nu finns det inga erbjudanden under just den här kategorin. Artikeln uppdateras löpande med fler erbjudanden. Fler erbjudanden inom andra kategorier hittar du här!


Longboard

Slipp hattandet och sparkandet

Självklart finns det även elektriska skateboards! Den här longboarden är perfekt för dig som vill göra resan till och från tunnelbanan, jobbet eller affären lite snabbare och mycket roligare. Den här modellen har en räckvidd på upp till 15 kilometer och toppfart på 30 km/h.

H5 TeamGee E
Kampanjpris
: 2 799 kronor hos CDON.
Ord. pris: 4 990 kronor.


Elsparkcykel Black Friday

Elspark med superräckvidd

Ninebot är märket som elsparkcykeluthyraren Voi bland annat använder sig av. Modellen ES4 är deras premiummodell och kommer med uppgraderat batteri som ger längre räckvidd på upp till 45 kilometer. Den här sparkcykeln väger 14 kilo och har inbyggda stötdämpare för en behagligare resa.

Ninebot KickScooter by Segway ES4
Kampanjpris: 6 495 kronor hos Coolshop.
Ord. pris: 6 990 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Elmoppe Black Friday

Elmoppe för Skandinavien

Vill du slippa det där puttenuttiga Vespa-utseendet på din elmoppe? Drax Stealth är IP65-klassad elmoped som står emot regn och rusk och dessutom ser riktigt ball ut. Den är riktigt komfortabel att glida fram på och bjuder på bra acceleration om det skulle behövas, med en räckvidd på mellan 4-7 mil. När vi testade Drax Stealth trodde vi den skulle passa väldigt bra för den yngre målgruppen och tyckte fjädringskomforten var bland det bästa vi testat. Läs hela testet här!

Drax Stealth
Kampanjpris
: 19 995 kronor hos Köpenscooter.
Ord. pris: 26 995 kronor.


Fatboy elscooter black friday

Coolaste åket

Vill du också kunna glida omkring, bakåtlutad och knäpptyst med breda däck i dina kvarter? Nu kan du fynda en av dessa elscootrar i Harley-stil. Den här modellen har direktdrivning på bakhjulet, 8 tums stålfälgar och borstlös 1 000 wats-motor.

HARLEYSCOOTER X-PRO FATBOY
Kampanjpris
: 6 995 kronor hos Motorsweden.
Ord. pris: 8 495 kronor.


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.

Xiaomi MiJia M365 Pro El-Scooter Pris vid test: 5090 kr.

Bästa pris just nu: 5853 kr