Missa inte:

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Två Oscars, ett skyhögt IMDB-betyg och en rollista innehållandes Frances McDormand och Woody Harrelson borde vara tillräckligt för att övertyga vem som helst att se denna superhit frn i fjol Här får vi följa Mildred som i sin frustration i att hennes dotters mördare aldrig har hittats år efter mordet tar saken i egna händer.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 8,2
Pris: 39 kronor

Hyr hos SF Anytime här!


Black Panther

Black Panther

Wakanda, en isolerad och högteknologiskt avancerad nation i Afrika, befinner sig i kris efter att deras kung har dött och skurkar fått tag på deras värdefullaste naturtillgång vibranium, en mineral med otroliga krafter. T'Challa tar över rollen som kung och blir får därmed även den svarta panterns krafter. Föga anar han att legosoldaten Killmonger har ett förflutet i Wakanda och är fast besluten att hämnas på den nya kungen. Solklart en av de bästa Marvel-filmerna vi har sett på senare år!

Genre: Action
Betyg IMDB: 7,5
Pris: 39 kr

Hyr hos SF Anytime här!


American Made

American Made

Den obegripligt nog sanna berättelsen om piloten Barry Seal som på 80-talet plötsligt får i uppdrag att smuggla knark och vapen för CIA, någonting som senare skulle avslöjas vara Iran-Contra affären.

Genre: Komedi/Action
Betyg IMDB: 7,2
Pris: 39/193 kronor

Köp/hyr hos SF Anytime här
 


Dunkirk

Dunkirk

Sugen på en andra världskrigs-film signerad Christopher Nolan? Dunkirk utspelar sig i Franska staden med samma namn där soldater från Belgien, Storbritannien och Frankrike blir omringade av tyska armén. Baserad på en sann historia.

Genre: Action/Drama
Betyg IMDB: 8,2
Pris: 39/139 kronor.

Hyr/köp från SF Anytime här


Baby Driver

Baby Driver

En annorlunda actionfilm där musiken spelar huvudrollen. Här får vi följa Baby, som utpressats till att köra bil åt brottslingar vid diverse tillslag. Till sin hjälp har han sin spellista. I rollerna ser vi bland annat Ansel Elgort, Jon Hamm och Jamie Foxx.

Genre: Action
Betyg IMDB: 7,8
Pris: 39/139 kronor.

Hyr/köp Baby Driver hos SF Anytime här


En kunglig affär

En kunglig affär

Ett historiskt drama baserat på den sanna berättelsen om unga drottning Caroline Mathilda i Danmark som försöker hantera sin gamla man kung Kristian VII. I rollerna ser vi bland annat Alicia Vikander och Mads Mikkelsen.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 7,6
Pris: 29 kronor

Hyr En kunglig affär hos SF Anytime här


It's kind of a funny story

It’s Kind of a Funny Story

Craig är 16 år och stressad över allt som har med hans framtid att göra. En dag blir det för mycket. Han blir rädd för att han ska försöka ta livet av sig, och åker till akuten. Men istället för att ge honom medicin, som han tror att de ska göra, läggs han in på psykiatrisk avdelning där han träffar massor av intressanta personer som förändrar hans liv för alltid. En vacker film med bra skådespelare och som alla som har varit tonåringar någon gång kan relatera till.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 7,1
Pris: 29/79 kronor

Hyr/köp It's Kind of a Funny Story hos SF Anytime här