Finns det något bättre än att slå sig ner i soffan och titta på en riktigt bra film? Här listar vi filmer och serier vi tycker bäst om just nu, för alla smaker.

Fler topplistor streaming:


Judy

Judy

Renée Zellweger belönades med en Oscar för denna porträttering av älskade musikalartisten Judy Garland. Här får vi följa när Judy 1968 charmar publiken i London samtidigt som hon måste hantera sitt privatliv.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 6,9
Pris: 49/99 kronor

Se Judy hos SF Anytime här!


Joker

Joker

Jokern är en av historiens mest älskade skurkar och denna film, helt och hållet dedikerad till Batmans nemisis, har blivit hyllad och prisbelönad från i princip alla tänkbara håll. Joaquin Phoenix spelar Arthur Fleck, en aspirerande komiker som är till synes helt utlämnad till sitt eget öde i Gotham.

Genre: Drama/Thriller
Betyg IMDB: 8,6
Pris: 49/169 kronor

Se Joker hos SF Anytime här!


Favourite

The Favourite

Yorgos Lanthimos, känd för bland annat filmen Lobster, står för den här minst sagt udda skildringen av drottning Annes liv i 1700-talets England. När tjänsteflickan Abigail dyker upp i hovet vänds allt upp och ner då Lady Sarahs plats som drottningens högra hand och närmsta väninna plötsligt blir hotad.

Genre: Drama/komedi
Betyg IMDB: 8,1
Pris: 49/149 kronor

Se The Favourite på SF Anytime här


Good bye lenin

Good Bye Lenin!

Alex lever i östtyskland 1990 när hans mamma hamnar i koma, precis innan Berlinmurens fall. När hon vaknar upp igen är Alex rädd för att chocken till följd av förändringen kommer vara skadlig för henne och beslutar sig för att återskapa den vardag som fanns under DDR. I huvudrollen ser vi Daniel Brühl som senare varit med i storfilmer som Captain America och Inglorious Basterds.

Genre: Drama/Komedi
Betyg IMDB: 7,7
Pris: 29 kronor

Se Good Bye Lenin! på SF Anytime här!


SF Anytime

Bohemian Rhapsody

Följ med Freddie Mercury, legendariska sångaren i Queen, från bandets första trevande spelningar till återföreningen på Live Aid-konserten. Här får vi se hur hits som Bohemian Rhapsody och We Will Rock You först blev till, och hur relationerna bandmedlemmarna emellan egentligen var under ytan.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 8
Pris: 49 kronor/169 kronor

Se Bohemian Rhapsody hos SF Anytime här!


Blackklansman

Blackkklansman

Ron Stallworth blir under 70-talet anställd som den första afroamerikanska polisen någonsin att jobba i Colorado Springs. Tillsammans med sin kollega Flip infiltrerar den lokala Klu Klux Klan-filialen. Tro det eller ej, men den här filmen ska otroligt nog vara baserad på verkliga händelser.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 7,5
Pris: 49 kronor/99 kronor

Se hos SF Anytime här!


Deadpool

Deadpool 2

Dags för ännu en film med vår kanske roligaste, drygaste och mest otippade superhjälte. I denna uppföljare får vi återigen följa Wade Wilson, denna gång för att stoppa den brutala tidsresande cyborgen Cable.

Genre: Action
Betyg IMDB: 7,8
Pris: 49 kronor/139 kronor

Se hos SF Anytime här!


Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Två Oscars, ett skyhögt Imdb-betyg och en rollista innehållandes Frances McDormand och Woody Harrelson borde vara tillräckligt för att övertyga vem som helst att se denna superhit från i fjol. Här får vi följa Mildred som i sin frustration för att hennes dotters mördare aldrig har hittats tar saken i egna händer.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 8,2
Pris: 49/99 kronor

Se hos SF Anytime här!

American Made

American Made

Den obegripligt nog sanna berättelsen om piloten Barry Seal som på 80-talet plötsligt får i uppdrag att smuggla knark och vapen för CIA, någonting som senare skulle avslöjas vara Iran-Contra affären.

Genre: Komedi/Action
Betyg IMDB: 7,2
Pris: 49/99 kronor

Se American Made på SF Anytime här
 


Dunkirk

Dunkirk

Sugen på en andra världskrigs-film signerad Christopher Nolan? Dunkirk utspelar sig i Franska staden med samma namn där soldater från Belgien, Storbritannien och Frankrike blir omringade av tyska armén. Baserad på en sann historia.

Genre: Action/Drama
Betyg IMDB: 8,2
Pris: 49/149 kronor.

Se Dunkirk på SF Anytime här


Baby Driver

Baby Driver

En annorlunda actionfilm där musiken spelar huvudrollen. Här får vi följa Baby, som utpressats till att köra bil åt brottslingar vid diverse tillslag. Till sin hjälp har han sin spellista. I rollerna ser vi bland annat Ansel Elgort, Jon Hamm och Jamie Foxx.

Genre: Action
Betyg IMDB: 7,8
Pris: 49/99 kronor.

Se Baby Driver hos SF Anytime här


En kunglig affär

En kunglig affär

Ett historiskt drama baserat på den sanna berättelsen om unga drottning Caroline Mathilda i Danmark som försöker hantera sin gamla man kung Kristian VII. I rollerna ser vi bland annat Alicia Vikander och Mads Mikkelsen.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 7,6
Pris: 39/79 kronor

Se En kunglig affär hos SF Anytime här