Här listar vi de erbjudanden på allt inom hi-fi som vi tycker är mest intressanta på nätet just nu. Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre priser. För att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst.

Sony SRS-XB31

Sony SRS-XB31 – trådlös högtalare för festen

Sonys trådlösa högtalare SRS-XB31 är utrustad med bluetooth, NFC, aux-in och har 24 timmars batteritid. Vill du ha en stor fest kan du koppla ihop upp till hundra högtalare tack vare funktionen Party Chain. Högtalaren finns i fem olika färger, närmare bestämt svart, vit, blå, gul och röd.

Sony SRS-XB31
Ordinarie pris: 990 kronor.
Kampanjpris: 899 kronor hos Elgiganten.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


JBL Charge 3

JBL Charge 3 – vattentät bluetooth-högtalare

Vill du ha en trådlös högtalare för under tusenlappen kan vi tipsa om JBL Charge 3. Uppkopplingen sker via bluetooth och eftersom enheten är vattentät kan du ha den stående i badrummet om så önskas.

JBL Charge 3
Ordinarie pris: 1 190 kronor.
Kampanjpris: 990 kronor hos Mediamarkt.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Champion Pro SBT900

Champion Pro SBT900 – vita bluetooth-högtalare

Cdon firar 20 år och erbjuder bland annat 500 kronor rabatt på de trådlösa bluetooth-högtalarna Champion Pro SBT900. Observera att du behöver ange en kampanjkod i kassan för att få rabatten.

Champion Pro SBT900 White
Ordinarie pris: 2 499 kronor.
Kampanjpris: 1 999 kronor hos Cdon.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Argon Alto 4 Active

Argon Alto 4 Active – strömma musik från Spotify

Vill du ha riktigt bra ljud när du strömmar musik från Spotify och liknande tjänster kan det vara läge att skaffa ett par trådlösa Alto 4 Active-högtalare från Argon. Finns med svart eller vit finish. Fjärrkontroll medföljer.

Argon Alto 4 Active
Kampanjpris: 2 598 kronor hos Hifi-klubben.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Fler erbjudanden inom andra kategorier hittar du här!


Sida 1 / 2

Innehållsförteckning

Sonos Play:1 Pris vid test: 1990 kr.

Bästa pris just nu: 1790 kr