Här listar vi de erbjudanden på allt inom hi-fi som vi tycker är mest intressanta på nätet just nu. Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre priser.

Artikeln uppdateras löpande med nya erbjudanden.

Följ vår bevakning – missa inga erbjudanden!

JBL Xtreme 2

Beach 2022

JBL Xtreme-högtalare kan mycket väl vara den optimala högtalaren för den som vill ha med sig en större och mer potent högtalare, oavsett om det är till poolområdet, stranden eller till sammankomsten i parken. Matchvikten ligger på knappt två kilo och den är kompakt nog för att för att kunna kvala in som en portabel resehögtalare (även om det är på håret). Generation 3 såg nyligen dagens ljus men det förtar knappast glädjen av att den i stort sett identiska Xtreme 2 nu finns till reapris.

JBL Xtreme 2
Kampanjpris: 1 690 kronor hos Mediamarkt
Ord. pris: 2 490 kronor


Belkin Soundform Elite

En smart högtalare med inbyggd Google Assistant som även kan ladda din smartphone trådlöst? Jajemän, med Belkin Soundform Elite får du en allt-i-ett-högtalare som dessutom kan parkopplas med ytterligare en högtalare för en dubbelt så bra ljudupplevelser, antingen i samma eller i flera rum. Har legat stabil på runt 2 500 kronor för att nu droppa ner under tusenlappen.

Belkin Soundform Elite
Kampanjpris: 990 kronor hos Clas Ohlson
Ord. pris: 2 495 kronor
 


JBL Partybox 100

Partyhögtalare till kanonpris

Med Partybox 100 får du kraftfullt ljud från välrenommerade JBL. Spela upp musik via bluetooth, usb-minne eller kabel. Anslut en mikrofon och förstör all feststämning genom att ge dig i kast med en karaokeversion av din favoritlåt. Höj densamma med ett storslaget ljusspel och välj mellan flera olika ljusprogram eller låt färgerna växla i takt med musiken.

JBL Partybox 100
Kampanjpris: 1 990 kronor hos Mediamarkt
Ord. pris: 2 990 kronor


Sponsrat innehåll: Hemligheten bakom det perfekta ljudet – så lyckades Belkin med Soundform


Soundboks

Tillräcklig med kräm för att välta kvarteret

Soundbok har ett begränsat användningsområde och det ska till något av ett specialintresse eller ett partysug som heter duga för att någon ska punga ut med nästan 10 000 kronor för en så pass nischad produkt. Men uppenbarligen finns det en efterfrågan, och är du ute efter batteridriven högtalare med kapacitet nog för att underhålla en mindre stad är det här vårt förstahandsval. Slå till nu under Black Week och spara en tusenlapp.

Soundboks (Gen. 3)
Kampanjpris: 8 198 kronor hos Hifi-klubben
Ord. pris: 9 198 kronor


Harman Kardon Onyx

Premiumljud för halva priset

Onyx 7, det senaste tillskottet i Harman Kardons välrenommerade sortiment av bärbara högtalare, har fått dubbla diskantelement som skapar ett omslutande flerdirektionellt ljudlandskap. Åtta timmars batteritid och två Onyx Studio 7-högtalare går att sammankoppla för ett äkta stereoljud. 

Harman Kardon Onyx Studio 7
Kampanjpris: 1 990 kronor hos Mediamarkt
Ord. pris: 3 990 kronor


Audio Pro G10

Multiroom-högtalare med Google Assistant

Audio Pro G10 har sedan den lanserades prismässigt parkerat sig strax under 2 000 kronor, men nu under Black Week finns möjligheten att kamma hem högtalaren för 1 490 kronor. G10 är en kompakt högtalare som bjuder på multiroom-stöd via både Airplay 2 och Chromecast samt röststyrning med Google Assistant.

Audio Pro G10
Kampanjpris: 1 490 kronor hos Kjell & Company
Ord. pris: 1 890 kronor


Amazon Echo Dot

Smart högtalare med Bluetooth och WiFi

Med Amazon Echo Dot röststyr du din underhållning hemma – Streama låtar från Amazon Music, Apple Music, Spotify, Deezer och många fler. Lyssna på musik, ljudböcker och podcaster var som helst i ditt hem tack vare multirumsmusik. Röststyrning för ditt smarta hem med Amazon Alexa - slå på lamporna, justera termostater, kontrollera dörrlås och mycket mer med kompatibla enheter

Amazon Echo Dot (4th Gen)
Kampanjpris: 599 kronor hos Amazon Sverige
Ord. pris: 999 kronor


Marshall

Rock ´n roll-högtalare

Marshall Acton BT II kompakta aktiva stereohögtalare ger dig ett mäktigt ljud i en klassisk och hållbar Marshall design. Ett välbalanserat ljud och en blytung bas som fyller alla rum, och kontrollera högtalaren enkelt via din smartphone. Byt låt eller skapa spellistor med den tillhörande appen.

Marshall Acton II Bluetooth-högtalare
Kampanjpris: 1 490 kronor hos Mediamarkt
Ord. pris: 2 490 kronor
 


Marshall

Tungt fynd

Stanmore II är en av de högtalarna i Marshalls produktserie och passar perfekt för alla rum, stora som små. Två 15-wattsförstärkare i klass D som driver dess tweeters och en 50-wattsförstärkare, även den i klass D, för att driva dess mäktiga subwoofer. Med Bluetooth 5.0 och Qualcomm® aptXTM-teknik kan du trådlöst spela upp din musik i stereoljud. 

Stanmore II är en av de högtalarna i Marshalls produktserie och passar perfekt för alla rum, stora som små. Två 15-wattsförstärkare i klass D som driver dess tweeters och en 50-wattsförstärkare, även den i klass D, för att driva dess mäktiga subwoofer. Med Bluetooth 5.0 och Qualcomm® aptXTM-teknik kan du trådlöst spela upp din musik i stereoljud.

Marshall Stanmore II
Kampanjpris: 2 390 kronor Webhallen
Ord. pris: 3 490 kronor


Beolit20

Dansk lyx till bra pris

B&O Beolit 20 är inte enbart snygg, den låter bra också! En läcker trådlös Bluetooth-högtalare med ikonisk dansk design som med 8 timmars batteritid (37 timmar vid låg ljudstyrka) tillgodoser dina musikbehov utan att du är beroende av en separat anläggning eller ett vägguttag. Kabinettet är gjort i anodiserat aluminium som har kombinerats med robust polymer för att det ska klara de stötar högtalaren kan utsättas för i vardagen. Just nu till ett bra pris hos Hifi-klubben

Bang & Olufsen Beolit 20
Kampanjpris: 3 790 kronor hos Hifi-klubben
Ord. pris: 5 490 kronor


Fler Black Week-tips


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.