När Black Friday drar igång är bara drygt en månad kvar till nyår, och du vet vad det betyder? Nya löften om att börja träna... Passa på att fynda aktivitetsarmband och andra wearables för att göra dina träningspass smartare.

Här listar vi de erbjudanden på träningsprylar som vi tycker är mest intressanta under Black Friday-rean. Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre pris.

För att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst. Artikeln uppdateras med nya erbjudanden löpande.

Men innan du shoppar loss rekommenderas en titt på tester av wearables så att du kan skapa dig en uppfattning om vad du behöver och vilka modeller som faktiskt är bra.


Black Friday: Bästa priser på wearables för sport och hälsa

Artikeln uppdateras löpande med fler erbjudanden när Black Friday drar igång.


Suunto 9 Peak mot vit bakgrund.

 Suunto 9 Peak 
Enligt Suunto sjävla är det här den tunnaste, minsta och tuffaste de gjort. Den har pulsmätare och barometer och fler än 80 olika sportlägen. Du kan använda den i upp till 170 timmars batteritid med GPS. Den väger 62 gram.

Suunto 9 Peak
Ordinarie pris: ca 4 100 kr
Kampanjpris: 3 888 kronor hos Amazon Sverige


Withings Sleep, en sensor man lägger under madrassen för att mäta hur man sover.

Få full koll på din sömn

Den här placerar du under madrassen och så får du detaljerade rapporter om hur du sover. Väldigt skönt och enkelt eftersom du inte behöver ha på dig någon klocka eller liknande enhet.

Withings Sleep
Ord. pris: 1 495 kronor
Kampanjpris: 1 090 kronor hos Webhallen


Bild av Ergostone, en kudde för återhämtning. Kvinna står med ryggen mot kameran med kudden runt nacken. Man syns ha kudden under handlederna vid datorn.

Stenkudde för återhämtning

Ergostone är en ”mjuk” sten med både värmande och kylande egenskaper, skapad för att ge naturlig avslappning och återhämtning. Superflexibelt och slitstarkt yttre i silikon och en kärna av finmalen täljsten från Handöl. Ergostone kan användas tillfälligt för att ge omedelbar smärtlindring eller avslappning vid exempelvis idrottsskador, mensvärk, stress och oro. Den kan också användas vid som muskel- och ledbesvär. Via länken erbjuds du en ”Black Week”-special, med koden ”M3_2022” får 20% rabatt.

Ergostone Original
Ord. pris: 1 300 kronor
Kampanjpris: 1 040 kronor hos Ergostone (med M3-rabatten avdragen, gäller fram till 24 dec) 


Polar Ignite 2 i svart mot vit bakgrund.

Polar Ignite 2: snygg träningsklocka

Med den här Polar-klockan håller du koll på träningen, återhämtning och sömn. Du kan styra musiken och få notiser från din telefon.

Du kan byta ut armbandet för att variera klockan ihop med din stil för dagen.

Polar Ignite 2
Ordinarie pris: ca 1 899 kr
Kampanjpris: 1 614 kronor hos Amazon Sverige


Apple Watch Series 7 med stålboett i grafit och metallarmband.

Förra årets Apple Watch till bra pris

Apple Watch Series 7 bjöd på större skärm än föregångaren utan att för den delen bli större runt din handled. Nu finns den till bättre pris än vanligt.

Modellen vi hittar till nedsänkt pris har stålboetten och safirglas så den tål en hel del.

Apple Watch Series 7
Ordinarie pris: ca 7 790 kr
Kampanjpris: 6 390 kronor hos Amazon Sverige


Apple Watch Ultra med orange armband.

Rabatt på Apple Watch Ultra

Nu kan du köpa Apples senaste värstingklocka för en tusenlapp mindre än ordinaire pris. Klockan är företagets bästa och är gjord för att tåla tuffa tag som bergsklättring och dykning. Eller så köper du den för att den har riktigt lång batteritid (för att vara en Apple Watch). Boetten mäter 43 millimeter.

Apple Watch Ultra
Ordinarie pris: 10 990 kr
Kampanjpris: Från 9 990 kronor via Prisjakt


Garmin Venu 2 Plus mot vit bakgrund

Garmin-klocka till klockrent pris

Med den här klockan får du tillgång till en del av telefonens funktioner direkt på din handled plus att du förstås får bra koll på din kropps hälsa och hur mycket du rör dig. Batteriet räcker i upp till 0 dagar. Nu går den att hitta till extra bra pris.

Garmin Venu 2 Plus
Ordinarie pris: ca 3 960 kr
Kampanjpris: 3 490 kronor hos Amazon Sverige


Huawei Band 7 med svart armband.

Alltid på-skärm från Huawei

Här under hittar du föregångaren Band 6 till ett bra pris, har du lite mer i budgeten kan du få Huawei Band 7 som fått alltid på-skärm och trådlös laddning. Den är lite tunnare och lättare än sin föregångare dessutom.
Huawei Band 7
Ordinarie pris: ca 528 kr
Kampanjpris: 477 kronor hos Amazon Sverige


Amazfit GTR 3 i mörkgrått.

Amazfit GTR 3: prisvärd smartklocka

Den här stilrena klockan bjuder på rund design med en amoled-skärm, batteriet ska räcka i upp till 21 dagar och du får flera hälsofunktioner så som att kunna mäta aktivitet, puls, stress, sömn och blodsyrenivå.
Amazfit använder ett operativsystem de kallar för Zepp OS och det finns ett begränsat utbud av appar och urtavlor att använda.

Amazfit GTR 3
Ordinarie pris: ca 1 400 kr
Kampanjpris: 890 kronor hos DustinHome


Samsung Galaxy Watch 5 Pro i svart.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro

Samsungs senaste smarta klocka gör med Android istället för deras egna system Tizen. Borta är också den unika roterande ringen för navigering. Nu får du svepa och trycka på knappar istället.

Passar allra bäst för dig med en Samsung-mobil då vissa funktioner är låsta till den. Klockan finns med och utan lte-uppkoppling så håll utkik efter det när du jämför priserna.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro
Ordinarie pris: ca 4 200 kr
Kampanjpris: 4 190 kronor via Prisjakt


Polar Vantage V2 med svart band mot vit bakgrund.

Polar Vantage V2: minimalistisk design för sportare

Den här minimalistiska klockan riktar sig till dig som sportar. Den har pulsmätare, är vattentålig ner till 100 meter och har batteri som räcker upp till 100 timmar. Med GPS:en håller du koll på sträckorna du rört dig.

Polar hjälper dig också att göra något användbart med informationen klockan samlar in så att du inte tränar för mycket eller missar den viktiga återhämtningen.

Polar Vantage V2
Ordinarie pris: ca 4 095 kr
Kampanjpris: 3 258 kr hos Amazon Sverige


Suunto 9 Baro i svart mot vit bakgrund.

Suunto 9 Baro: tuff klocka med barometer

Den här klockan är gjord för att klara långa tuffa träningspass och tävlingar med upp till 120 timmars batteritid. Den har som namnet antyder en inbyggd barometer som mäter lufttrycket där du befinner dig för en mer exakt höjdposition. Den registerar också förändringar och kan varna vid större förändringar.

Suunto 9 Baro
Ordinarie pris: ca 3 490 kr
Kampanjpris: 2 340 kronor hos Amazon Sverige


Withings Body Cardio i svart.

Withings Body Cardio: mäter mer än kilogram

Med den här vågen håller du noggrann koll på din kroppskomposition, vi pratar mycket mer om bara kilogram här. Den mäter din kardiovaskulära hälsa, och kan användas av upp till 8 användare. All data samlas i Health Mate-appen där du kan se trender och utveckling över tid.

Vågen har uppladdningsbart batteri och bjuder förutom data om din vikt och puls på en väderleksprognos medan du väger dig.

Withings Body Cardio V2
Ordinarie pris: ca 1 300 kr
Kampanjpris: 990 kronor hos Amazon Sverige


Fitbit Charge 5 i blå färg.

Fitbit Charge 5: aktivitetsarmband av det lyxigare slaget

Armbandet spårar enkelt aktiviteter och sömn. Du kan till och med göra betalningar via Fitbit Pay. Fitbit-appen i din telefon är full av bra information och tips på hur du förbättrar din hälsa. Med Charge 5 får du sex månaders prenumeration av Fitbit Premium med på köpet.

Fitbit Charge 5
Ordinarie pris: ca 1 300 kr
Kampanjpris: 1 085 kronor hos Amazon Sverige


Garmin Fenix 6 Pro i svart.

Garmin Fenix 6 Pro: en smart träninsklocka

Den här runda klockan mäter 47 mm och passar dig som älskar träning. Du får stegräknare, löparklocka, smartklocka och appar för olika aktiviteter förinstallerat.

Upp till 14 dagars batteritid i smartklocksläge och vid behov kan du aktivera ett strömsparläge som kan räcka i upp till 48 dagar. Det går att lyssna på musik via exempelvis Spotify.

Garmin Fenix 6 Pro
Ordinarie pris: ca 4 690 kr
Kampanjpris: Från 3 790 kronor via Prisjakt


Garmin Quatrix 6 med blått armband.

Garmin Quatrix 6: klockan för båtägare

Garmin Quatix 6 med grå boett och kaptensblått armband är något för dig med båt. Den kan anslutas till kompatibla Garmin-plottrar, transceivern GNT 10 och andra enheter för att streama data till klockan.

Med klockan är det möjligt att styra båten även när du inte är vid styrplatsen, klockan har en autopilotapp där du kan ändra kurs, aktivera mönsterkörning och följa en gps-rutt.

Garmin Quatrix 6
Ordinarie pris: ca 5 799 kr
Kampanjpris: 3 699 kronor hos Sportfiskeprylar


Withings Move ECG med svart armband.

Withings Move: snygg klocka med EKG

Withings gör smarta klockor som ändå ser ut som klassiska klockor. Move ECG har inbyggd pulsmätare, sömnmätning och EKG. Kanske det bästa med klockan förutom priset, är att den har upp till 12 månaders batteritid med ett CR2430-batteri som är lätt att byta.

Klockan kan registera upp till 30 olika aktiviteter och sömn och allt kan du sedan se överskådligt i Withings Move-appen.

Withings Move ECG
Ordinarie pris: ca 1 200 kr
Kampanjpris: 909 kronor hos Amazon Sverige


Apple Watch Series 6 i rostfritt stål med vitt sportarmband

Apple Watch Series 6 4G 44mm

Nu kan du få en Apple Watch Series 6 i storleken 44 mm med möjlighet till 4G-uppkoppling i rostfritt stål till lägre pris. Klockan har sensor för att mäta syrenivå och always on-skärm som också tillåter vissa interaktioner. Med boetten i rostfritt stål och safirglaset tål den här klockan mycket.

Apple Watch Series 6
Ordinarie pris: ca 5 790 kr
Kampanjpris: 5 490 kronor hos MediaMarkt (40 mm)


Xplora Xgo 3 i alla tillgängliga färger.

Xplora Xgo 3: budgetklockan som håller koll på barnen

Med Xploras senaste basmodell Xgo 3 får du liknande funktioner som om du väljer premium-modellen X5 Play, men till ett lägre pris.

Den här modellen har fått lite längre batteritid, bättre vattentålighet och förbättrad kamera jämfört med föregångaren. De flesta kan spara några hundralappar jämfört med premiummodellen X5 Play och köpa den här istället.

Xplora Xgo 3
Ordinarie pris: 1 695 kr
Kampanjpris: 990 kronor hos Kjell & Company eller hos MediaMarkt


Xplora X5-klockor i de tre olika färgalternativen, rosa, blå och svart.

Xplora X5 Play: telefonklockan som håller kontakten med barnen

Med gps-klockan Xplora X5 Play till barnen kan du som förälder släppa iväg dem lite mer själva utan att ni förlorar kontakten. Klockan kan ringa, skicka röstmeddelanden, bilder (med inbyggda kameran) och emoji. Den har gps så du som vårdnadshavare har full koll på var barnet befinner sig. Hemma kan den ansluta till wifi.

Klockan har också stegräknare, ett skolläge och SOS-funktion. Du som vårdnadshavare styr klockans funktioner och vilka kontakter barnet kan ha via Xploras app.

Xplora X5 Play
Ordinarie pris: ca 1 690 kr
Kampanjpris: 1 089 kronor hos Kjell & Company


Fitbit Sense mot vit bakgrund, ljust armband med guldfärgad boett.

Fitbit Sense: smartklockan med extra allt

Fitbit Sense är en smartklocka från Fitbit med bra battertid och hög komfort. Fitbit försöker här ta ett grepp om helheten, och mäter både stress och sömn tillsammans med aktivitet.

Klockan är exklusivt utformad och har en tät integration med din mobil. Med på köpet får du sex månader av deras prenumerationstjänst Fitbit Premium.

Fitbit Sense
Ordinarie pris: ca 2 299 kr
Kampanjpris: Från 1 920 kronor hos Amazon Sverige


Hitta fler Black Friday-erbjudanden

Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning

Fakta

Vår bevakning av prylerbjudanden är redaktionell. Vi tipsar dig helt enkelt om de bästa erbjudandena vi kan hitta inom vårt bevakningsområde som vi själva tycker är intressanta. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.