Letar du efter något att streama för alla åldrar? Här listar vi filmer som hela familjen kan samlas runt.


Lejonkungen

Lejonkungen (2019)

Ruskigt välanimerade tappningen av klassiska Disneyfilmen Lejonkungen från i fjol. Följ Simba när han växer upp i savannen tillsammans med Nala, Zazu, Timon och Pumba. För vuxna och barn som kan läsa undertexter rekommenderar vi den engelsktalande versionen, då rollistan består av bland annat Donald Glover (aka Childish Gambino), Seth Rogen och Beyoncé, som även står för sountracket.

Genre: Animerat
Betyg IMDB: 8,5
Pris: 169 kr.

Se Lejonkungen hos SF Anytime här


Harry Potter

Alla Harry Potter-filmer

Jajamensan, hos SF Anytime finns samtliga filmer i Harry Potter-serien, inklusive de två senaste Fantastiska vidunder-filmerna. Följ med Harry, Ron och Hermione under sina år på Hogwarts där de tvingas kämpa mot basilisker, dementorer och såklart, han-som-inte-får-nämnas-vid-namn.

Se Harry Potter-filmerna hos SF Anytime här


Spider-Man

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Här får vi följa Miles, en 13-årig kille från Brooklyn, som blir biten av en radioaktiv spindel och får superkrafter. Låter det bekant? Det visar sig att Miles är en av flera versioner av Spindelmän, kvinnor och grisar från olika universum. En kritikerrosad och riktigt snyggt animerad film som bjuder på humor och en helt egen stil vi inte sett tidigare.

Genre: Action
Betyg IMDB: 8,5
Pris: 49/99 kr.

Se Spider-Man: Into the Spider-Verse hos SF Anytime här


Mary Poppins

Mary Poppins kommer tillbaka

Världens bästa barnvakt är tillbaka! I 30-talets London dimper återigen Mary Poppins ner från skyn med sitt pillimariska leende och magiska äventyr hos familjen Banks. Den här gången är det Emily Blunt som axlar den legendariska rollen. För dig som känner för en nostalgitripp finns även originalet från 1964 att se hos SF Anytime här.

Genre: Familjefilm
Betyg IMDB: 6,9
Pris: 169 kr.

Se Mary Poppins hos SF Anytime här


Djungelboken

Djungelboken

En nyanimerad version av tecknade klassikern från 1967. Återbesök Mowgli när han växer upp i djungeln tillsammans med en vargflock och senare ger sig iväg efter onda tigern Shere Khans hot, för att istället bli vägledd av pantern Bagheera och björnen Baloo. Vill du se originalet finns det också att se hos SF Anytime här!

Genre: Animerat/familjefilm
Betyg IMDB: 7,4
Pris: 39/169 kr.

Se Djungelboken hos SF Anytime här


Pirates

Pirates of the Caribbean: Svarta pärlans förbannelse

På med flytvästen och fram med kikaren, det är dags att åka ut på öppet hav! I denna dramakomedi med dundertrion Keira Knightley, Orlando Bloom och Johnny Depp får vi följa med piraterna på Svarta pärlan när de försöker bryta sin förbannelse. Observera att de allra minsta kan tycka att den här filmen är lite läskig.

Genre: Komedi/Äventyr
Betyg IMDB: 8
Pris: 39/169 kr.

Se Pirates of the Caribbean hos SF Anytime här


Black Panther

Black Panther

Wakanda, en isolerad och högteknologiskt avancerad nation i Afrika, befinner sig i kris efter att deras kung har dött. Skurkar har fått tag på deras värdefullaste naturtillgång vibranium, en mineral med otroliga krafter. T'Challa tar över rollen som kung och blir får därmed även den svarta panterns krafter. Föga anar han att legosoldaten Killmonger har ett förflutet i Wakanda och är fast besluten att hämnas på den nya kungen. Solklart en av de bästa Marvel-filmerna vi har sett på senare år.

Genre: Action
Betyg IMDB: 7,5
Pris: 169 kr

Se Black Panther hos SF Anytime här