Här listar vi de erbjudanden på allt inom hi-fi som vi tycker är mest intressanta på nätet just nu. Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre priser.

För att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst.

Black Friday
Missa inga erbjudanden, registrera dig för våra notiser här!

Artikeln uppdateras löpande med fler erbjudanden. Fler erbjudanden inom andra kategorier hittar du här!


Sonos Black Friday
M3 rekommenderar

Snygg, liten högtalare från Sonos

One är en av Sonos små multiroomhögtalare med röststyrning. Förutom stilrent yttre och riktigt bra ljud bjudeer One även på smarta funktioner såsom Google Home-stöd. I den här, uppgraderade versionen finns även Airplay och Chromecast-stöd. Läs vårt test av första generationen här!

Sonos One gen 2
Kampanjpris
: 2 190 kronor hos Hifi klubben.
Ord. pris: 2 449 kronor.

Prisbevaka produkten hos Prisjakt här!


Sonos Black Friday

Smart högtalare utan mikrofon

Tycker du det känns lite obehagligt med en högtalare som lyssnar på dig? Sonos släppte i höstas en högtalare för dig som föredrar att leva utan röststyrda högtalare. One SL har i övrigt samma högkvalitativa ljud som One och självklart även stöd för multiroom.

Sonos One SL
Kampanjpris
: 1 890 kronor hos Dustinhome.
Ord. pris: 2 298 kronor.

Prisbevaka produkten hos Prisjakt här!


Google Home
M3 rekommenderar

Googles smarta högtalare

Google var först med att släppa sin röstassistent på svenska och deras smarta högtalare blev därför genast populär i de smarta hemmen i vårt avlånga land. Google Home är inte bara en högtalare du kan prata med, utan också en hub för alla dina smarta produkter då den kan styra till exempel dina Philips Hue-lampor, IKEA:s smarta produkter samt din Chromecast och andra Nest-prylar. När vi testade Google Home tyckte vi att den var lyhörd och hade bra ljud för sin storlek. Läs hela testet här!

Google Home
Kampanjpris: 799 kronor hos Kjell och Company.
Ord. pris: 849 kronor.

Prisbevaka produkten hos Prisjakt här!


Link 20

Prata med högtalaren

M3 rekommenderarJBL var en av de första att ge ut sina högtalare med integrerad Google Assistent på svenska marknaden. Link 20 är en av dessa högtalare, en vattentät och stryktålig cylinder som dessutom går att prata med. När vi testade den uppskattade vi hur mångsidig den var och ljudkvaliteten. Läs hela testet här!

JBL Link 20
Kampanjpris
: 1 290 kronor hos Kjell och Company.
Ord. pris: 1 623 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Marshall Black Friday

M3 rekommenderarSnygg bluetooth-högtalare

Alla trådlösa högtalare behöver inte se ut som fula pjäser, det här alternativet från Marshall både ser och låter bra! När vi testade Stockwell II uppskattade vi förutom ljudet och designen även batteritiden på upp till hela 20 timmar. Läs hela testet här!

Marshall Stockwell II
Kampanjpris
: 158 euro (cirka 1 700 kronor) hos Amazon.de.
Ord. pris: 2 458 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Radio Black Friday

DAB-radio med blåtand

I den här portabla radion möter gammal teknik ny! Medd stöd för såväl digital DAG-radio som vanliga FM-banden och bluetooth kan du alltid streama dina favoritprogram eller musik från JBL Tuner, oavsett om det är via app eller radiovågor. JBL Tuner har upp till åtta timmars speltid och en lcd-skärm. Perfekta julklappen för radioälskaren i din närhet!

JBL Tuner
Kampanjpris
: 599 kronor hos JBL.
Ord. pris: 899 kronor.

Prisbevaka produkten hos Prisjakt här!


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning

Sonos Play:1 Pris vid test: 1990 kr.

Bästa pris just nu: 1987 kr