Här listar vi de erbjudanden på allt inom hi-fi som vi tycker är mest intressanta på nätet just nu. Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre priser.

Artikeln uppdateras löpande med aktuella erbjudanden.


Sonos Move

På språng med Sonos

M3 rekommenderar

Förra hösten kom Sonos första portabla högtalare Move (läs vårt test) till världen. Förutom att agera kompetent, trådlös hemmahögtalare med wifi kan Move också tas med vart som helst tack vare bluetooth och batteridrift i dryga tio timmar. Fantastiskt ljud har den också, och kan röststyras med Google Assistent.

Sonos Move
Kampanjpris: 3 490 kronor hos Media Markt eller direkt hos Sonos.
Ord. pris: 4 490 kronor. 
Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Sonos One

Sonos med eller utan röststyrning

Sonos One och One SL är väldigt snarlika varandra, och det som skiljer dem åt är att den förstnämnda har stöd för röstassistenterna Google Assistent och Amazon Alexa. Båda bjuder på härligt ljud och smarta funktioner som Airplay 2 och egna funktionen Trueplay.

Sonos One / One SL
Kampanjpris: 1 990 respektive 1 749 kronor hos Hifiklubben.
Ord. pris: 2 540 respektive 2 249 kronor.
Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här och här!


Bose Soundlink Mini 2

Bluetooth med Bose

Från ljudspecialisterna på Bose hittar vi bluetooth-högtalaren Soundlink Mini 2, som med en vikt på 0,68 kilo är en högst bärbar historia för party lite var som helst. En bra allround-modell, helt enkelt, som lovar mäktig bas och upp till tio timmars batteritid.

Bose Soundlink Mini 2
Kampanjpris: 1 290 kronor hos Webhallen.
Ord. pris: Cirka 1 990 kronor (har fluktuerat kraftigt).
Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Philips Georg Jensen JS 50

Spännande design

Här har vi ett högtalarsamarbete mellan Philips och Georg Jensen som resulterat i ett minst sagt okonventionellt utseende. Högtalaren JS 50 är täckt i kromfinish och tyg från danska Kvadrat och bjuder i övrigt på cirka 20 timmars batteritid och kan extraknäcka som powerbank. Bluetooth som gäller här!

Philips Georg Jensen JS 50
Kampanjpris: 1 490 kronor hos Dustin Home.
Ord. pris: Cirka 2 699 kronor.
Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Huawei

Kraftull mobilhögtalare

Få rejält med ljud när du spelar musik från din telefon. Huawei Sound X ger dig 360 graders trådlöst ljud. Dubbla subwoofers levererar tyngd till musiken.  

Huawei Sound X
Kampanjpris: 1 790 kronor hos Komplett.se
Ord. pris: Cirka 3 490 kronor.
Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


JBL Flip Essential

Bärbart bluetooth-ljud

JBL är tveklöst en av de mest populära tillverkarna av ultraportabla, tåliga bluetooth-högtalare. Nu finns en av företagets storsäljare, Flip Essential, till extra bra pris. Batteriet medger trådlös musiklyssning i drygt tio timmar, och med en IPX7-kapslingsklassning står den pall för det mesta.

JBL Flip Essential
Kampanjpris: 590 kronor hos Webhallen.
Ord. pris: Cirka 690 kronor.
Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här! 


UE Boom 3

Booma musik i 360 grader

Ultimate Ears ikoniska högtalardesign är svår att missta för någon annan tillverkare. Med UE Boom 3 kan du spela trådlös musik i upp till 15 timmar innan batteriet behöver laddas, och högtalaren kan utsättas för vatten, damm och stötar utan att gnälla. Bra volymresurser för sitt pris, också!

Ultimate Ears UE Boom 3
Kampanjpris: 749 kronor hos Webhallen.
Ord. pris: Cirka 1 190 kronor.
Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här! 


Nest Mini

Snorbillig röststyrning

M3 rekommenderar

Andra generationens Nest Mini (läs vårt test) från Google kanske inte välter ditt vardagsrum med mullrande bastoner, men för ett par hundralappar får ljudet anses klart godkänt. Speciellt när det rör sig om en smart högtalare som låter dig styra en lång rad uppkopplade hemmaprylar med rösten.

Google Nest Mini (2nd gen)
Kampanjpris: 329 kronor hos Media Markt.
Ord. pris: cirka 499 kronor.
Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Nest Audio

Googles nyaste smarthögtalare

M3 rekommenderar

För bara ett par månader sedan släpptes en regelrätt uppföljare till Google Home – Nest Audio (läs vårt test). Med väsentligt utökade volymresurser och bättre balans i ljudet är den en högst värdig ersättare. Dessa fungerar bäst i par och kan stereokopplas. för att fylla ett större rum med sköna toner.

Google Nest Audio
Kampanjpris: 899 kronor hos Media Markt.
Ord. pris: 1 149 kronor.
Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Anker Soundcore Mini 2

Pytteliten bluetooth-högtalare

Anker Soundcore Mini 2 är en liten och smidig bluetooth-högtalare som enligt tillverkaren ska kunna spela musik i upp till 15 timmar innan den behöver laddas. Den må bara ha en uteffekt om 5 W, men smidighet, lång batteritid och IPX7-klassificerad tålighet mot vatten kanske väger upp?

Anker Soundcore Mini 2
Kampanjpris: 189 kronor hos Webhallen.
Ord. pris: Cirka 300 kronor.
Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Sony SRS-XB23

Portabelt rör från Sony

Bland Sonys populära bluetooth-högtalare hittar vi bland annat SRS-XB23, en rörformad bluetooth-högtalare med upp till 12 timmars batteritid vid "lagomlyssning". Vidare är den vattentålig och har ett speciellt Bass Boost-läge för dig som önskar mer tryck i musiken. Praktiskt bärsnöre har den också!

Sony SRS-XB23
Kampanjpris: 699 kronor hos Elgiganten.
Ord. pris: Cirka 900 kronor.
Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Yamaha WX-010

Jamma med Yamaha

WX-010 är en tvåvägshögtalare med stöd för såväl bluetooth som wifi, vilket medger flexibilitet i musiklyssnandet. Med Yamahas egna mjukvarutjänst Musiccast kan du synka musiken mellan flera rum och den kompakta högtalaren kan lätt hängas upp på väggen.

Yamaha WX-010
Kampanjpris: 1 290 kronor hos Cdon.
Ord. pris: Cirka 1 990 kronor.
Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!

Artikeln uppdateras löpande...


Hitta fler Black Friday-erbjudanden

Här samlar vi alla rabattkoder på teknik och prylar inför Black Friday!

För att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst.

Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning