Bästa erbjudandena på Playstation 4 och Playstation 5-spel

Här listar vi de erbjudanden på tv-spel som vi tycker är de mest intressanta på nätet just nu. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre pris.

För att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst.

Artikeln uppdateras löpande med nya erbjudanden.


Call of Duty Black Ops Cold War

Plikten kallar, stoppa terroristerena!

Välkommen till tidigt 80-tal. Till kalla kriget, spioner och atombombshot. I rollen som den mystiske agenten Bell ska vi göra vårt bästa för att stoppa atombombssugna terrorister och samtidigt nysta upp en berättelse som håller oss på helspänn ända till sluttexterna. Läs hela vår recension här!

Call of Duty: Black Ops Cold War (PS4)
Kampanjpris: 549 kronor hos Dustinhome
Ord. prirs: 648 kronor

Följ prisutvecklingen på prisjakt här!Cyberpunk 2077

Spelårets höjdpunkt är nästan här

Cyberpunk 2077 är ett av årets mest efterlängtade spel och planeras släppas den 10:e december i år. Spelet tillhör actionkategorin och är inspirerat av serien rollspelsserien Cyberpunk. Spelet tar plats i en dystopisk framtid där avancerad teknik samexisterar med mänskligheten. Läs vårt intryck av demoversionen här!

Cyberpunk 2077 (PS4)
Kampanjpris: Från 499 kronor hos Prisjakt.
Ord. pris: 569 kronor

Följ prisutvecklingen på prisjakt här!The last of us part II

Känslostorm i zombieapokalypsen

Många var vi som lämnades berörda av The Last of Us, spelstudion Naughty Dogs egen tolkning av post-apokalypsen från 2013. The Last of Us Part 2 är mer än bara ett actionspel med berättande inslag. Det är en lång, omtumlande berättelse som ständigt håller oss förundrade. En resa som visar på mänsklighetens obehagligaste sidor, men som likväl behöver exponeras. Läs hela vår recension här!

The Last of Us Part II
Kampanjpris: 288 kronor hos Mediamarkt
Ord. pris: 449 kronor


Följ prisutvecklingen på prisjakt här!


Ghost of Tsushima

Stoppa mongolerna!

Det är slutet av 1200-talet och Mongolväldet har ödelagt nationer. Ön Tsushima är det enda som står mellan det japanska fastlandet och en jättelik mongolinvasion led av den grymma Khotun khan. Du spelar som samurajkrigaren Jin Sakai, en av få som lyckats överleva. Han beslutar sig för att göra allt han kan för att skydda sitt folk. Han måste lägga samurajernas traditioner åt sidan och gå sin egen väg – spökets väg – i ett krig där Tsushimas frihet står på spel.

Ghost of Tsushima är tung samurajaction som skulle göra självaste Toshiro Mifune överlycklig.

Ghost of Tsushima (PS4)
Kampanjpris:
399 kronor hos Webhallen
Ord. pris: 540 kronor

Följ prisutvecklingen på prisjakt här!


Assassins Creed: Valhalla

Omfamna dina vikingrötter


Assassins Creed: Valhalla släpptes alldeles nyligen och om du inte slagit till har det kommit bra deals på spelet inför Black Friday. Det tar plats i en öppen värld samtidigt som det följer en handling som för oss framåt i spelet. Grafiken är imponerande vilket gör atmosfären väldigt tillfredställande att röra sig i. Läs hela tested här!

Assassins Creed: Valhalla
Kampanjpris:
448 kronor hos Cdon.
Ord. pris: 548 kronor

Följ prisutvecklingen på prisjakt här!


The Witcher 3 - Wild Hunt

The Witcher 3 - årets spel versionen

Sedan detta spel släpptes 2015 har det blivit ett av de mest populära spelen på marknaden, tack vare den gripande historien i kombination med den öppna världen. Det har utsetts till årets spel av flera olika plattformar, och därför släpptes en uppdaterad "Game of the Year"-version som erbjueder massor av extramaterial.

The Witcher 3 - Wild Hunt, Game of the Year edition (PS4)
Kampanjpris: 179 kronor hos Elgiganten
Ord. pris: 429 kronor

Följ prisutvecklingen på prisjakt här!


Marvel's Avengers

Rädda världen med din favorithjälte

I Marvel Avengers får du ta del av både en historia som du kan njuta av själv, och ett läge där du spelar och samarbetar med upp till fyra andra spelare i ditt lag. Du får lära dig att använda olika krafter och förmågor samtidigt som du räddar världen från ondska. Läs hela vårt test här!

Marvel's Avengers
Kampanjpris: 299 kronor hos Inet.
Ord.pris: 498 kronor

Följ prisutvecklingen på prisjakt här!


Watch Dogs: Legion PS4

Ta tillbaka London i en alternativ framtid

I Watch Dogs Legion kan du spela mellan 1-4 spelare och välja fritt mellan de karaktärer du vill rekrytera för att tillsammans och hacka och infiltrera huvudkvarteren i London. Du representerar motståndsrörelsen och kan bestämma Londons framtid.

Watch Dogs: Legion 
Kampanjpris: 299 kronor hos Mediamarkt.
Ord. pris: 499 kronor

Följ prisutvecklingen på prisjakt här!


Hitta fler Black Friday-erbjudanden

  Här samlar vi alla rabattkoder på teknik och prylar under Black Friday!


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.

Sida 1 / 3

Innehållsförteckning