Bästa pris på spelkonsoler

Här listar vi erbjudanden på de spelkonsoler som vi tycker är mest intressanta just nu. Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss om att det inte finns konkurrenter med bättre priser. För att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst.

Observera att många av de här kampanjerna är tidsbegränsade och att återförsäljarna ofta har begränsat med produkter att tillgå.

Black Friday
Missa inga erbjudanden, registrera dig för våra notiser här!

Artikeln uppdateras löpande med nya erbjudanden. Fler erbjudanden inom andra kategorier hittar du här!


Sega Mega Drive Classic Game Console

Sega Mega Drive Classic Game Console

Den mest fulladdade retrokonsolen är Sega Mega Drive Classic Game Console, här får du nämligen hela 81 spel på köpet. Dessutom kan du koppla in dina gamla handkontroller och spela dina originalspel om så önskas.

Sega Mega Drive Classic Game Console
Kampanjpris: 349 kronor hos Maxgaming
Ordinarie pris: 699 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.

Microsoft Xbox One X 1TB Pris vid test: 5299 kr.

Bästa pris just nu: 3990 kr