Bästa erbjudanden på prylar

Här listar vi de erbjudanden på teknik och prylar som vi tycker är mest intressanta på nätet just nu. Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre pris

För att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst. Artikeln uppdateras med nya erbjudanden löpande.

Fler erbjudanden inom andra kategori hittar du här!


Cleanmate S800

Robotdammsugare med många fiffiga funktioner

Om du inte orkar städa efter valborgshelgen kan du passa på att skaffa Cleanmate S800, en robotdammsugare som är utrustad med både UV-lampa, HEPA-filter och våttorkningsfunktion.

Läs vårt test av efterföljaren Cleanmate S900 här!

Cleanmate S800
Ordinarie pris: 1 990 kronor.
Kampanjpris: 1 690 kronor hos Mediamarkt.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Yuneec Breeze

Smidig drönare med 4k-kamera

Yuneec Breeze är en prisvärd drönare med 4k-video, elektronisk bildstabilisering, IPS, GPS och en räckvidd på upp till 100 meter.

Ordinarie pris: 2 990 kronor.
Kampanjpris: 2 890 kronor hos Conrad.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


HP Envy Photo 6234

Mångsidig bläckstråleskrivare från HP

HP Envy Photo 6234 är en mångsidig och snabb bläckstråleskrivare med stöd för wifi. Med hjälp av den inbyggda skärmen kan du enkelt skriva ut, scanna eller kopiera dina dokument. Du kan även skriva ut från din mobiltelefon om så önskas.

HP Envy Photo 6234
Ordinarie pris: 1 064 kronor.
Kampanjpris: 799 kronor hos Elgiganten.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.