Bästa deals på Playstation 4-spel

Här listar vi de erbjudanden på tv- och pc-spel som vi tycker är mest intressanta på nätet just nu. Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre pris

För att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst. Artikeln uppdateras med nya erbjudanden löpande.

Fler erbjudanden inom andra kategorier hittar du här!


The Last Guardian

Spännande äventyr i The Last Guardian

Det här är en berättelse om kamratskap och tillit i ett märkligt och främmande land. En ung pojke måste arbeta tillsammans med en märklig varelse vid namn Trico för att överleva bland de vittrande ruiner och ondskefulla faror som omger dem.

The Last Guardian

Ord. pris: 341 kronor.
Kampanjpris: 169 kronor hos Dustin.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Ark tv-spel black friday

Överlevnadsspel med extra allt

Ark slog ned som ett bombnedslag i fjol när beta-versioner började dyka upp. Spelet kan bäst beskrivas som en blandning mellan Minecraft och Jurrassic Park. Världen är gigantisk och fylld med farliga djur från alla tidsåldrar och vi tvingas överleva med de verktyg vi lyckas utveckla under spelets gång. När vi spelade spelet tyckte vi co-op läget var roligast. Läs hela testet här!

Ark: Survival Evolved
Ord. pris: Cirka 350-500 kronor.
Kampanjpris: 358 kronor hos Spelbutiken.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


AC Odyssey

Senaste Assassins Creed-spelet

Dags att hoppa in i Animus igen, den här gången tar vi oss till antika Grekland och får välja vem vi är och hur vi tar oss igenom spelet. När vi testade spelet blev vi imponerade över hur extremt stor världen är. Läs hela testet här!

Assassins Creed: Origins
Ord. pris: 549 kronor.
Kampanjpris: 339 kronor hos Dustin.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Black Friday

M3 rekommenderarPoppis open world-spel

Sonys prisade spel från 2017 där du som jägaren Aloy ska överleva i en postapokalyptisk framtid där fientliga robotar härjar på jorden. När vi testade spelet blev vi förälskade i grafiken, världen och variationen. Läs vårt test här!

Horizon Zero Dawn
Ord. pris: 349 kronor.
Kapanjpris: 178 kronor hos Dustin.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.

Sida 1 / 4

Innehållsförteckning