Här listar vi de erbjudanden på aktivitetsarmband och smartklockor som vi tycker är mest intressanta på nätet just nu. Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre pris

För att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst. Artikeln uppdateras med nya erbjudanden löpande.

Artikeln uppdateras löpande med fler erbjudanden.


Apple Watch 5

Apple Watch med always on-display

MacWorld rekommenderar

2019 släppte Apple femte generationen av sin smartklocka Apple Watch, den här gången med always on-display. Utöver det ärvde den designen och funktionaliteten från sin föregångare, såsom ekg och pulsmätare. När vi testade Apple Watch series 5 konstaterade vi att det var den bästa smartklockan Apple lanserat dittills. Läs hela vårt test här!

Den här versionen är med den mindre boetten och inklusive e-sim!

Apple Watch Series 5 (40 mm, med e-sim).
Kampanjpris4 590 kronor hos Netonnet.
Ord. pris: 5 090 kronor.
Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Ticwatch C2

Snygg smartklocka med Wear OS

Kinesiska Mobvoi har släppt många Ticwatch-klockor, och C2 (läs vårt test) är en av våra favoriter bland dessa. Klockan har de flesta grundläggande funktioner vi önskar och särskilt skärmen imponerar. Som vanligt hade vi gärna önskat lite bättre batteritid, men man kan inte få allt för de 999 kronor som Ticwatch C2 just nu kostar hos Teknikmagasinet.

Mobvoi Ticwatch C2
Kampanjpris: 999 kronor hos Cdon.
Ord. pris: Cirka 1 599 kronor. 
Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Hitta fler Black Friday-erbjudanden

Här samlar vi alla rabattkoder på teknik och prylar inför Black Friday!

För att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst.

Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning

Apple Watch Series 6 44mm Aluminium with Sport Band

Bästa pris just nu: 4650 kr

Fakta

Vår bevakning av prylerbjudanden är redaktionell. Vi tipsar dig helt enkelt om de bästa erbjudandena vi kan hitta inom vårt bevakningsområde som vi själva tycker är intressanta. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.