Bästa erbjudanden på prylar

Här listar vi de erbjudanden på teknik och prylar som vi tycker är mest intressanta på nätet just nu. Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre pris.

För att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst. Artikeln uppdateras med nya erbjudanden löpande.

Artikeln uppdateras löpande med fler erbjudanden.


Wake up light

Vakna med ljus

Philips var tidiga med att introducera väckarklockor som använder ljus och mysiga ljud för att dra oss snällt och mjukt ur vår dvala på morgonen. Philips Wake Up light ska simulera en soluppgång i vårt sovrum för att vi ska slippa starta dagen med ett abrupt alarm. Den här versionen kommer även med en insomningsguide för att även kunna starta natten på ett optimalt sätt.

Philips Somneo Wake-Up Light HF3653
Kampanjpris
: 1 399 kronor hos Webhallen.
Ord. pris: 1 540 kronor.

Följ prisutvecklingen på Prisjakt här!


Belkin

Testa trådlös laddning

Vill du testa att ladda din mobil utan sladd? Nu kan du köpa en qi-laddare från Belkin till pangpris. Den här laddar i upp till 9W på din Samsungmobil, eller 7,5W med din Iphone. Kan såklart även användas till andra produkter med qi-stöd.

Belkin 10W Boost Up Wireless Bold Pad
Kampanjpris
: 149 kronor hos Webhallen.
Ord. pris: 199 kronor.

Följ prisutvecklingen på Prisjakt här!


Blue Yeti X

Streamarnas favoritmikrofon

Ska du sätta upp en Twitch-kanal eller börja en podcast? Då krävs en riktigt bra mikrofon! En av de populäraste mikrofonerna på marknaden för ändamålet är Blue Microphones Yeti X. Här får ni riktigt bra ljud och snygg design. Det här är standardversionen, men vi har faktiskt testat något nördiga World of Warcraft-versionen av mikrofonen. Läs det testet här!

Blue Microphones Yeti X
Kampanjpris
: 1 390 kronor hos Webhallen.
Ord. pris: 1 599 kronor.

Följ prisutvecklingen på Prisjakt här!


Samsung T5

Billig lagring från Samsung

PC för Alla Bäst i test

Behöver du en extern hårddisk att lagra semesterfoton och andra filer på? Just nu kan du knipa åt dig Samsungs portabla ssd-disk T5 till riktigt bra pris! Den här bjuder på 500 GB lagring, vilket lär räcka till flera semesterfoton och mer därtill, men vill du ha en backuplagring som räcker i flera år och du vet med dig att du kommer spara lite tyngre filer skulle vi spana in några av de större modellerna. När vi testade T5 tyckte vi att den hade effektiv kryptering och bra prestanda. Läs hela testet här!

Samsung T5 SSD (500GB)
Kampanjpris
: 659 kronor hos Amazon.
Ord. pris: Cirka 1 030 kronor.

Följ prisutvecklingen på Prisjakt här!


Airfryer

Fritera utan massor av olja

Airfryers är det senaste måste ha-tillskottet till den matlagningsintresserade. Här kan du tillaga allt möjligt utan att använda överdrivna mängder matfett. Med hjälp av luft som cirkulerar supersnabbt får det du lagt i maskinen en krispig yta. Det här modellen från Philips är anpassad för att kunna laga mat för tre personer samtidigt.

Philips HD9250/50
Kampanjpris
: 990 kronor hos Netonnet.
Ord. pris: 1 390 kronor.

Följ prisutvecklingen på Prisjakt här!


Tile

Smarta gps-trackers

Tappar du ofta bort din plånbok? Eller kanske din nyckelknippa? Med en gps-tracker håller du koll på alla dina grejer enkelt. I det här kombopaketet får du med två av tillverkaren Tiles trackers: Mate, som kan fästas på till exempel en knippa eller handväska, och mate, som är platt som ett kreditkort för att passa i plånboken. När vi testade dessa modeller i fjol gav vi dem båda bra betyg. Läs hela testet här!

Tile Mate + Slim Combo (2020)
Kampanjpris
: 389 kronor hos Coolstuff.
Ord. pris: Cirka 599 kronor.


Mophie

Kraft med Mophie

Mophies Powerstation USB-C XXL är powerbank med rejäl kapacitet och tillräckligt med ström för att ge din usb-c-laptop upp till 14 timmars extra liv. Givetvis laddas allt annat som kan laddas via usb. Ett kraftfullt batteri på 19 500 mAh ger dig elektricitet hela dagen.

Mophie powerstation USB-C XXL
Kampanjpris: 444 kronor hos Webhallen
Ord. Pris:1 190 kronor

Följ prisutvecklingen på Prisjakt här!


Delonghi

Appstyrd espressomaskin

Dags att uppgradera hemmakontoret med en riktig espresso-maskin? Den här pjäsen från Delonghi är helautomatisk och kan styras via tillhörande app direkt på din mobil. Ställ in dina egna recept eller använd förvalda programmen!

Delonghi Ecam 370 85 SB
Kampanjpris
: 7 990 kronor hos Mediamarkt.
Ord. pris: Cirka 8 220 kronor.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!Hitta fler Black Friday-erbjudanden:

Här samlar vi alla rabattkoder på teknik och prylar under Black Friday!

Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.