Här listar vi de erbjudanden på tv-spel som vi tycker är de mest intressanta på nätet just nu. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre pris.

För att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst.

Bästa erbjudandena på Playstation 4-spel

The Last Guardian

Spännande äventyr i The Last Guardian

Det här är en berättelse om kamratskap och tillit i ett märkligt och främmande land. En ung pojke måste arbeta tillsammans med en märklig varelse vid namn Trico för att överleva bland de vittrande ruiner och ondskefulla faror som omger dem.

Läs vårt test här!

The Last Guardian
Ordinarie pris: 277 kronor.
Kampanjpris: 222 kronor hos Spelbutiken.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


FIFA 19

Lira fotboll med stjärnorna i FIFA 19

Den senaste upplagan av EA Sports klassiska spel är bättre än någonsin. FIFA 19 är spelet för dig som drömmer om att bli lika bra på fotboll som Ronaldo och Messi.

Läs vårt test här!

FIFA 19
Ordinarie pris: 379 kronor.
Kampanjpris: 299 kronor hos Gamestop.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


NHL 19

Bli ett hockeyproffs i NHL 19

Föredrar du ishockey framför fotboll har EA Sports även tagit fram en ny version av det klassiska NHL-spelet. Bland nyheterna kan nämnas möjligheten att designa en karaktär och få nya kläder och utrustning när du gör framsteg.

Läs vårt test här!

NHL 19
Ordinarie pris: 589 kronor.
Kampanjpris: 499 kronor hos Mediamarkt.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Fler erbjudanden inom andra kategorier hittar du här!


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.

Sida 1 / 3

Innehållsförteckning