Bästa erbjudanden på prylar

Här listar vi de erbjudanden på teknik och prylar som vi tycker är mest intressanta på nätet just nu. Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre pris.

Artikeln uppdateras löpande med fler erbjudanden.


Mi

Fritera mera - utan olja

Air fryers har fått ett ordentligt uppsving den senaste tiden trots att de funnits ett bra tag. Blir resultatet lika gott som när du överfriterar stripsen i en riktig fritös med väl inkokad olja? Förmodligen inte, men det kan ju vara bra att dra ned något på fettet. Den här modellen lämpar sig för dig som inte har behov av att fritera 4 kg pommes frites till fredagkvällens hamburgarfrossa, utan snarare lagar till lite mindre portioner. Och den är uppkopplad för recept. Kanske den där lilla extra julklappen till dig själv?

Xiaomi Mi SMart Air Fryer 3,5l
Kampanjpris: 749 kronor hos Webhallen
Ordinarie pris: 1 190 kronor


Mi

Billig dammsugare som även torkar

Xiaomis Mi-serie har verkligen gjort succé inom många produktområden och den här dammsugaren säljs just nu till riktigt bra pris. Mi Robot Vacuumop Pro navigerar med hjälp av 12 lasersensorer och den torkar även dina golv. Vi gillar Mi-appen skarpt och med tanke på att dammsugaren i vanliga fall ligger på 2 490 kronor är det helt klart köpläge. Dealen gäller enligt Amazon endast under 3 dagar.

Mi Robot Vacuumop Pro
Kampanjpris: 1 999 kronor hos Amazon Sverige
Ordinarie pris: 2 490 kronor


Neato D10

Superdeal på Neatos värsting

Neatos robotdammsugare är riktigt bra, vi har testat ett gäng av dem. Sprillans nya D10 är på ingång för test och förväntningarna är höga. De tidigare modellerna i samma serie har alla städat ordentligt och de tar sig fram överallt. Och appen är mycket bra med massor av funktioner och inställningsmöjligheter. Priset är ordentligt sänkt utifrån listpriset så det här är ett kap.

Neato D10
Kampanjpris: 5 990 kronor hos Webhallen
Ordinarie pris: 9 990 kr


Lifebike

Hyllad Lifebike till kanonpris

Så här års kanske inte en elcykel är det du tänker på, men just nu är den här modellen inte bara prissänkt utan du får även dubbdäck på köpet. Vi testade och hyllade den här modellen (den nästan identiska G7) för ett par årsedan och det är utan tvekan en av de bättre elcyklarna vi haft inne på redaktionen. Med 4 000 kronors rabatt plus gratis vinterdäck är det här en mycket bra deal.

Lifebike C-mute G8 9vxl
Kampanjpris: 17 995 kronor hos Elcykelvaruhuset
Ordinarie pris: 21 995 kr


Well A7

Topptestad lyxig luftrenare

Vi på M3 testar massor av nya luftrenare och den här pjäsen hade vi precis i testlabbet. Du kan placera den på golvet eller hänga upp den på väggen och och den renar riktigt bra. Appen är trevlig och designen på själva renaren är riktigt läcker. Just nu kan du spara en femhundring mot vad den tidigare kostat.

M3 rekommenderar

Electrolux Well A7
Kampanjpris: 3 638 kronor hos Amazon Sverige
Ordinarie pris: 4 290 kr


Sponsrat innehåll: Perfekt ljud till rätt pris – Belkin har true wireless-hörlurar som passar alla


Withings

Febertermometer som synkroniserar med din smartphone

När du ringer in till din husläkare är det en fördel om du kan svara läkaren huruvida du har feber eller inte. Withings Thermo är en beröringsfri febertermometer som med hjälp av 16 ir-sensorer mäter den din temperatur samt sparar historik från tidigare temperaturmätningar. Denna medicinskt godkända termometer mäter temperaturer från den temporala artären, vilket är där blodet är mest optimalt cirkulerat. Samtliga mätningar synkroniseras automatiskt med din smartphone (IOS eller Android) med appen Thermo. Appen kommer också ge dig hälsoråd baserat på din ålder. Brukar i vanliga fall betinga runt 800 kronor.

Withings Thermo
Kampanjpris: 599 kronor hos Webhallen
Ordinarie pris: 969 kronor


Ecovacs

Värstingdammsugare till julstädningen

Robotar med tömningsstation är framtiden och den här modellen är riktigt bra hälsar vår dammsugarexpert som just nu testar ett gäng alternativ i den här klassen. Riktigt bra app, massor av funktioner och både suger och torkar hela ditt hem. Just nu ordentligt prissänkt även om den fortfarande kostar en slant.

Ecovacs Deebot T9+
Kampanjpris: 6 899 kronor hos Amazon Sverige
Ordinarie pris: 8 312 kronor


Aanker

Powerbank med trådlös laddning

En powerbank på 10 000 mAh räcker till flera laddningar av din värstingmobil och den här modellen har Qi-laddare inbyggd vilket gör att du slipper släpa med dig en sladd. Väldgt smidigt att bara lägga mobilen direkt på powerbanken helt enkelt. Just nu prissänkt och är du Prime-medlem är frakten gratis och du kan då den hemskickad på en dag.

Anker Powercore 10000 Qi
Kampanjpris: 260 kronor hos Amazon Sverige
Ordinarie pris: 349 kronor


Aarke

Testvinnare nu ännu billigare

Sugen på en kolsyremaskin? Vi testade nyligen 6 olika modeller och den här maskinen från Aaren kammade hem utmärkelsen Bäst i test. Den kolsyrar effektivt samtidigt som den utstrålat elegans och passar i ett modernt kök. Nu kan du hitta den ett par hundringar billigare än vanligt!

M3 Bäst i test
Aare Carbonater 3
Kampanjpris: 1 449 kronor hos Webhallen
Ordinarie pris: 1 990 kronor


Napoleon PRO285-X

Grillat till nyårsmiddagen?

Den här grillen testade vi förra året och konstaterade då att den är riktigt bra. Den bjuder inte bra på kanonresultat, den är dessutom sjukt snyggt designad och andas hög kvalitet i varje detalj. Ligger normalt sett omkring 5 000 kronor i pris så om du sneglat på en bärbar gasolgrill i premiumklassen kan det här vara dealen för dig.

M3 rekommenderar
Napoleon PRO285
Kampanjpris: 4 242 kronor hos Bagaren & Kocken
Ordinarie pris: 4 990 kronor


PHILIPS S6650/48

Grym rakapparat till kanonpris

Det här är en riktigt grym rakapparat från kungen på marknaden. Den är skonsam och samtidigt riktigt bra på att komma åt. Visst finns det ännu bättre modeller med dockningsstation och andra tillbehör men om du bara vill ha en bra rakapparat till jul är Philips S6550/48 perfekt. Och just nu till riktigt bra pris, den har legat på 1 690 kronor länge hos de flesta återförsäljare.

Philips S6550/48
Kampanjpris: 799 kronor hos Mediamarkt
Ordinarie pris: 1 390 kronor


Razer Kraken

Billigare gamingheadset från Razer

Normalpriset på det här gamingheadsetet från Razer är omkring 500 kronor, med undantag för någon enstaka kampanj när du kunnat hitta dem för 400 kronor. Det här är riktigt lätta och smidiga lurar från en av de största aktörerna på marknaden och vi som använt dem vet att de låter kanon. Just nu säljs de till extra bra pris.

Razer Kraken X
Kampanjpris: 334 kronor hos Amazon Sverige
Ordinarie pris: 484 kronor


Xbox

Ny Xbox till jul?

Bortsett från att några enstaka återförsäljare fulat sig och tillfälligt höjt priset några hundringar precis innan Black Week har Xbox Series S (512 GB) stadigt legat på 3 000 kronor länge. Visst, det är inte den Playstation 5 du dreglat över sedan förra vintern, men det r ändå en cool konsol som du kan njuta av till jul. Prissänkningen på 300 kronor kanske är den knuff du behöver för att trilla över kanten till Xbox-lägret?

Xbox Series S 512 GB
Kampanjpris: 2 790 kronor hos Elgiganten
Ordinarie pris: 3 238 kronor


Pure F9

Lysande skaftdammsugare

När vi testade Electrolux Pure F9 nyligen imponerades vi av sugkraften, konstruktionen och designen. Det här är en riktigt bra skaftdammsugare och Animalversionen (för dig med husdjur) har alltid varit avsevärt dyrare än grundversionen. Detta är ett paket med flera tillbehör för dig som kämpar med katt- och hundhår hemma, och just nu kan du fynda och hitta den billigare än vanligt.

Electrolux Pure F9 Animal
Kampanjpris: 4 187 kronor hos Amazon Sverige
Ordinarie pris: 5 790 kronor


Blender

Hyllad blender till kanonpris

Philips blender HR3655 är en kraftfull maskin som vi nyligen hade förmånen att få testa. Den klarade jobbet galant och ett viktigt plus med denna modell är att den går att köra i diskmaskinen. Har precis sänkts ordentligt i pris och är med andra ord ett riktigt bra köp just nu.
M3 rekommenderar

Philips blender HR3655
Kampanjpris: 990 kronor hos Netonnet
Ordinarie pris: 2 449 kronor


I7

Lyxdammsugare till riktigt bra pris

Irobot Roomba har sedan länge varit robotdammsugarnas Rollc Royce. Vi på M3 har testat de flesta modeller tillverkaren släppt och även om det kommit ännu mer avancerade varianter än den här så är Roomba i7150 en riktigt bra maskin. Funktionslistan är lång och roboten gör rent på ett föredömligt sätt.
Irobot Roomba i7150 har sedan ett antal månader bakåt legat strax över 5 000 kronor i pris vilket gör den här dealen riktigt bra. Slå till på en städrobot till jul!

Irobot Roomba i7150
Kampanjpris: 3 790 kronor hos Proshop
Ordinarie pris: 5 634 kronor


MiFynda kompakt elsparkcykel till våren

Säsongen börjar gå mot sill slut i mellan-Sverige men varför inte förbereda dig för våren med en riktigt bra elsparkcykel? Xiaomis Mi-varumärke är väldigt populära och det är av en god anledning. Vi testade den här modellen (Mi 1S) för inte så länge sedan och vi var imponerade.Den har gått att hitta för 3 700 kronor i tillfälliga kampanjer stötvis men i regel har den legat på över 4 500 kronor eller högre det senaste året.

Xiaomi Mi 1S
Kampanjpris: 3 099 kronor hos Amazon Sverige
Ordinarie pris: 3 278 kronor

Mars Pro MSLA

Drömmen om 3d-skrivare

Är du sugen på att skriva ut i 3D hemma, men utan att lägga ned en förmögenhet? Eleego Mars Pro MSLA är en skrivare som just nu går att köpa för under 1 400 kronor, inklusive frakt om du är Prime-medlem. Vi har inte testat den själva men den har skyhöga betyg från närmare 300 köpare och specarna ser imponerande ut. Ska dessutom vara luktfri om vi får tro tillverkaren.

Elegoo Mars Pro MSLA
Kampanjpris: 1 399 kronor hos Amazon Sverige


Fler Black Week-tips


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.