Brädspel för barn

Har du barn är ovanstående brädspel kanske för avancerade, men det finns förstås roliga sällskapsspel för barn också. Här hittar du några spel för de minsta.

Brädspel barn sällskapsspel Labyrint
Labyrint 2.0.

Labyrint 2.0

Labyrint 2.0 är ett brädspel för barn över sex år. I labyrinten måste du klara att tad dig genom en slajmtunnel, övervinna kugghjul och hitta snabbaste och bästa vägen genom kloakerna.

Labyrint 2.0 är en uppföljare till Labyrint och kan spelas antingen fristående, eller som tillägg till originalspelet.

Ålder: Från 6 år
Antal spelare: 2-4
Speltid: Ca 60 min
Köp här: 199 kronor hos Webhallen.


Brädspel för barn Catan Junior

Catan Junior – klassiskt sällskapsspel för barn

Catan är ett klassiskt brädspel som är mycket populärt. Catan Junior är en barnversion av detta som är modifierat för att passa spelare från 6 år och uppåt.

Det utspelar sig i ett örike där du bygger gömställen och samlar resurser som är specifika för de olika öarna. Till exempel trä, getter och guld. Resurserna kan användas för att bygga skepp och ta sig mellan öarna. Men på en av öarna bor spökkaptenen...

Ålder: Från 6 år
Antal spelare: 2-4
Speltid: Ca 30 min
Köp här: 277 kronor hos CDON.


Pokemon Monopol

Monopol med Pokémon (Kanto edition)

Fånga dem alla! I den här specialutgåvan av brädspelet Monopol får du chans att samla Pokémon istället för att köpa gator. Under spelets gång stöter du på åtta olika pokégym och battlar mängder av olika Pokémon. Köp, sälj och byt med motspelarna för att få ihop det mest kraftfulla Pokémon-laget.

Ålder: Från 8 år
Antal spelare: 2-6
Speltid: Ca 60 min
Köp här: 358 kronor hos CDON.

Sida 2 / 2

Innehållsförteckning