När Black Friday drar igång är bara drygt en månad kvar till nyår, och du vet vad det betyder? Nya löften om att börja träna... Passa på att fynda aktivitetsarmband och andra wearables för att göra dina träningspass smartare.

Här listar vi de erbjudanden på träningsprylar som vi tycker är mest intressanta under Black Friday-rean. Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre pris.

För att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst. Artikeln uppdateras med nya erbjudanden löpande.

Men innan du shoppar loss rekommenderas en titt på tester av wearables så att du kan skapa dig en uppfattning om vad du behöver och vilka modeller som faktiskt är bra.


Black Friday: Bästa priser på wearables för sport och hälsa

Artikeln uppdateras löpande med fler erbjudanden när Black Friday drar igång.


Hitta fler Black Friday-erbjudanden

Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning

Fakta

Vår bevakning av prylerbjudanden är redaktionell. Vi tipsar dig helt enkelt om de bästa erbjudandena vi kan hitta inom vårt bevakningsområde som vi själva tycker är intressanta. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.