Här listar vi de erbjudanden på aktivitetsarmband och smartklockor som vi tycker är mest intressanta på nätet just nu. Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre pris

För att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst. Artikeln uppdateras med nya erbjudanden löpande.

Artikeln uppdateras löpande med fler erbjudanden.


Galaxy Watch Active 2

Samsungs bästa sportklocka

M3 rekommenderar

Galaxy Watch Active 2 (läs vårt test) har nästan exakt ett år på nacken. Till skillnad från "vanliga" Galaxy Watch är denna mer inriktad på svettiga aktiviteter med sin nätta design, och mäter såväl träningspass som sömn och hälsa med precision. Fysisk, vridbar boettring saknas också. Detta är lte-versionen med e-sim-stöd.

Galaxy Watch Active 2 44 mm
Kampanjpris: 2 690 kronor hos Mediamarkt
Ord. pris: Cirka 3 390 kronor.
Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Huawei Watch GT

Mäktig batteritid för billig peng

M3 rekommenderar

Huawei Watch GT från 2018 (läs vårt test) är kanske ingen renodlad smartklocka (vi är låsta till förinstallerade appar), men läcker design, fantastisk batteritid och skarp skärm räcker långt.

En perfekt träningsklocka för dig som inte kräver speciellt avancerade funktioner, med andra ord, eller letar efter en rimlig "förstaprodukt".

Huawei Watch GT
Kampanjpris: 690 kronor hos Webhallen
Ord. pris: Cirka 1 500 kronor.
Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Watch GT 2

Uppföljaren – Watch GT 2

Förra året fick vi stifta bekantskap med Huaweis Watch GT 2 (läs vårt test), som är en naturlig utveckling av föregångaren. Det är fortfarande ett slutet ekosystem som gäller för Huawei-klockorna, och denna har ytterligare vässat tränings- och hälsomätningen. Batteritiden är fortfarande enastående.

Huawei Watch GT 2
Kampanjpris: 1 490 kronor hos Webhallen.
Ord. pris: Cirka 2 000 kronor (har fluktuerat kraftigt).
Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Galaxy Watch

Vass smartklocka från Samsung

M3 rekommenderar

Den må ha över två år på nacken nu, men Samsung Galaxy Watch (läs vårt test) håller fortfarande måttet. Även om den hunnit bli överskuggad av sina efterträdare ger denna smartklocka tillgång till massvis av funktioner, hyfsade prestanda och Samsungs utbud av användbara tjänster.

Samsung Galaxy Watch 46 mm lte
Kampanjpris: Från 2 459 kronor hos Prisjakt.
Ord. pris: Cirka 3 900 kronor (har fluktuerat)
Följ utvecklingen hos Prisjakt här!


Fossil Carlyle

Wear OS-klocka från Fossil

Fossil har gjort sig kända för sina snygga smartklockor som kör Googles Wear OS. Femte generationens Carlyle har en läcker oled-skärm på 1.28 tum, pulsmätare och de flesta andra funktioner vi väntar oss av en allround-klocka som inte kostar skjortan.

Fossil Carlyle HR Gen 5 FTW4024
Kampanjpris: Från 1 779 kronor hos Prisjakt.
Ord. pris: Ca 2 500 kronor. 
Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Fossil

Fräsig fossil

Klassisk design och modern teknik - kan det bli bättre? Julianna HR är en 44 millimeters smartwatch med pekskärm och högtalarfunktion. Tre smarta batterilägen förlänger batteriets livslängd upp till flera dagar. Vattenresistent, Google Pay och många coola funktioner. Och den har en sjukt snygg retro look.

Fossil Julianna HR Gen 5 FTW6035
Kampanjpris:
Från 1 779 kronor hos Prisjakt.
Ord. pris: 3 195 kronor
Följ prisutvecklingen på Prisjakt här!


Apple Watch 5

Apple Watch med always on-display

MacWorld rekommenderar

2019 släppte Apple femte generationen av sin smartklocka Apple Watch, den här gången med always on-display. Utöver det ärvde den designen och funktionaliteten från sin föregångare, såsom ekg och pulsmätare. När vi testade Apple Watch series 5 konstaterade vi att det var den bästa smartklockan Apple lanserat dittills. Läs hela vårt test här!

Den här versionen är med den mindre boetten och inklusive e-sim!

Apple Watch Series 5 (40 mm, med e-sim).
Kampanjpris4 590 kronor hos Netonnet.
Ord. pris: 5 090 kronor.
Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Ticwatch C2

Snygg smartklocka med Wear OS

Kinesiska Mobvoi har släppt många Ticwatch-klockor, och C2 (läs vårt test) är en av våra favoriter bland dessa. Klockan har de flesta grundläggande funktioner vi önskar och särskilt skärmen imponerar. Som vanligt hade vi gärna önskat lite bättre batteritid, men man kan inte få allt för de 999 kronor som Ticwatch C2 just nu kostar hos Teknikmagasinet.

Mobvoi Ticwatch C2
Kampanjpris: 999 kronor hos Teknikmagasinet.
Ord. pris: Cirka 1 599 kronor. 
Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Garmin Fenix 5 Plus

Kompetent sportklocka

Garmin tillverkar smartklockor i många olika prisklasser, och de allra flesta fokuserar på sport och aktiviteter. Fenix 5 Plus är just en sådan, som håller koll på allt möjligt medan du tränar. Här finns pulsmätare, gps, topografiska färgkartor och stöd för betaltjänsten Garmin Pay. Du kan också spara upp till 500 låtar från Spotify för offlineuppspelning.

Garmin Fenix 5 Plus
Kampanjpris: Från 3 490 kronor hos Prisjakt.
Ord. pris: 3 990 kronor.
Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Hitta fler Black Friday-erbjudanden

Här samlar vi alla rabattkoder på teknik och prylar inför Black Friday!

För att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst.

Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning

Apple Watch Series 6 44mm Aluminium with Sport Band

Bästa pris just nu: 4650 kr

Fakta

Vår bevakning av prylerbjudanden är redaktionell. Vi tipsar dig helt enkelt om de bästa erbjudandena vi kan hitta inom vårt bevakningsområde som vi själva tycker är intressanta. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.