Missa inte:


Bond

Alla Bond-filmer!

Ingen har väl missat att senaste Bond-filmen är på väg nu? No Time To Die har omgärdats av rubriker, från vem som ska ta över som agent 007 efter nuvarande Daniel Craig till en uppskjuten premiär pågrund av Coronaviruset. I väntan på senaste filmen föreslår vi ett Bond-maraton, då samtliga filmer finns att se på SF Anytime.

Se Bond-filmerna hos SF Anytime här!


Breakfast club

The Breakfast Club

Fem klasskompisar som inte kunde vara mer olika blir instängda tillsammans under en hel dags kvarsittning. Under timmarna som går tvingas de förhålla sig till varandra och skapa helt nya, oanade relationer.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 7,9
Pris: 39/99 kr

Se The Breakfast Club hos SF Anytime här!


Gudfadern

Gudfader-filmerna

Francis Ford Coppolas mästerverk som skildrar maffiafamiljen Corleone i 40-talets New York. I rollerna ser vi bland annat stora namn som Marlon Brando, Robert Duvall, Al Pacino och Diane Keaton. En filmserie som definitivt tåls att ses om.

Se hos SF Anytime här!


Star Wars

Star Wars – alla!

Tagga upp inför nya Star Wars: The Last Jedi genom att se alla tidigare filmerna i serien. Tyvärr saknar SF Anytime tyvärr episod III i nuläget, men det väger de upp genom att erbjuda de två senaste filmerna i serien plus Rogue One och Solo-filmerna.

Se Star Wars hos SF Anytime här!


Alien

Alien

Ingen filmlista är komplett utan Ridley Scotts Alien från 1979. Följ löjtnant Ripley när hon tar sig ann både en utomjordisk varelse och sin egen besättning. Hos SF Anytime kan vi förutom denna sci-fi-klassiker även se uppföljarna Aliens – återkomster, Alien – återuppstår, Alien 3 och de senaste tillskotten Prometheus och Covenant.

Se Alien-filmerna på SF Anytime här


Big

Big

Josh är 12 år och önskar i en maskin på ett tivoli att få bli vuxen. Nästa morgon vaknar han upp, plötsligt som 35-åring. En klassiker från 80-talet med Tom Hanks i huvudrollen som ett barn som försöker klara sig i vuxenvärlden.

Genre: Komedi
Betyg IMDB: 7,3
Pris. 39 kronor/99 kronor

Se Big hos SF Anytime här


Pulp Fiction

Pulp Fiction

Två inkompetenta lönnmördare, en boxare, en gangsterbossfru och ett par som beslutat sig för att råna en restaurangs liv vävs samman i den här surrealistiska, komplexa och råa film i äkta Tarantino-anda. I rollerna ser vi bland annat Uma Thurman, Samuel L. Jackson och Bruce Willis.

Genre: Action/Drama
Betyg IMDB: 8,9
Pris: 39/79 kronor

Se Pulp Fiction hos SF Anytime här


Scarface

Scarface

Say hello to my little friend! Klassikern om Tony Montana som immigrerar från Kuba till Miami där han snart driver en av de största knarkimperierna. Men precis som alla stor skurkar blir hans framgång snart hans fall.

Genre: Drama/Action
Betyg IMDB: 8,9
Pris: 39/99 kronor

Se Scarface hos SF Anytime här


Top Gun

Top Gun

Tom Cruise, häftiga flygplan och episkt sopundtrack – kan det bli bättre? Jaktpiloten Maverick ska lära sig ett av amerikanska flottans farligaste yrke: som pilot på ett hangarfartyg.

Genre: Action
Betyg IMDB: 6,9
Pris: 39/99 kronor

Se Top Gun hos SF Anytime här