Här listar vi de erbjudanden på tv-spel som vi tycker är de mest intressanta på nätet just nu. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre pris.

För att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst.

Black Friday
Missa inga erbjudanden, registrera dig för våra notiser här!

Bästa erbjudandena på Playstation 4-spel

Artikeln uppdateras löpande med nya erbjudanden. Fler erbjudanden inom andra kategorier hittar du här!


Division 2

Rädda Washington DC

M3 rekommenderar

I våras kom uppföljaren till populära Division 2. Här ska vi rädda civila i ett postapokalyptiskt USA. När vi testade Division 2 uppskattade vi de varierande uppdragen och de utmanande striderna. Läs hela testet här!

Tom Clancy's The Division 2 (PS4)
Kampanjpris
: 99 kronor hos Elgiganten.
Ord. pris: 158 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Assassins Creed Black Friday

Senaste AC-spelet

I senaste tillskottet i gigantiska spelserien Assassins Creed får vi åka till antika Grekland. I en gigantisk värld växlar vi mellan att smyga fram på land eller segla fram till sjöss och har större valmöjlighet än någonsin. När vi testade Assassins Creed: Odyssey tyckte vi om grafiken och den enorma, öppna världen. Läs hela testet här!

Assassins Creed: Odyssey (PS4)
Kampanjpris
: 198 kronor hos Elgiganten.
Ord. pris: 258 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.

Sida 1 / 3

Innehållsförteckning

Death Stranding (PS4) Pris vid test: 548 kr.

Bästa pris just nu: 199 kr