Bästa erbjudanden på prylar

Här listar vi de erbjudanden på teknik och prylar som vi tycker är mest intressanta på nätet just nu. Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre pris.

För att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst. Artikeln uppdateras med nya erbjudanden löpande.

Black Friday
Missa inga erbjudanden, registrera dig för våra notiser här!

Artikeln uppdateras löpande med fler erbjudanden. Fler erbjudanden inom andra kategorier hittar du här!


Moccamaster Cyber Monday

Snabb och exklusiv kaffebryggare

Med en Moccamaster på köksbänken signalerar du till omvärlden att här hemma tar ni kaffe på allvar. Den här modellen brygger en full kanna (10 koppar) på 6 minuter och har automatiskt droppstopp samt två olika värmeinställningar på plattan för att den sista slatten inte ska förångas.

Moccamaster NBA742AO / KBG741AO
Kampanjpris: 1 890 kronor hos Netonnet.
Ordinarie pris: 1 990 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Drönare DJI Black Friday
M3 rekommenderar

Vår favoritdrönare

Förra året släppte DJI sin andra generations drönare i Mavic serien, Mavic 2 Pro och Zoom. Den exklusiva Pro-modellen kommer med en imponerande Hasselbladskamera som tog drönarfotot till en helt ny nivå. Dessutom är drönaren fullpropad med smarta funktioner och sensorer för att möjliggöra coola videoklipp. När vi testade Mavic 2 Pro blev vi frälsta av den långa batteritiden, stabila flygningen, användarvänliga gränssnittet och såklart fantastiska kameran. Läs hela testet här!

DJI Mavic 2 Pro
Kampanjpris
: 12 990 kronor hos Dustinhome.
Ord. pris: 13 990 kronor.

Prisbevaka hos Prisjakt här!


USB C hyperdrive

Fler portar till folket!

Dagens bärbara datorer blir alt mer slimmade, och det som oftast kompromissas med är antalet portar för usb och annat. Slipp välja om du vill koppla in din kamera eller externa skärm med en adapter som ger dig fler portar! Här får du dessutom en HDMI-port för skärmar.

Hyper HyperDrive 3-i-1 USB-C Hub
Kampanjpris
: 325 kronor hos Dustinhome.
Ord. pris: 369 kronor.

Prisbevaka hos Prisjakt här!


Google Home

M3 rekommenderarGoogles smarta högtalare

Google var först med att släppa sin röstassistent på svenska och deras smarta högtalare blev därför genast populär i de smarta hemmen i vårt avlånga land. Google Home är inte bara en högtalare du kan prata med, utan också en hub för alla dina smarta produkter då den kan styra till exempel dina Philips Hue-lampor, IKEA:s smarta produkter samt din Chromecast och andra Nest-prylar. När vi testade Google Home tyckte vi att den var lyhörd och hade bra ljud för sin storlek. Läs hela testet här!

Google Home
Kampanjpris: 799 kronor hos Kjell och Company.
Ord. pris: 849 kronor.

Prisbevaka produkten hos Prisjakt här!


Streaming mic

Kom igång med streamandet

Dags att börja med en podcast? Eller ska du ta världen med storm med dina spelskills på Twitch? Oavsett anledning är a och o när det gäller rörligt content att ljudet låter bra. I det här paketet får du med mikrofon, puffskydd och ställning för skrivbord.

Trust GXT 252+ Emita Plus Streaming Mikrofon
Kampanjpris: 799 kronor hos CDON.
Ord. pris: 999 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Robotdammsugare 981

Dammsugare som sköter sig själv

Utvecklingen på robotdammsugarfronten har kommit långt och numera är de iprincip helt självgående. Irobot Roomba 981 kartlägger ditt hem, dammsuger upp till 120 minuter i taget och åker sedan tillbaka och laddar sig själv. Finns det ytor kvar att dammsuga fortsätter den arbetet när den laddat upp batterierna igen.

Irobot Roomba 981
Kampanjpris
: 5 898 kronor hos CDON.
Ord. pris: 6 990 kronor.

Prisbevaka produkten hos Prisjakt här!


Netatmo

Smart väderstation

Har du ett landställe som du vill hålla ett öga på väderförhållandena runt när du inte är där? Eller vill du få bättre koll på luftkvaliteten runt ditt hem? Netatmos smarta väderstation låter dig få full koll på väder och vind oavsett var du är.

Netatmo Weather Station
Kampanjpris
: 1 199 kronor hos Dustinhome.
Ord. pris: 1 399 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


DNA test Black Friday

Få koll på dina rötter

Bra valMed smarta DNA-test kan du se var dina förfäder egentligen kommer i från, och andra intressanta fakta om ditt DNA. När vi testade några av de tjänsterna som finns tillgängliga just nu gav vi Myheritage högst betyg, då det var en lättanvänd tjänst och dessutom nästan helt på svenska. Läs hela testet här!

Myheritage
Kampanjpris: 530 kronor.
Ord. pris: 850 kronor.

Beställ DNA-test från Myheritage här!


Robotdammsugare Black Friday

Eliminera djurhåren

Trött på att ta fram dammsugaren i tid och otid för att ditt älskade husdjur pälsat ner hela hemmet? Neato D750 är en robotdammsugare som är specialutvecklad just för dig som dras med djurhår. Precis som alla Neatos modeller kommer den med en smart app som kartlägger hemmet. När vi testade D750 uppskattade vi hur effektiv den var på att suga upp hund- och katthår, den funktionella appen och hur bra framkomlighet den hade. Läs hela testet här!

Neato D750 Pet
Kampanjpris: 628,99 euro (cirka 6 630 kronor) hos Amazon.de.
Ord. pris: 7 495 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Mikrofon Black Friday

M3 rekommenderarHögkvalitativ mikrofon i miniformat

Ska du starta en egen podcast eller kanske starta en let's play-kanal på Twitch? Oavsett vilket rörligt material du planerar att skapa är ljud a och o. Blue Microphones Yeti har länge varit ett populärt alternativ, och nu finns mikrofonen i lite mindre, smidigare format. När vi testade Yeti Nano tyckte vi mycket om ljudkvaliteten, designen och hur lätt mikrofonen var att komma igång med. Läs hela testet här!

Blue Microphones Yeti Nano
Kampanjpris: 938 kronor hos Teknikmagasinet.
Ord. pris: 1 090 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.

Tile Pro (2018) Pris vid test: 184 kr.

Bästa pris just nu: 306 kr