Här listar vi de filmer vi tycker fler borde ha sett, oavsett genre!

Läs även:

Wonder

Wonder

August Pullman föddes efter mycket komplikationer som bland annat leder till att han ser lite annorlunda ut än andra barn. Nu ska han för första gången gå från att bli hemskolad till att gå i en skola med andra barn, en förändring som inte är helt smärtfri. En fantastiskt berörande och hjärtskärande berättelse som följer samtliga medlemmar i familjen Pullman, inklusive hunden Daisy.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 8
Pris: 39/99 kr.

Se Wonder på SF Anytime här


SF Anytime

Spring Lola

Lola tvingas springa över Berlins gator om och om igen för att på något sätt bli av med en stor andel pengar. Om hon inte lyckas på 20 minuter blir hennes pojkvän brutalt mördad av maffian, och det hela börjar om igen. En skruvad, välgjord, tysk film som liknar ingenting annat.

Genre: Action/Drama
Betyg IMDB: 7,7
Pris: 29 kr.

Se Spring Lola! på SF Anytime här


 
Papillon

Papillon

En nyversion av den klassiska filmen från 1973. Istället för Steve McQueen och Dustin Hoffman i rollerna som Henri och Louis är det denna gång Charlie Hunnam och Rami Malek som spelar de två fångarna som bestämmer sig att rymma från fängelseön. Varning för obehagligt realistiska och blodiga scener!

Genre: Drama
Betyg IMDB: 7,1
Pris: 39 kronor/99 kronor

Se Papillon hos SF Anytime här!


Submarine

Submarine

Oliver är 15 år och djupt förälskat i Jordana, hans klasskompis med pyromaniska tendenser. Samtidigt som han försöker hantera sin första flickvän kämpar han för att rädda sina föräldrars fallerande äkternskap. En minst sagt udda tonårsfilm med en genomgående underbart rå ton.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 7,1
Pris: 39 kronor/79 kronor

Se Submarine hos SF Anytime här!