Bästa erbjudanden på prylar

Här listar vi de erbjudanden på teknik och prylar som vi tycker är mest intressanta på nätet just nu. Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre prisFör att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst. Artikeln uppdateras med nya erbjudanden löpande.

Fler erbjudanden inom andra kategori hittar du här!


Meccano

Storpack Meccano!

Kommer du ihåg Meccano, byggsatserna bestående av plattor, kugghjul och annat roligt som kunde byggas ihop till diverse roliga modeller. Med den här jättelådan innehållandes 638 delar kan du skapa alla möjliga roliga skapelser. Perfekta julklappen till den i familjen du tycker borde få mer utlopp för sin kreativa sida!

Meccano Super Construction Set
Ord. pris: 899 kronor.
Kampanjpris: 799 kronor hos Teknikmagasinet.


Hoverboard

Testa hoverboard till pangpris

Har du alltid velat testa att glida fram över trottoaren, men inte riktigt kommit dig för att investera i en hoverboard än? Nu har du chansen! På Black Friday-rean kan du nu fynda till dig två olika typer av dessa rullbrädor med olika storlek på hjulen.

ORB WheeL X4 Hoverboard
Ord. pris: 1 999 kronor.
Kampanjpris: 1 799 kronor hos Teknikmagasinet.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här

ORB WheeL X8 Hoverboard
Ord. pris: 2 199 kronor.
Kampanjpris: 1 999 kronor hos Teknikmagasinet.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här


Raspberry Pi

Fynda en enkortsdator

Lust att komma i gång med Raspberry Pi? Nu kan du köpa 2015 års modell med Broadcom BCM2837, 1 GB RAM, 4 usb-portar, hdmi-port och 10/100 Mbit nätverkskort.

Raspberry Pi 2 Model B
Ord. pris: 400 kronor.
Kampanjpris: 349 kronor hos CDON.

Prisbevaka produkten hos Prisjakt!

Osäker på vad du ska bygga först? Här tipsar och guidar vi dig igenom roliga Raspberry Pi-projekt!


Smartpro

Robotdammsugare från Philips

Utvecklingen på smara dammsugarfronten går frammåt med stormsteg. Just nu kan du köpa Philips Smartpro med 2 timmars drifttid, smarta sensorer och fyra rengöringslägen till lite lägre pris.

Philips SmartPro FC8832
Ord. pris: Cirka 5 000 kronor.
Kampanjpris: 4 690 kronor hos Webhallen.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.