Här listar vi de erbjudanden på allt inom ljud och hi-fi som vi tycker är mest intressant under Black Friday-veckan. Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre priser.

Följ vår bevakning – missa inga erbjudanden!

Innan du beställer en uppsättning högtalare är det en god idé att fundera över hur du vill använda högtalarna och i vilka rum du oftast lyssnar på musik. Läs våra tester och guider för att hitta rätt i högtalardjungeln.


Black Friday: Högtalare och soundbars

Artikeln kommer att uppdateras löpande med de bästa erbjudandena vi hittar under Black Friday-veckan.


Audio Pro P5

Portabel bluetooth-högtalare för resan

När vi tidigare i år testade Audio Pro P5 förärades den med en solid 3:a i betyg. Den attraktiva prislappen var ett stort plus och nu under Black Week går det att ropa hem högtalaren för nästintill halva priset.

Audio Pro P5
Ordinariepris:
890 kronor
Kampanjpris: Från 499 kronor via Prisjakt


Sonos One SL

Sonos mellanklassare till kanonpris

Det går inte att ha för många Sonos-högtalare, det finns alltid ett rum att komplettera med ytterligare en eller flera enheter. Sonos One SL är identisk med den populära Sonos One, bortsett från att den inte har någon mikrofon för röststyrning.

Sonos One SL
Ordinariepris:
2 290 kronor
Kampanjpris: 1 690 kronor hos MediaMarkt eller hos Tink


Sony soundbar

Bioljud till lågpris

Bara för att det står Sony på det här paketet behöver det inte betyda att det är superbra ljud, men det ser onekligen ut som att du får mycket för pengarna. Letar du diskret svart 5.1-paket med trådlösa surroundhögtalare blir det nog inte billigare än så här. Just nu prissänkt med 18 procent.

Sony HT-S40R
Ordinariepris: 3 408 kronor
Kampanjpris: 2 790 kronor hos Amazon Sverige


Sonos

Billig och bra soundbar

Andra generationen Sonos Beam är en diskret liten soundbar som passar extra bra om du kör Sonos multiroomlösning. Vi testade den för drygt ett år sedan och hyllade ljudet till skyarna. Just nu prissänkt ordentligt hos bland andra Mediamarkt.

Sonos Beam gen 2
Ordinariepris: 5 340 kronor
Kampanjpris: 4 240 kronor hos MediaMarkt, Tink eller hos HiFi Klubben


Sonos Roar SL

Sonos Roam i sällsynt rea

Reor och Sonos går sällan hand i hand men vi har lyckats spåra upp en rikligt sweet deal och spannet spänner från dryga 1 900 kronor ner till 1 400 kronor. Den minsta högtalaren i Sonos utbud går under namnet Roam (samt Roam SL som avses här). Den är både både vattentät och stöttålig, men tyvärr saknar den inbyggd röststyrning, det erbjuds enbart i syskonmodellen med namnet enbart Roam.

Sonos Roam SL
Ord. pris: 1 990 kronor
Kampanjpris: Kostar 1 390 kronor hos MediaMarkt eller hos HiFi Klubben


Black Friday

Välljudande powerbank

Bang & Olufsen Beolit 20 är en exklusiv trådlös Bluetooth-högtalare med ikonisk dansk design, läcker finish och bra ljud som nu går att ropa in till ett bra pris. 8 timmars batteritid (upp till hela 37 timmar vid låg ljudstyrka) och ett kabinett tillverkat av anodiserat aluminium står den emot de stötar högtalaren kan utsättas för i vardagen. Högtalarens ovansida erbjuder även trådlös laddning av din telefon eller dina hörlurar tack vare en inbyggd Qi-laddningsfunktion.

Bang & Olufsen Beolit 20
Ord. pris:
4 890 kronor
Kampanjpris: Från 3 871 kronor hos Amazon Sverige


Black Friday

Trådlöst från Harman

Onyx Studio 7 från Harman/Kardon är en välljudande skapelse som sett enbart till form och design skapar ett påtagligt habegär. 8 timmars batteritid och kan anslutas till ytterligare en Onyx Studio 7-högtalare för ett äkta stereoljud

Harman/Kardon Onyx Studio 7
Ord. pris: 1 490 kronor
Kampanjpris: 1 190 kronor hos Komplett eller hos MediaMarkt


Fler tips under Black friday-veckan


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.