Här listar vi erbjudanden på spelkonsoler, spel och PC-gaming som vi tycker är mest intressanta under Black Friday-veckan. Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss om att det inte finns konkurrenter med bättre priser. För att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst.

Observera att många av de här kampanjerna är tidsbegränsade och att återförsäljarna ofta har begränsat med produkter att tillgå.


Black Friday: Fynda gaming-prylar

Artikeln uppdateras löpande med nya erbjudanden från och med starten av Black Friday-veckan.


Dunder-deal från JBL

Quantum 810

Quantum Wireless 810 är ett bra gamingheadset utan krusiduller. När det dessutom är prissänkt som attan kan vi inte göra annat än hamra på rekommendationsknappen. Både ljud och batteritid rockar!

JBL Quantum 810 Wireless Over-ear Headset
Ordinarie pris: 1 790 kronor
Kampanjpris: Från 1 190 kronor via Prisjakt


Lätt som en fjäder

Logitech G Pro X Superlight

Logitech är vassa på gamingmöss och G Pro X Superlight är inget undantag. Som namnet skvallrar om är det här en lättviktsmus (63 gram!) som lämpar sig för fartfyllda lir.

Logitech G Pro X Superlight
Originalpris: Cirka 1 200 kronor
Kampanjpris: 794 kronor hos Amazon Sverige


Coolt med prissänkningar

Cooler Master tangentbord

Det här speltangentbordet har åkt jojo mellan prisnivåerna under hösten. Nu ligger dock Cooler Master SK653 lägre än någonsin. Tack vare lågprofilsbrytarna passar den här varianten bra för både spel och skrivande och kan anslutas såväl trådlöst som digitalt. Snyggt är det också!

Cooler Master SK653
Ordinarie pris: 995 kronor
Kampanjpris: Från 449 kronor via Prisjakt


Spara en 50-lapp på retrokontrollen

SN 30 PRO G Classic Gamepad 

8Bitdo har gjort braksuccé med sina retrodoftande kontrolldon. SN 30 PRO G Classic Gamepad fungerar till Nintendo Switch och ett gäng andra konsoler och är som synes tungt inspirerad av Snes-kontrollen.

SN 30 PRO G Classic Gamepad
Ordinarie pris: Cirka 429 kronor
Kampanjpris: 379 kronor hos Webhallen


Ta kontroll över din Series X

Series X Controller

En extra handkontroll till favoritkonsolen brukar vara en dyrköpt historia. Mindre så under Black week när det går att få en Xbox Series X-kontroll för under femhundralappen.

Xbox Trådlös Kontroller
Ordinarie pris: Cirka 689 kronor
Kampanjpris: 499 kronor via Prisjakt


Extra billig Dualsense

Dualsense

Playstation 5 har hittat in i allt fler hem, och sällan har läget att utrusta sig med en extra handkontroll varit bättre än nu. Sonys hyllade Dualsense-kontroll går för under femhundringen just nu.

Sony Dualsense Controller
Ordinarie pris: Cirka 689 kronor
Kampanjpris: 487 kronor hos Amazon Sverige


På jakt med Razer

Razer Huntsman Elite

Ett perfekt hybridtangentbord överöst med Razers Chroma-rgb och som dessutom har en ny design på sina switchar. Huntsman är en beprövad produktlinje som snabbt blivit en favorit hos många gamers. Nu är tangentbordet dessutom billigare än någonsin.

Razer Huntsman Elite
Ordinarie pris: Cirka 2 189 kronor
Kampanjpris: 999 kronor hos Webhallen eller hos Amazon Sverige


Bra allround-alternativ

Logitech G Pro X Lightspeed

Logitech Pro X Wireless är ett trådlöst gamingheadset som sitter bekvämt i mellanklassen. Med en räckvidd på 15 meter och batteritid på närmare 20 timmar är det dessutom ett riktigt flexibelt alternativ för dig som flänger runt mycket. Stöd för virtuellt surroundljud via DTS!

Logitech G Pro X Lightspeed
Ordinarie pris: Cirka 2 100 kronor
Kampanjpris: 1 290 kronor hos Komplett eller Webhallen


Nytt från Borderlands-gänget

Tiny Tinas Wonderlands

I våras kom den här tokroliga fantasyskjutaren från Gearbox, utvecklarna av Borderlands-serien. Den som vet den vet - här blir det röjig action med en stor portion humor.

Tiny Tina's Wonderlands (Xbox)
Ordinarie pris: Cirka 359 kronor
Kampanjpris: Från 99 kronor via Prisjakt


Redan på rea?!

Xenoblade Chronicles 3

Xenoblade Chronicles 3 är ett väldigt bra rollspel av den japanska skolan. Med tanke på att det släpptes så sent som i somras är detta en riktigt bra chans att knipa spelet till extra bra pris. Läs vår recension!

Xenoblade Chronicles 3 (Switch)
Ordinarie pris: Cirka 549 kronor
Kampanjpris: 299 kronor hos Amazon Sverige


Kontroversiell men hyllad uppföljare

the last of us part 2

The Last of Us Part 2 bjöd på ett par rejäla plot-twists som väckte känslor hos fansen. Ett fantastiskt spel är det oavsett, och nu kostar det mindre än en happy hour-bärs på krogen. Vi vet vad vi hade valt! Läs vår recension här!

The Last of Us Part 2
Ordinarie pris: Cirka 269 kronor
Kampanjpris: 44 kronor hos Dustin Home


Det pirrar i rabattsinnet

Miles Morales

Marvel's Spider-Man: Miles Morales har redan hittat hem hos många gamers, men för dig som tvekat att slå till kunde läget inte vara bättre. Det här är en spinoff till Spider-Man-spelet från 2018 men har rentav hyllats mer än nämnda "moderspel". Läs vår recension här! 

Spider-Man: Miles Morales (PS5)
Ordinarie pris: Cirka 489 kronor
Kampanjpris: Från 159 kronor via Prisjakt


Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West

Det här Playstation-spelet släpptes i våras och anses tveklöst vara ett av årets absoluta topplir. Horizon Forbidden West kan nu fås för drygt 200 kronor vilket är väldigt lågt för en prisad originaltitel. Denna version lirar med både Playstation 4 och 5. Läs vår recension här!

Horizon Forbidden West
Ordinarie pris: Cirka 549 kronor
Kampanjpris: 199 kr hos MediaMarkt (PS4 inkl. PS5-versionen) eller hos DustinHome


Fjolårets Fifa och NHL

Fifa NHL

Just nu är det tokrea på Fifa 22 och NHL 22 till Playstation 5. Även om det nyligen släppts upplagor för 2023 så känns det låga priset på fjolårsspelen extremt attraktivt. 39 spänn får du knappt en bärs för längre, och här stundar i stället många timmars underhållning.

Fifa 22 och NHL 22 (PS5)
Ordinarie pris: Ca 150 kronor/spel
Kampanjpris: 39 kr (FIFA 22 via Prisjakt)Hitta fler Black Friday-erbjudanden


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.