Bästa erbjudanden inom foto och video

Black Friday
Missa inga erbjudanden, registrera dig för våra notiser här!

Artikeln uppdateras löpande med fler erbjudanden. Fler erbjudanden inom andra kategorier hittar du här!


Gopro Black Friday

M3 rekommenderarSenaste Gopro:n – med extra allt!

I höstas släppte Gopro sin senaste acitonkamera, nu med ännu bättre bildstabilisering, ny design med inbyggda stativpinnar och nya Timelapse-funktioner. Den nya designen möjliggör även kompatibilitet med nya, intressanta moduler för bättre filmning. Nu kan du köpa Hero 8, med flera roliga tillbehör, till samma pris som om du enbart skulle köpa själva kameran. När vi testade Hero 8 tyckte vi det var den bästa kameran från tillverkaren hittills som levererade en betydligt mindre laggig upplevelse än tidigare modeller. Läs hela testet här!

Hero 8 Black Bundle
Kampanjpris
: 4 399 kronor hos Gopro.
Ord. pris: 5 599 kronor.

Prisbevaka Hero 8 hos Prisjakt här!


Osmo Action

M3 rekommenderarPrisvärd actionkamera från DJI

Gopro har länge varit i princip ensamma på actionkamera-marknaden, men allt förändrades när drönargiganten DJI gav sig in i matchen i år med sin Osmo Action. Här introducerar de inte bara hög upplösning till låg prislapp, utan även ytterligare en färgskärm på framsida så vi kan se oss själva när vi filmar. När vi testade Osmo Action tyckte vi att vi fick mycket för pengarna och att vi kunde ställa in spotmätningen. Läs hela testet här!

DJI Osmo Action
Kampanjpris
: 2 989 kronor hos CDON
Ord. pris: 3 399 kronor.

Prisbevaka produkten hos Prisjakt här!


Singles Day

Stabilt värre

Vill du få till ännu stabilare filmer med din actionkamera? Den här gimballen från Rollei stabiliserar kameran i tre olika axlar och kommer med 4 olika lägen, beroende på vad du ska filma.

Rollei Steady Butler Action
Kampanjpris
: 1 199 kronor hos Teknikmagasinet.
Ord. pris: 1 747 kronor.

Följ prisutvecklingen på Rolley Steady Butler Action hos Prisjakt här!


Black Friday

Klistra fast actionkameran

Det bästa med actionkameror är att de är smidiga och tåliga nog att fästas i princip var som helst för att få till riktigt coola bilder. Fyll på med monteringstejp så du kan fästa din kamera på hjälmar, huvar och rutor!

Monteringstejp till GoPro
Kampanjpris: 89 kronor hos Fyndiq.
Ord. pris: 149 kronor.


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.

GoPro Hero8 Black Pris vid test: 4390 kr.

Bästa pris just nu: 3626 kr