Bästa pris på spelkonsoler och PC-gaming

Här listar vi erbjudanden på de spelkonsoler som vi tycker är mest intressanta just nu. Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss om att det inte finns konkurrenter med bättre priser. För att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst.

Observera att många av de här kampanjerna är tidsbegränsade och att återförsäljarna ofta har begränsat med produkter att tillgå.

Artikeln uppdateras löpande med nya erbjudanden.


Playstation 4

Passa på när PS4 säljs ut!

Nu när Playstation 5 har släppts faller det sig naturligt att Playstaion 4 blir billigare. Det är absolut ingen dålig idé att slå till, eftersom de flesta spel fortfarande är anpassade för både PS4 och PS5, vilket gör att du inte missar något av det roliga.

Sony PlayStation 4 (PS4) 500 MB - Black Edition
Kampanjspris:
2 990 kronor hos Dustinhome
Ord. pris: 3 289 kronor

Följ prisutveckligen på Prisjakt här!Playstation 4 och Fifa 21

Fotboll och konsol i ett

Med detta paket får du en dualshock-handkontroll, ett headset och Som om detta inte vore nog tillkommer en fysisk kopia av det populära spelet Fifa 21. Det finns 500 gigabyte minne till övers för andra spel du kan tänkas behöva.

Sony PlayStation 4 (PS4) Slim 500GB (inkl. FIFA 21)
Kampanjpris:
2 990 kronor hos Netonnet
Ord. pris: 3 649 kronor

Följ prisutveckligen på Prisjakt här!


Seagate Game Drive för Xbox One

Maximera ditt spelutrymme för din Xbox

Har du laddat ner maxantal med spel som du får plats med på din Xbox? Seagate Game Drive är en kompakt extern hårddisk med två terabyte som passar ditt Xbox One, och tillåter dig att få plats med ytterligare 50 spel. Erbjudantet gäller för medlemmar och räcker till och med den 22/11.

Seagate Game Drive för Xbox One (2 TB)
Kampanjpris: 849 kronor (för medlemmar) hos Elgiganten
Ord. pris: 1 099 kronor

Följ prisutveckligen på Prisjakt här!


MSI Optix

Skärm för gejmers

MSI Optix G241 är en 24-tums datorskärm med full hd (1 920 x 1 080), ips-panel, 144 Hz bildfrekvens och 1 millisekunds responstid. MSI Optix är dessutom kompatibel med AMD:s Freesync-teknik som ger jämn och följsam spelgrafik.

MSI Optix G241
Kampanjpris:
1 690 kronor hos Media Markt
Ord. pris: 2 000 kronor
Följ prisutvecklingen på prisjakt här!


Racingratt för bilspel av Logitech

Racingratt till bilspelen

Ta din inelvelse till en ny nivå när du tävlar på banorna i dina bästa racingspel. Förutom ratten kommer detta Logitech G29 rattpaket med pedaler för gas, broms och koppling, och den är kompatibel med PC och PS4.Logitech G29 Driving Force Ratt

Kampanjpris: 1 999 kronor hos Komplett.
Ord. pris: 2 990 kronor

Följ prisutveckligen på Prisjakt här!

 


Kontroll till PS4

Festlig kontroll för PS4

Har du tagit sönder din gamla kontroll eller behöver en extra för att spela med dina vänner?Denna kamoflerade kontroll är kompatibel med Playstation 4 och gör det möjligt för dig att spela med stil samtidigt som du

NACON Revolution Pro V2 Controller
Kampanjspris: 690 kronor hos Proshop.
Ord.pris: 1 199 kronor

Följ prisutveckligen på Prisjakt här!


Alpha

Hyperlurar för intensiva spel

Hyper Cloud Alpha har element med dubbla kammare som ger ett tydligt och klart ljud. De dubbla kamrarna separerar basen från mellanregistret och diskant, vilket möjliggör justeringar för renare, mjukare ljud. Skön komfort utlovas genom röd viskoelastiskt skumgummi, en bredare huvudbygel och mjukt konstläder. Allt är upphängd på en stadig och lätt aluminiumram. Cloud Alpha har dessutom en stryktålig, löstagbar flätad kabel samt löstagbar och brusreducerande mikrofon, certifierad för Discord och Teamspeak

HyperX Cloud Alpha
Kampanjpris:
599 kronor hos Media Markt
Ord. pris: 900 kronor

Följ prisutvecklingen på prisjakt här!


Hitta fler Black Friday-erbjudanden

Här samlar vi alla rabattkoder på teknik och prylar under Black Friday!


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.